חברים כנסו דחווווווףףףףףףףףף רק שתראו שלאהבה אין גבולות......
י ילדת החופים New member 23/3/02 #2 חזרתי עם תגובה לנכנע לאהבה../images/Emo24.gif התגעתגעתיייייייייייייייייייייייייייייייייי------ תראו מי נדבק לי על הקעקוע?????????.. יאאאאאאא נכנע גם אליך התגעגעתי נשמה אוהבת <<<<<<< ילדת החופים<<<<<<<< אלין
חזרתי עם תגובה לנכנע לאהבה../images/Emo24.gif התגעתגעתיייייייייייייייייייייייייייייייייי------ תראו מי נדבק לי על הקעקוע?????????.. יאאאאאאא נכנע גם אליך התגעגעתי נשמה אוהבת <<<<<<< ילדת החופים<<<<<<<< אלין
ב בלבלה New member 24/3/02 #4 וואי אלין זאת את ??????? איזה רזההההההההה !!!!!! אולי תשימי גם תמונה של הפנים ?
י ילדת החופים New member 24/3/02 #6 בלבלה שלי- תודה נשמה- לא ממש../images/Emo24.gif לא ממש רזה-אבל בסדר יהיה טוב. מה שלומך אחות יקרה שלי?? אהבת את הקועקוע? רוצה גם? חחחחחחחחח חולה עלייך נשמה- חג שמח <<<<<<< ילדת החופים>>>>>>>>> אלין
בלבלה שלי- תודה נשמה- לא ממש../images/Emo24.gif לא ממש רזה-אבל בסדר יהיה טוב. מה שלומך אחות יקרה שלי?? אהבת את הקועקוע? רוצה גם? חחחחחחחחח חולה עלייך נשמה- חג שמח <<<<<<< ילדת החופים>>>>>>>>> אלין
ב בלבלה New member 24/3/02 #7 חג מושלםםםםםםם את מאוד רזה !!!! ומאוד אהבתי את הקעקועעעעעעעעעעע אבל בטח הוא כאב... אאוץ´ ואני מאוד רוצה גם... אבל אמא ואבא לא ממש ישמחו לראות אותו...
חג מושלםםםםםםם את מאוד רזה !!!! ומאוד אהבתי את הקעקועעעעעעעעעעע אבל בטח הוא כאב... אאוץ´ ואני מאוד רוצה גם... אבל אמא ואבא לא ממש ישמחו לראות אותו...