חברים... כנסו

Hurakano

New member
חברים... כנסו

חברים.... חברות
פרויקט ענק בכיכובי הולך לעלות... חחח סתם אני הולך לכתוב סיפור
סיפור על פורום שאקירה :) אבל לא על הפורום כן, חחח הקטע הוא שאני בונה סיפור בהמשכים, אני ושאקירה הגיבורים (חיחיחיחהחהחה) ואתם הדמויות שאני מכניס. אתם כבר תראו... זאת עלילה מהיום-יום כן, אבל יהיו צחוקים ומתח אז יאללה לכל מי שבא להיכנס לסיפור שישרשר תגובה

perrinat

New member
../images/Emo66.gifאנייייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ואייייייייייי, איזה מגניבבבבבבבבבבב
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
אהבתי את הרעיון
כל הכבוד עומרי
גם גלי הגלריה אמרה שהיא רוצה להופיע בסיפור- תכניס אותה בתור חתולה או משהו...

Hurakano

New member
טוב בעצם....

חשבתי על זה... ושאקירה לא תהיה גיבורה... אבל היא תהיה דמות בסיפור. מצטער פשוט זה לא יסתדר לי שני גיבורים... יהיה מספר שזה אני בעצם שזה פחות או יותר הדמות הראשית, ואתם ושאקירה הדמויות שבונות את הסיפור ייצא טוב

taltal girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

יוו, ואם דנית תשתתף (בטח שכן
) אז תכניס את החתונה שלנוו
אגב, בקרוב נודיע לכם על מועד החתונה, ועדיין לא מאוחר לברך אותנו

../images/Emo3.gif אניייי רוצההההה ../images/Emo9.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רינתייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גלי הגלרייהההההההההההההההההההההההה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוקייי נגרעעעתיי
עומריק סחטייק על הרעיוןןןן

Hurakano

New member
או קיי..... כנסו שוב

בואו נעשה ככה - אני מפרסם רשימה של כל מי שנכנס בסיפור, מי ששכחתי שישרשר תגובה, או שאחרים פשוט יכולים להזכיר לי אם עד מחר לא יהיו אנשים ששכחתי, אני מתחיל לפרסם כל דמות מה היא תהיה בסיפור : רינת שחר אלה שתי המיכליות צליל דנית אור לאה ברונו ושאקירה כמובן אני מקווה שלא שכחתי הרבה, כי אם יהיו הרבה דמויות אז זה כבר יתחיל להתחלק לדמויות חשובות ולפחות חשובות (פחות מוזכרות) חג שמח

brunu

New member
סבבה אחי

אני רוצה להיות המאהב הנכה של שאקירה....חח

R A P e m E

New member
חיחי אני רוצהההה../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

חי חי חי :)) איזה יופי!! תתן לי תפקיד שווה שמעת
אני אישתך!!!
הלו הלו!!! מה קורה פה???
אתה הולך להתחתן גם עם צליל???????
לך לך.......אני אמצא לי איזה אחד שווה מחפ''ת מוכר דגים