Blue Potion
New member
חברים מהתיכון
מאז שנגמר התיכון, עברו מינימום שנתיים בשביל הכותבים פה...
איך הקשר שלכם היום עם רוב החברים מהתיכון?
עבורי, מאז שנגמר י"ב, עברתי הרבה מאוד מסגרות - מקומות עבודה שונים, הרבה בסיסים בצה"ל, לימודים...
ובכל מקום ליוו אותי כמה חבר'ה שאיתם התחברתי יותר/פחות, חבר'ה שהיום אני איתם בקשר יותר/פחות...
אבל את המעגל חברים הבסיסי שהקיף אותי בתיכון - קראתי לו "החברים האמיתיים שלי".
למרות שעם רוב החברות שלי אני מדברת פעם בשבועיים-שלוש, כשאני מארגנת אירוע כלשהו או סתם יציאה, רובם נוכחים ברשימת המוזמנים.
זה לא סוד שכל אחד מהם עבר גם מסגרות שונות משלי ונמצא היום במקום מאוד שונה משלי, והקשר לא כמו שהיה פעם... אבל אני מרגישה שלמרות החסרונות – הקשרים עם האנשים האלו חשובים לי.
הרבה פעמים אני מרגישה שזה לא הדדי, שלי חשוב יותר מהם או להפך.
למרות שאני מוקפת באנשים, אני מרגישה קצת בודדה, כי איתם תמיד הייתי -ואני עדיין- מרגישה הכי בנוח.
והיום, אני מרגישה שאם בא לי סתם לדבר עם מישהו או סתם לצאת עם מישהו, אין לי עם מי. כל אחד בעולם שלו, בשגרה שלו.
שוב – במסגרת הנוכחית שלי (עבודה) אין לי קשר עמוק עם אנשים, סתם להעביר את הזמן...
אולי זה תהליך נורמלי וקורה לכולם, שאנשים מבינים שהם כבר לא מתאימים אחד עם השני...
אבל נמאס לי להיות לבד.
בא לי לטייל, ואני מרגישה שאין לי עם מי.
בא לי סתם לצאת, סתם, לקנות בגדים, ואני מרגישה שאין לי עם מי.
איך זה עבורכם? איך הקשר שלכם עם החברים מהתיכון?
איך הוא היה בעבר? איך הוא היום?
מאז שנגמר התיכון, עברו מינימום שנתיים בשביל הכותבים פה...
איך הקשר שלכם היום עם רוב החברים מהתיכון?
עבורי, מאז שנגמר י"ב, עברתי הרבה מאוד מסגרות - מקומות עבודה שונים, הרבה בסיסים בצה"ל, לימודים...
ובכל מקום ליוו אותי כמה חבר'ה שאיתם התחברתי יותר/פחות, חבר'ה שהיום אני איתם בקשר יותר/פחות...
אבל את המעגל חברים הבסיסי שהקיף אותי בתיכון - קראתי לו "החברים האמיתיים שלי".
למרות שעם רוב החברות שלי אני מדברת פעם בשבועיים-שלוש, כשאני מארגנת אירוע כלשהו או סתם יציאה, רובם נוכחים ברשימת המוזמנים.
זה לא סוד שכל אחד מהם עבר גם מסגרות שונות משלי ונמצא היום במקום מאוד שונה משלי, והקשר לא כמו שהיה פעם... אבל אני מרגישה שלמרות החסרונות – הקשרים עם האנשים האלו חשובים לי.
הרבה פעמים אני מרגישה שזה לא הדדי, שלי חשוב יותר מהם או להפך.
למרות שאני מוקפת באנשים, אני מרגישה קצת בודדה, כי איתם תמיד הייתי -ואני עדיין- מרגישה הכי בנוח.
והיום, אני מרגישה שאם בא לי סתם לדבר עם מישהו או סתם לצאת עם מישהו, אין לי עם מי. כל אחד בעולם שלו, בשגרה שלו.
שוב – במסגרת הנוכחית שלי (עבודה) אין לי קשר עמוק עם אנשים, סתם להעביר את הזמן...
אולי זה תהליך נורמלי וקורה לכולם, שאנשים מבינים שהם כבר לא מתאימים אחד עם השני...
אבל נמאס לי להיות לבד.
בא לי לטייל, ואני מרגישה שאין לי עם מי.
בא לי סתם לצאת, סתם, לקנות בגדים, ואני מרגישה שאין לי עם מי.
איך זה עבורכם? איך הקשר שלכם עם החברים מהתיכון?
איך הוא היה בעבר? איך הוא היום?