חברים?.. כבר לא...

מורני !

New member
חברים?.. כבר לא...

אני מסתכלת עלייכם.. שהייתם חברים שלי. אני מסתכלת עלייכם ורואה, בעצב, בכאב, שחברים אנחנו כבר לא. אני שותקת כי כבר דבר לא נותר להגיד. פתחתי את כל הדלתות.. אפילו את החלונות.. נתתי לך הזדמנות ואז שוב ושוב.. רק בואו - כנסו, לחיי, לליבי. ולא. ואני לא יודעת למה. מה עשיתי שככה החלטתם, כמו פה אחד.. שאני לא ראויה לכם יותר. מה עשיתי לכם? במה חטאתי? במי פגעתי כל כך? ולמה אי אפשר לדבר על זה? חצי שנה אחרונה הייתי רק איתכם. חצי שנה שבה ביליתי איתכם.. צחקתי איתכם.. עם חלקכם גם בכיתי. והיום. בלי להודיע מראש. בלי סיבה ברורה (לפחות לא לי). וזה עושה לי רע. לאמר את האמת. אני כותבת כאן כי אני יודעת שכאן לא תראו.. הפחד להגיד לכם דבר כזה בפנים.. להתעמת. טוב אולי לא הפחד להגיד כי לשאול מה קרה כבר שאלתי לא פעם ולא פעמים. וכולכם נתתם לי אותה תשובה - לא קרה כלום הכל בסדר. ועדיין - חברים שלי אתם כבר לא. עצוב. נורא.

רותי ב.

New member
גם לי עצוב שככה

בהתחלה לא הבנתי, חשבתי שההודעה מופנית לאנשים מפה, מהפורום, והרגשתי נורא, ואחר כך כתבת שאת כותבת כאן כי את יודעת שכאן לא יראו, ומבחינה מסוימת נרגעתי, אבל רק מבחינה מסוימת, כי עדיין מסוגלת להבין את הכאב שלך על עזיבתם, ומסוגלת להזדהות. ולא יודעת איזה מן חברים הם אלו שככה עוזבים, אבל גם לא מבינה למה לפחוד להתעמת, למה לא להגיד להם דבר כזה בפנים? למה לא לאפשר להם להבין שחוסר הידיעה הורס לא פחות מתשובות לכל השאלות ששאלת אותם, לא פעם ולא פעמים, כפי שכתבת.

דספרדו

New member
לכי לטיפול מיקצועי

לא יודע בת כמה את מה את עושה ביננו.זה גם לא משנה אבל בהחלט רואה שעובר עבר עלייך משבר גיל התבגרות, אונס , בגידה ,מחלה.... לא משנה וזה לא העיקר לכי לטיפול...קחי כדורים, משהו ותתחילי לחיות ראבק החיים לא יחכו לך ושירים כפיתרון?! {לא ממש}

מורני !

New member
דספרדו

האמת שלא ממש ביקשתי ממך יעוץ.. אבל זה פורום ולכן דבריי כאן פתוחים לכל אחד. לידיעתך אני חיה. ומאוד חיה. ואני לא רואה את השירים כפיתרון לא חשבתי ככה ולא התנהגתי ככה. מעבר לזה.. אני לא חושבת שיש לי מה להגיד לך.. אני כן חושבת שההודעה שלך היתה מעליבה מספיק. יותר מידי מעליבה למעשה. וממש לא עובר עליי משבר גיל ההתבגרות ואני ממש לא חולה. ו.. אין לי מושג מאיפה הבאת את הקטע של הבגידה. וכן נאנסתי. אז?? אתה יודע כמה נשים נאנסות???? אחת כל 7 דקות. אז אני מתמודדת עם זה ולא ממש צריכה את הביקורת שלך עליי... מה גם שהביקורת די מעוותת. ודרך אגב - על אונס לא לוקחים כדורים (אלא למטרת התאבדות ולי אין לי שום מטרה כזו). מורן.

דספרדו

New member
פספסת את העיקר מותק.

בגידה אונס ואקס`... זו רק צורת ביטוי לדברים אפשריים.. הפואנטה }אם לא היית שקועה כל כך בלהעלב}היא שתטפלי בעצמך כי איך ששומע ההתמודדות שלך לא משהו. וכל השאר? תתפלאי אבל זה קורא לכולנו או ליקירנו או במעגל הקרוב לנו או בחוג חברינו שכיננו ובעצם למי לאאאא? אז ראבק כואב לך {אני אפילו מבין את זה, תתפלאי} אבל עם כל הכבוד את לא הקדוש המעונה היחידי בחברה.. תקימי את עצמך מביב זה של דכאון ולכי תדאגי לעצמך מקווה שתצליחי. זהו ביי

למעלה