חברים לא לצאת שוב מפרופורציות לצד השני...

shlomi814

New member
חברים לא לצאת שוב מפרופורציות לצד השני...

זה שהנרי נכנס וכתב הודעה זה יפה מאוד...ואני התנצלתי בפני נגה כי חשבתי שדברים שאמרתי פגעו בה אישית. אבל בואו לא נסחף...אנחנו קיצונים מדי לצד אחד ואז פתאום קיצוניות לצד השני. מגיע לנגה התנצלות על הפגיעה והחדירה לחיה הפרטיים. לא מגיע לה התנצלות על הביקורת שהעברנו היא חיובית ובונה ואין מה לעשות הודעה אחת של הנרי לא תשנה את פני המצב כולו זה משהו שצריך לבוא ממנה. אנחנו כאן כותבים מתענינים....והיא זו שלא נמצאת כאן. ואני לא מסכים בכלל עם משהו שאחד מכם כתב הנרי יאלץ ללמוד לעבוד גם עם מנהל שותף שהוא לא מכיר-את ניקה הוא הכיר כשהוא התחיל לעבוד איתה?? ממש לא!! הכירות תבוא עם הזמן. אני חושב שזה שהנרי נכנס וכתב הודעה זה יפה ואכן מגיע לנגה התנצלות על הפגיעה האישית בה אבל וזה אבל ענקי אנחנו מתנהגים בחוסר כבוד כלפי עצמנו בכך שמהודעה אחת שלו אנחנו מתנהגים כמו שפנים. נאמרה ביקורת והיא נכונה אני עומד מאחורי כל הדברים שאמרתי למעט הפגיעה האישית בכבודה של נגה שזה לגמרי לא במקום. אני בעד פורום "שקט ממלחמות וויכוחים" אבל השינוי לא צריך לבוא מאיתנו כי אנחנו התנהגנו כמו מעריצים. אז בואו נירגע ונרד מנגה אבל לא צריך להסחף...הביקורת שהושמעה כבודה במקומה מונח.

shlomi814

New member
שוחחתי עם המפיק של המסיבה בחוף הדקל..

חש/בתי שאולי נוכל לשים את ידינו על צילומי וידאו מההופעה של הנרי וניקה שם...אבל הצילומים נלקחו לצורך צילומי סרט דוקומנטירי שימכר לערוץ טלויזיה אין סיכוי כרגע בכל אופן... עוד שלושה ימים על הבמה HENREE FEAT. NIKKA //// כולם לבוא... מי שלא אוהב המולות ומצעדים ולא מרגיש שייך לא חייב לצעוד שיבוא רק למסיבה... יהיה חם לשתות הרבה מי שיתעלף מהתיבשות יפספס....

EMANUELA XD

New member
איך לי בעיה להתעלף מוות קליני חייב לי נשימות

חחחחחחחחחחחחחחח
שלומי לא נורא יהיה פיצוי מיום שישי אני אצלם המון תמונות-ולמי שיש ידאו שיצלם גם כולנו נשתף אחד תשניה.. אני מחכה כבר ליום שישי-בדרך כלל אני צועדת וגם השנה אני אצעד סוג של מסורת בעניי זה חשוב לצעוד יש בזה מסר - חבל שזה יוצא בחום יוני - לא נורא זה משתלם ושווה כולנו ניצעד יחד לגאווה - ובכייף שיהה לכולנו -החשוב שהמסר יועבר לכל ההומופובים שאנחנו כאן היינו ואנחנו כאן נשאר -ושלכל אחד ואחת יש את חופש הבחירה כל המיצעד הוא חוויה מדהימה שלא כדאי לפספס שלומי אתה באמת מקסים ונאמן ומסור לפורום אני מאוד אוהבת לקרא את התגובות שלך-מעביר אותם בצורה מדימה ויפה - אתה יודע שאני איתך
אז תרגישו גאווה וניחיה באהבה כי עכשיו כולנו יחד נה נה נה נה נה ....

shlomi814

New member
אם מישהו יצלם בוידאו יהיה מגניב..

אין לי מצלמת וידאו אבל אני אצלם תמונות... אנשים תוציאו את האצבע מהתחת יש שיר חדש של הנרי וניקה עם אתניקס שיצא לפני שבועיים קדימה תגובות מי שמע?? כבר נכנס למצעדים?? אנחנו מתלוננים על נגה אבל למעשה רק מתלוננים אנחנו לא ככ שונים ממנה בהתנהגות אפשר ליזום קצת בעצמנו חיכינו לתגובות וחדשות מהנרי אז זה הגיע עכשיו תורנו. יאלללללללללהההה!!!!!!

shlomi814

New member
תגובות ומיד!!

אני יוצא להתאמן כשאחזור אני מצפה לתגובות..

EMANUELA XD

New member
אני שומעת את "דיסקוטק" המון

אבל מצד שני אתניקס לא באים לי טוב-אני לא מתחברת אל זאב נחמה הקול שלו משעמם אותי רצח-לפעמים מעלה לי תעצבים אים הוא היה שר את השיר לבד -לא הייתי מאזינה לשיר אפילו פעם אחת רק בגלל שניקה שרה איתו -אני עושה לזאב נחמה הנחות-ונאלצת לשמע-ומחכה בקוצר רוח לקטעים שניקה שרה בשיר ניקה מוסיפה המון לשיר שעושה אותו למיוחד-היא מדהימה -פשוט מכורה לקול המדהים שלה מכאן אני מחכה מחכה מחכה ל "משהו אחר" ....שיגיע כבר יום שישי רגע הטירוף

Mavet Kliny

New member
יאוווו עימנואלה הרגת אותי מת עלייך יפיופה

מת עלייייייייייייך מתתתתתת חחח

EMANUELA XD

New member
Mavet Kliny למה?הסבר-נמק../images/Emo140.gif

לאן נעלמת 24 שעות-הפורום מת ואפל בלעדיך!!

Mavet Kliny

New member
חח הייתי באשדוד אצל חבר>>>>>

ואת הרגת אותי בתגובה שלך לשלומי "לא כפת לי לתעלף מוות קליני חייב לי הרבה הנשמות" אז כן צודקת חחח אחרי מה שעברתי יום הראדון חח וחפרתי לך אניי חייב לך אז אני מרשה לך להיתעלף ולחטוף מוות קליני אני כבר ידאג לך לטיפול נימרץ במקום =]

EMANUELA XD

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo2.gif../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

אימאאאאאאאאא אני מתעלפת יאג'ארד

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאם חושבים עלזה ,השיר לא נכנס לשום מצעד?

שמעתי אותו פעם או פעמיים ברדיו, איזה כיף זה היה :)) חברים שלי גם היו איתי ודי התלהבו, הם גם מאוד אוהבים את אתניקס אז זה היה שילוב מעניין

EMANUELA XD

New member
עוד דבר אחד - באזשהו מקום טעות

בהשמעות הראשונות השיר נישמע פצץ=וכל זה בגלל הגעגוע למשהו חדש מניקה לתווך הארוך טעות בקימבוק של ניקה לנסות להכניס אותה לקידום סינגל ראשון מתוך אלבום של אתניקס היו צריכים אים כבר לשלב אותה עם זמר אחר- חבל שלא חשבו על זה המון - יש כאן סוג של פזיזות אתניקס לא נחשב לזמר שגורף במיצעדים מקסימום מספר שבועות 2-3 ויוצא-הוא ממוקם לרב במקומות הנמוכים בפעם האחרונה זה קרה עם זהבה בן השיר גרף נפילה ולא ניכנס לאף שום מצעד השיר "דיסקוטק" ישמע ברדיו בתחנות האזוריות -לא כשיר מוצלח היו מי שחשבו שהשיר הולך להיות הלהיט הבא והחם-וטעו בגדול.. ניקה יכלה בשקט ולבד להיכנס למיצעדים- חופשי חופי ואפילו לעלות בראש המיצעד ממוקמת במקומות הראשונים היא שרה יפה בעיברית הוכיחה עם "בגידה" שיש לה מקום טוב במיצעדים אני מקווה שבפעם הבאה הנרי יחשוב פעמיים ולא ימהר בשביל סימון בעוד משבצת לשבץ את ניקה בשירים או עם זמרים שמראש אין להם סיכוי לצעוד במיצעדים לא חסרים זמרים טובים שיתאימו לשיר עם ניקה

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאני עוד רואה אותה חוזרת ובגדול

לא חושב שהדואט עם אתניקס זה מה שיאט אותה, זה בסך הכל עוד דבר שהיא עבדה עליו, וראוי לציין יצא אחלה. אני בטוח בטוח בטוח שבקרוב נשמע שיר חדש של ניקה *לבד* ונתאהב בו כולנו. ואחרי זה, זה אפילו יכנס למצעדים ויחרשו עליו ברדיו. אני אפילו אגזים ואומר, שיהיה נחמד גם לראות עוד קליפ שלהם ב-24

EMANUELA XD

New member
זה ברור-בניקה יש פוטנציאל אדיר

אים היא לא הייתה מוכשרת-הנרי לא היה עובד איתה- הנרי נחשב למכונת להיטים טובה-הלך על השילוב המנצח ועובדה שהצליח להם-להיכנס לשיר הנושא בטלנובלה-אני חושבת שזה בא ממקום של הערכה -לחדש שיר של זמרת שנחשבת לגדולה מכולם בארץ ריטה "בגידה" היו מי שהאמינו בניקה עד סוף הדרך ואישרו לה לחדש את השיר- עובדה שהיא הגיעה עם השיר רחוק מאוד-אני אוהבת תביצוע של ניקה יותר מהמקורי ניקה תצליח ותצליח בגדול-עוד נישמע עליה ועל הנרי המון המון!!

shlomi814

New member
אווו אנחנו מתקדמים...

כל מי שרוצה לשמוע את הכל שניקה לראות כמה הוא באמת מיוחד ושונה שיצפה בקליפ הבא חלק קצר ממנו מופיע באתר של הנרי...

shlomi814

New member
אבל אני חייב לציין..

אני גם שומע את דיסקוטק המון וגם מכריח את החברים שלי שלא ככ מרוצים מהעניין לשמוע אותו שוב ושוב אבל אתניקס באמת עולים על העצבים...

shlomi814

New member
והנה כתבה על ניקה

כתבה על ניקה עוד לפני שהכירה את הנרי... שאפתנית רצינית הבחורה..

למעלה