חברים לאור המצב בדרום, האם ביקשו מכם להתנדב?

חברים לאור המצב בדרום, האם ביקשו מכם להתנדב?

פעם הייתי גיבורה יותר אולי התבגרתי??????? היום אני מאוד חוששת לנסוע דרומה ולהתנדב....[עם תשלום בלי תשלום, עם צילומים לטלויזיה, בלי צילומים......] בקשו ממני דרך המתנס לנסוע עם קבוצת אומנים וסרבתי. אני מתנדבת המון [לא צריך לפרט] והבטחתי לאחראית המתנס להופיע לפני הילדים שאמורים להגיע ולהתארח בבתי התושבים. מה דעתכם ? אם יבקשו מכם לנסוע , התסעו?

maorkad

New member
זו אכן שאלה קשה אבל.....

אצלי זה מתחלק לשניים 1. אם את בחורה שמאמינה שאת שליחת מצווה וכידוע "שליחי מצווה אינם ניזוקים" כך שאת בעצם הולכת לשמח את עם ישראל עם ההצגות שלך ולעשות להם משהו שונה מהשיגרה ש"נפלה עליהם תבואי על שכרך :) 2. אגב את עושה מספיק גם בלי לעשות את המסירות הנ"ל 3. אני לא חושב שכל פעם שקורה דבר כזה צריך לעמוד על הרגלים ואם את לא מוכנה נפשית או מכל סיבה שהיא להתמודד הן עם הפחד שחס וחס עלול לקרות משהו וכן יש אחוזים (בהתחשב במספר הטילים) והמציאות לא משא מעינינו. בכל אופן בכל דבר שתבחרי אל תרגישי רע, כי בסופו של דבר דבי את אדם מקסים ואם לא הפעם אז חס ושלום בפעם הבאה המון נשיקות מאור קדוש

maorkad

New member
חחח אני משתדל לישון

אבל לא כל הזמן מצליחים לישון וכבר קבלתי ממך על הראש שפעם אחת תפסת אותי לא ישן :)

../images/Emo13.gif"נעביבשק תנעמל דבה לשקשו חפתי שוויש?"

הבנת? או שמא הנך זקוק לתרגום? חחחחחחחחחחחחחה

maorkad

New member
חחח חלק

נעביבשק = כמו כפרה, חמוד שקשו= קוסקוס? דבה= זה תנעמל= לעשות?

דבה-עכשיו חפתי- אתה רוצה?

בקיצור ברגעים אלה אני מבשלת ואופה לשבת ....הקוסקוס על הכיריים להביא לך מנה?? אופס משהו נשרף...בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבביי

maorkad

New member
שיהיה לך שבת קסומה דבי

ותתחילי לפרסם את המתכוני בראיות שלך אני חסיד שלך

התלבטתי כך גם לפני שנתיים וקצת../images/Emo195.gif../images/Emo59.gif

דבי היקרה, ההתלבטות שלך מובנת מאד, וכמו שכבר נכתב כאן- כל אחד צריך ויכול לעשות מה שמתאים לו באותו מקום וזמן. זה משתנה מאחד לשני ומשתנה גם אצלנו מתקופה לתקופה. במלחמת לבנון השנייה לא העזתי לצאת לקו הצפון ולהופיע- לא רציתי לעזוב את הבנות לבד ( גם אנחנו היינו בקו האש ובחדר מוגן ואזעקות וכל זה )ולא העזתי לקחתן אתי- למרות, שכפי ששמת לב , נעמי מצטרפת אלי לא מעט! לעומת זאת, שחקנית אחרת, שגרה עוד יותר צפונה ממני- חרשה את המקלטים ובעלה הסיע אותה ולא פעם הם עצרו והשתופפו מתחת לאוטו.... היא הייתה אז בת 60 והוא בן 70. עוד יבואו עלינו ימי משבר וגם ימי החולין שלנו לא פשוטים ועזרתנו נצרכת תמיד- בימי שלום ובימי מלחמה, אז תמשיכי להתכונן לשבת והמשיכי בעשייתך המבורכת, בלי רגשות אשמה! וחוץ מזה- קוסוקוס באחת בלילה? מה את עושה באחת בצהריים?
שבת שלום

תודה אבישג זה עזר לי מאוד.

למען האמת אני לא שלמה עם החלטתי אך הצורך לגונן על התא המשפחתי חזק הרבה יותר ממני. בהקשר לקוסקוס ...הכנתי המון מטעמים כולל סלטים ועוגות.....הלכתי לנוח ב3:00 לפנות בוקר. הכי כייף לעזוב את המטבח מפוצץ בסירים כלים וכיריים לא הכי הכי ...מבלי להזכיר איך השארתי את התנור .... ו..............לקום מאוחר בבוקר 10:00 ולמצוא את המטבח נוצץ והכביסה מקופלת ...לחיי העוזרת. היום אני מארחת 24 אורחים וכולם יגיעו מוקדם [עוד מאט] כדי להספיק ללכת לבית הכנסת עם בעלי. ואנו הנשים נשב ונפטפט על הא ודא ..... מאחלת לכם שבת שלום ולחיילי צה"ל - שובו בשלום הבייתה -התפילה כוללת את גלעד שליט שישוב בשלום אל חיק משפחתו. אמן!!! שבת שלום דבי

למעלה