חברים! ממש ממש נמאס לי...

CANDY MAN

New member
חברים! ממש ממש נמאס לי...

ממש ממש נמאס לי איך שכולם פה חושבים שלאלו מצפון תל אביב לא איכפת והם רק ילדי שמנת שמחפשים איך לברוח מהצבא כי כל זה ממש לא נכון!! אני ועוד רבים מהחברים שלי מתים כבר לגמור תיכון רק כדי להתגייס ליחידה הכי קרבית שיש! אני מתאמן מס פעמים בשבוע בחדר כושר ורץ בים רק כדי להגיע לכושר מקסימלי שבו אני יוכל לשרת ביחידה כמו צנחנים או בטופ שבטופ שייטת 13 או סיירת מטכ"ל! אני מוכן לתרום למדינה שלי ככל שרק אוכל ואני מגדיר את עצמי פטריוט אמיתי למרות שאני "ילד שמנת מצפון תל אביב" אז רק רציתי שתדעו שכן איכפת לנו ואנחנו כן מחוברים למציאות ושגם אנחנו סובלים מהאינטיפדה ומהערבים המקוללים כמו כל אחד אחר! בברכה, CCANDY MAN שנושם קרבי, חולם על קרבי ורוצה קרבי בנשמה!

papa roach

New member
...

אחי אזוב אותך! זה כולה סטיגמות שמי שמאמין בהן הוא אפס גמור... זה לא צריך כל כך לעצבן אותך!

okok4

New member
../images/Emo62.gif

תמיד מסתכלים על המוצלחים בעין עקומה. ככה זה.

נריה_ה

New member
אחלה אחי!!!

אני מעריך אותך מאוד ואת הרצון שלך לתרום למדינה, כמה שאפשר. אני נהנה לראות אנשים אכותיים ומובחרים בעלי רצון כמוך!!! אבל אתה לא יכול להתעלם מהסטיגמות. ומהמקור שלהן. אני חושב שאנשים לא מסתייגים מאנשי צפון-ת"א אלא ממה שהם מיצגים (שוב סטיגמות) והם מיצגים אנשים שבעים (לא רק במובן של אוכל), עייפים ממאבקים, ותרנים, חסרי אכפתיות לחלשים בחברה ודואגים רק לעצמם, מושחתים, ועוד ועוד. אדם כזה יכול לגור בכל מקום - אבל בגלל הסטיגמה (שאולי מבוססת על זה שרבים מבין תושבי צפון ת"א אכן עומדים בכל התיאורים שכתבתי) אומרים את הדברים על תושבי צפון ת"א... שבת שלום נריה

papa roach

New member
.

כמו שאתה רואה candy man העם איתך! :) ומי שעדיין מאמין לסטיגמות האלו לא שווה אפילו יריקה!

Adamico

New member
עוד מוטיבציה זה לא דבר טוב.....

קודם כל אני מאחל לך בהצלחה, קרבי זה הכי אחי! אבל רק שתדע שרוב המוטיבציה נעלמת בהתחלה..... זה קשה, צבא זה לא מה שאתה מדמיין תאמין לי, גם אני הייתי להוט ושמח לקראת הגיוס והגעתי למקום שלא הרבה מגיעים (יחידה קרבית כמובן) ובהתחלה יורדת לך המוטיבציה, אז לגיבושים מוטיבציה זה מצויין אבל ברגע שאתה מגיע לצבא עם עודף אתה תשתגע כי הצבא זה לא מה שאתה חושב שזה..... מאחל לך בהצלחה וזכור תמיד שהכל עובר כל יום זה יום אחד פחות......... אדם

למעלה