חברים מה דעתכם על המוצר הזה של ARG

JacobSk

New member
חברים מה דעתכם על המוצר הזה של ARG

http://www.allergyresearchgroup.com/NanoTek-Chitosan-60-Caps-p-45.html עד כמה שהבנתי הוא יכול להיות אבסורבנת בדם לא רק במעים.זה נותן כלי חזק לתפל בתופעות של DIE OFF ומצבים דומים. אולי למישהו יש ניסיון איתו?

razgalili

New member
לא ניסינו

אבל למה לא להשתמש בכדורי פחם לDIE OFF? ציטוזן הוא לא חומר שמוצא חן בעיני. מחקרים לא הראו שהוא סופח שומן כמו שטוענים, מצד שני הוא כן מעודד קרישת דם, והמוצר הזה מאפשר לציטוסן לעבור את קיר המעי אל תוך כלי הדם. אני לא הייתי רוצה לסכן את הילד שלי ולקחת את זה, ביחוד כשיש כדורי פחם שהם בטוחים ויעילים.

khisha

New member
אחלה דבר

כודם כול גילוי נאות שלא ניסינו אותו.אבל קראתי ושמעתי עליו הרבה. משתמשים בו באת קילציה EDTA כדי להקל על תופעות של מצב רוח קיצוני שנגרמות מעופרת. היישום הנפוץ הנוסף הוא כדי להקל על תגובת הרקסהיימר ברופואת תדרים ( שלום רז
). ל DIE-OFF אין לו שום יתרון על פחם פעיל או אנטרוסג'ל. פתחתי את שרשור כי חשבתי שאתה הולך להביא את ARG אלינו. אבל לא הכול תמיד מסתדר כפי שאני מצפה.

vered73

New member
קישה/רוני, אם כבר העלת את הנושא

לגבי אנטרוסג'ל - האם אתה עושה שימוש במוצר? כרגע הם מיצרים בשפופרת מוצר חדש. בקרוב תהיה לי הזדמנות לבדוק מה ההבדל אך בינתיים חשוב לי לדעת איך מי שמשתמש מסתדר עם המרקם (פרט לכמה כאן שסיפרו לי כמו קלילה, לדוגמא). אם אתם דוברי רוסית (או יותר נכון קוראי רוסית) לחצו כאן. אם לא, אבל יש לכם סבלנות לקרוא באנגלית, לחצו פה. לגבינו - בעבר עשינו שימוש במוצר שלושה ימים וראינו שיפור מבחינת סימני דיי אוף. כשלאחד המבוגרים היה בלגן בבטן הוא די התפתל כשנאלץ לקחת את זה. אז לא ניסה את זה יותר מיום אחד. האם מישהו כאן משתמש בזה כאן? (וזה המקום לאמר תודה רבה לאנה שחשפה אותנו למוצר ועזרה לנו גם לאתר בתי מרקחת בסיביר
-> אנה, לאיפה באמת נעלמת גם את???
)

JacobSk

New member
אני משתמש במוצר לפי הצורד סדר גודל

פעם בחודשיים.אלון מקבל אות בלי שום בעיה.אבל אני ידעה שבן שלי לא דוגמה הוא רוב התוספים מקבל טוב.האמת פרוטוקול שלו ממש צר.קצב התקדמות שלו מרשים וגם רוב המוצרים הוא מקבל עם דבש(ליתר דיוק מזון מלכות של קיבוץ שמיר) דווקה מוצר ARG מעניין אותי. היכולת שלו ניקוי דם מזיהום.אם זה עובד טוב עז דווקה במיקרים של DIE OFF זה יחול לעזור כי אני משוכנה שבלגן לא ניגמר במעים במיוחד שיש מעים דליל.

khisha

New member
Enterosgel

הוא תכשיר דטוקס שפותח על ידי רוסים אחרי אסון צ'רנוביל. בזמנו VRP בדקו אפשרות לייצר אותו אבל ירדו מהעניין מכיוון שמדובר בתכשיר תרופתי שדורש אישור FDA ומחוץ לתחום הביזנס שלהם. ביסודו פעולת ספיגה של כל דבר מגודל מסויים עד גודל מסויים. לכן הוא לא אפקטיבי נגד פרזיטים ודברים אחרים. אבל בהחלט מנקה את המעיים בגבולות שלו והרבה יותר חזק מפחם פעיל. בגלל שהוא לא מבדיל בין כלום שהופך אותו לתכשיר בעייתי מבחינת פרוטוקול כי צריך להפריד בכמה שעות טובות בינו לבין מזון, תוספים ופרוביוטיקות. גם שימוש באופן קבוע לא מומלץ מסיבה זו. אני אישית ומשפחתי משתמשים בו נקודתית בעת קלקולי קיבה ודברים דומים שמצביעים על בלגן במעיים. לגבי אספקט הפראקטי. אני תוחן אותו בינ שתי כפות למשחה אחידה ומסתיר בתוך רסק תפוחים אורגני. שזה לא הכי נכון אבל עובד. אני לא יכול לגרום לבת שלי לשתות אותו בתוך מים כפי שכתוב.

למעלה