חברים מזל טוב

ניר86

New member
אוףףף לא הגיע עוד הדיסק לחנות../images/Emo4.gif

בדקתי בשתי חנויות בקניון(רחובות) בטאוור הוא אמר שיגיע עוד שבוע ובחנות השניה הוא אמר יום חמישי ,אני לא יכול להתאפק כבר

לבל חבריי הפורום כנסו בבקשה...

שלום לכולכם. שמי טל ימיני ואני חבר מאד טוב של יוסי. אני רוצה לומר לכם כל הכבוד על הפירגון האין סופי כי באמת מגיע לו. יוסי זמר כל כך מדהים שכל פעם שאני שומע אותו (ויוצא לי המון) אני נרגש מחדש. זמר הכי טוב ואיכותי שיש לנו בארץ. היום יוצא הדיסק וכולנו (החברים והמשפחה) מאד נרגשים לקראתו. שמעתי את כל הדיסק והשירים פשוט מדהימים. בהזדמנות זו אני רוצה לומר לכם כל הכבוד על הברכות לטלי (אישתו) אתמול חגגנו לה והיה מאד כייף. יום ראשון כמו שאתם יודעים השקת התקליט והקליפ במועדון הסטיי"ג ואנחנו מאד, מאד נרגשים. אני בטוח שיהיה מהמם.אז תמשיכו לפרגן ליוסקה הנשמה שלנו.

teila0

New member
הייייי אנשנושים

היי אנשיםםםם וואי שבוע לא הייתי כאןןן והתגעגעתי נורא חחחחחחחחח מה קורה? חזרתי עכשיו מאילת ואני רוצה לומר לכם שהיה פשוט סוף הדרךךךךךךךךךךך........... ושמעתי שיוסי היום הוציא דיסק אז המון מזל טוף ליוסי ושיהיה לו המון בהצלחה עם הדיסק שלו ואני הולכת לקבל ת'דיסק שלו ליומהולדת שלי....... בקיצור מזל טוףףףףףףףף

חברים מזל טוב../images/Emo140.gif

היום הדיסק כבר בחנויות אז ללכת לקנות נתראה ביום ראשון בסטייג חולה עליכם ניקי

moranush86

New member
תשמעו איזה קטע:

הדיסק יצא לחנויות בת"א, אבל לא הספיק להגיע לירושלים...

אוףףף הדיסק עוד לא הגיע אליינו

איזה סבבה שיצא הדיסק ה2 שלו.. רק חבל שהוא לא הגיע אליינו לחנויות..
וחבל שאין מצב שאני ילך לסטייג' איזה מבאססססס וטלי מזל טוב!!

מזללל טובבבבבבב

מזל טוב לזמר הטוב ביותר בארץ!!! מהרגע הראשון ששמעתי את יוסי אזולאי(ממש מזמן) עם "הלאה" אצל דידי הררי ידעתי שמדובר בכישרון ענק שיצליח בגדול!!! אני מאחל המון המון מזל טוב והצלחה שאי אפשר לתאר!!!

האלבום "יום אחד איתך"!!!!!!!!!!!!!!

עדיין לא אצלי....! נכנסתי לפני שעה לחנות מוזיקה, כנראה שכל הירושלמים יסבלו בשקט עד יום חמישי-שישי! האלבום מדהים, יש שם שיר מושלם שנקרא "ציפור אבודה" ("פעם היו לי תקוות אחרות...") שיר מיסטי,ציורי מרגש ויפהפה פשוט...נשבתי בקסם של השיר הזה, שלא לדבר על הקאבר לשלום חנוך... בקיצור אתם אל מתארים לעצמכם איזה אלבום מושקע, עם נגיעות אתניות כמו שרק יוסי יודע לעשות...

אני מקווה שמחר האלבום יהיה

בחוון..אם עדיין אין.. מקווה מחר ללכת לקנות אותו
כמה הוא עולה?50?

עדיין לא הלכתי בכלל

אפשר לחשוב איזה חנויות יש פה.. כולה צליל בקניון חולון ויש את טאוור רקורד נראה לי ליד העיריה אבל אם אני בודקת אז ברור בקניון חח

../images/Emo6.gifאהלן טל ימיני! ../images/Emo24.gif

איזה יופי שנכנסת לבקר אצלנו, אני שמח שזה משמח גם אתכם החברים הקרובים של יוסי להיכנס לפורום המעריצים שלו, ואנחנו בהחלט מסכימים איתך לגבי העובדה שיוסי הזמר הכי איכותי ומרגש שיש... תודה לך!

רוצה להתחלף?

אגב, אם תקראי טוב, תראי שזה איחולי מזל טוב ליציאת הדיסק...

קודם כל לא ..שנית

שירשרת תגובה להודעה שלי ולא לשל טל.. ולא היתכוונתי ששירשרת לאשכול הלא נכון אלא לתגובה הלא נכונה לא משנה לא שזה איכפת לי כ"כ...אבל בדרך כלל כל הזמן כ"כ מקפידים וזה אז היתרגלתי

למעלה