חברים מחר יום חמישי ורציתי לדעת לגבי הטרמפים

maorkad

New member
חברים מחר יום חמישי ורציתי לדעת לגבי הטרמפים

מי נוסע לביתה של דבי במוצש? מכיון תל-אביב אשמח להצטרף איתו/ה תודה ויום טוב דודי אם תוכל לפרסם רשימה כזו או משהו שנוכל לדעת מה קורה.... אשמח מאוד אוהב אותך ושוב מזל טוב בתפקיד

פרטים על טרמפים למפגש הפורום ../images/Emo73.gif פיפ פיפ

למאור ולמעוניינים להצטרף לנוסעים מאזור תל אביב: ניר חדש הציע את עצמו (כרגע עד כמה שידוע לי רועי היחיד שכנראה יסע איתו,עומרי מצא סידור,כך שיש לך מקום איתו,אני כנראה אצטרף אליו בדרך חזרה) לגבי peyuola שהציעה לך ולאחרים הסעה מאזור ר"ג-עדיין אין לי מושג מאחר והיא טרם עידכנה ואם יש לך דרך אחרת ליצור איתה קשר ,לברר ולהבטיח את בואה,אשמח! אני בכל אופן אשלח לה מסר מחר במהלך היום. *למעונינים להצטרף לאבישג שיוצאת מהרצליה ואולי גם תוכל לאסוף על הדרך את מי שזקוק! *מאזור הצפון גלית הציעה טרמפ למעונינים! *לצערי מחברינו באזור הדרום לא קיבלתי אישור השתתפות
אבל אולי זה עוד ישתנה... *גם אזור ירושלים לא האיר לנו פנים
וטרם מצאתי הצעה לטרמפ עבור שיר שלדעתי כבר מזמן הפכה ל
מרוב המתנה ואם למישהו מכם יש רעיון עבורה אני ממש ממש אודה לכם!!! *למגיעים בכוחות עצמם-מאחר וחל איסור חמור על פירסום כתובות ופרטיים אישיים של אנשים בפורום אני מציע שתפנו לדבי במסר או ע"פ הפרטים המופיעים בחתימה שלה בסוף כל הודעה והיא תיתן לכם פרטים והסברים. זהו,עכשיו כל מה שנותר הוא שנגיע כולנו,כמה שיותר ונרים את המפגש הראשון של פורום תיאטרון בובות בתפוז ועל הדרך גם נודה באופן אישי,פנים מול מול, לדבי המדהימממממממממהההההה על השנים בהם זרעה ושתלה,השקתה ,זיבלה וטיפחה את הפורום הזה ,עזרה ותמכה בכולנו,גם באלה שגלשו כסמויים ואין לי מושג על מי מדובר....חחחחח
אז להתראות במוצאי שבת 20.12.08 בשעה:19.00 בערב מחכים לראות אתכם: דבי ודודי וביחד דובידודו...

feyoula

New member
הי לכולם

כפי שאתם רואים מהשעה אני בימים מטורפים אז אני ממש ממש ממש מתנצלת שלא עידכנתי קודם. אני מאוד רוצה להגיע אבל יש מצב שבכלל לא יהיה לי רכב ואז אני אשמח להצטרף לאבישג, כי סביר שאהיה באיזור שלה בסופ"ש. בכל מקרה, מחר בערב אני אכנס לעדכן כשאני אדע יותר מה קורה.. לילה טוב בנתיים!!

מה? שידרתי לך מסר טלפתי???../images/Emo112.gif

למרות הלחץ והשעה המאוחרת,דווקא פחות משעה אחרי שכתבתי אודותייך בהודעה,נכנסת וכתבת?...ספוקי.... העיקר שיש ביננו תיקשורת רבגונית...
אם באמת לא יהיה לך רכב,נמצא למי לצרף אותך ברגע שתיידעי (אבישג לא יוצאת בסופו של דבר מהרצליה אבל אני בטוח שהיא או אחד מאלה שנוסעים מת"א,יוכל לאסוף אותך בדרך) מחכה לשמוע ממך ומקווה שהיום עבר עלייך קצת יותר בקלות מהימים האחרים

ניר חדש

New member
מי שמעונין להצטרף אלי ויכול להגיע לתל אביב

מוזמן לצלצל/לשלוח מייל לפי הפרטים שמופיעים בתחתית ההודעה המשך יום מקסים לכולם

למעלה