חברים כנסו

Hurakano

New member
חברים כנסו ../images/Emo13.gif

לפני כמה ימים איזה מישהו הופיע לי במסנג'ר, מישהו שאני לא מכיר הסתבר שזה ידיד של ידידה אחת שלי מארגנטינה, והיא סיפרה לו שהיא מתכתבת עם אחד מישראל אז הוא בתור בנאדם שאוהב לדבר עם אנשים ממדינות שונות עניין אותו לראות את "הפלא" של ישראלי צעיר שמדבר ספרדית ולמד אותה בשביל הכיף
חחחח בקיצור התחלנו לדבר והוא סיפר לי שהוא נורא אוהב את ישראל ובמיוחד את התרבות והשפה כי סבא שלו עבד באיזה עבודה שקשורה לישראל (אני לא זוכר מה הוא אמר לי בדיוק....) והיום סבא שלו מדבר עברית שוטף אז דרך סבא שלו הוא הכיר את העברית ולמד קצת על ישראל ותמיד רצה לדעת עוד כשדיברנו על המוזיקה הצעתי לו שאני אשלח לו שירים בעברית ובתור אנשים שאוהבים רוק (אני והוא) שלחתי לו שירים של להקות כמו משינה, מוניקה סקס, יובל בנאי, כנסיית השכל ועוד כל מיני.... הוא נתפס על משינה (איך לא....
) ושאל אותי מה הפירושים של השמות של השירים... עכשיו הגעתי לשיר "הכוכבים דולקים על אש קטנה" ואין לי מושג איך לתרגם את זה לספרדית.... אתם יכולים לעזור לי מי שיודע ? זאת רק ההתחלה... אני עוד אבוא אליכם בהמשך עם כל מיני שאלות כי אני בטוח שהוא עוד הולך לחקור אותי
אה ודרך אגב איך אומרים "מופרע" ? ומשהו שתמיד רציתי לשאול אבל תמיד שכחתי
איך (לעזאזל) אומרים "בצורה מוזרה" ? תודה רבה ויום טוב

למעלה