חברים מהמין השני

liza26

New member
חברים מהמין השני

משהו שסתם מעניין אותי האם יש לכם/לכן ידידים/ות או חברים/ות מהמין השני? האם זה מפריע לבני/בנות הזוג הנוכחיים והשאלה שעולה בי - עד כמה יכולה ידידות טהורה להתקיים בלי משיכה מינית, בלי מניעים נסתרים פשוט ידידות כמו בין שני אחים.

שאלה טובה ../images/Emo13.gif

יש לי ידידים מהמין השני. רובם מן העבר שלי. חברויות ותיקות שנמשכות עד היום. ואליהם אני נמשכת פיזית והידידות באמת לא תמיד נשארה בגדר האפלטוני, אבל מאז עברו הרבה מים בנהר - ולפחות אחד מהם, נשוי באושר, ואני אוהבת אותו כמו אח יקר וקרוב וגם את אישתו מאד אוהבת. נמשכת אליו פיזית, אבל לא עולה בדעתי רצון או חשק לממש את זה. פשוט משיכה שנשארה. יש לי ידידים 'טהורים', אבל גם אין לי משיכה פיזית אליהם. ככה שקל לי שהידידות הטהורה תישאר. בכל מקרה, הייתי עונה על שאלתך שמבחינתי האישית - ידידות טהורה כזו לא ממש קיימת. לא אם יש משיכה. אבל זה תחום מאד אפור, ואפשר לחיות עם זה. לפעמים זה עושה את הידידות למעניינת יותר

עד הצבא הייתי מתאהבת בכל ידיד שהיה

לי (מלבד כאלה שגדלתי איתם אבל הם בכלל לא ידידים הם סוג של משפחה). מהצבא התחילו להיטות לי הרבה ידידים טהורים. אבל עדיין.....עכשיו למשל נדמה לי שאני מאוהבת בידיד שלי ... בקיצור - אין לי תשובה מוחלטת בנושא.... לפעמים זה לא הכי בריא.

ת מ ר11

New member
יודעים איך זה מתחיל

אבל לא יודעים איך זה יגמר. לפני כארבע שנים התחלתי להתכתב עם בחור נשוי וזו היתה ידידות למעשה טהורה ויפה לאחר כשנה הידידות התפתחה לאהבה אמיתית אנחנו היום שלוש שנים ביחד וזהו קשר עמוק וקשה לנו מאד להפרד. אני היום בשלבי גירושין וחלק מזה ברור לי נעוץ בעובדה הזו. לא יכולתי לשוב לקשר עם הבעל אחרי שהעתקתי את עצמי לאט לאט כולי לחבר ולקשר החדש שנוצר ונראה שמצאתי בקשר מה שחסר לי עם הבעל וגם בסיס היחסים עם החבר הוא בוגר ושונה. תמר.

לי יש כמה וכמה ידידים מהמין השני

וברור לי שאין ביננו משיכה מינית, אלא חברות טהורה, ממש כמו אחים. זה בהחלט אפשרי, כל עוד אין משיכה מינית...

opalit

New member
לי יש ידידים

מהסוג הטהור,כיף ונעים. אבל, אני לא מאמינה בזה ואני אקבל אם בן זוג יגיד לי שלא נראה לו משהו. אני לעולם לא אחסום אותו מלהיות בקשר עם מישהי אבל אני לא מאמינה בזה. היה לי מספיק מבני זוג וידידותיהם/אקסיות.

למעלה