חברים מנתניה והשרון

נירה63

New member
חברים מנתניה והשרון

קבלתי ממש כרגע מספר טלפון של אחראית המטבח בצהרונים של מתנסים בנתניה מידי יום נשאר מזון מהמטבח והם יכולים לתרום את המזון, אבל... משהו צריך להיות איש קשר עם האחראית במתנס ובשאר הגנים בנתניה, מספר הטלפון אצלי...וצריך שמשהו יבוא ויקח את האוכל כל יום או יומיים...הענין גמיש... מי יכול לקחת על עצמו את הענין??? זה יכול לעזור למשפחות באיזור השרון ונתניה...

נירה63

New member
עדכון עדכון...

שוחחתי כרגע עם האחראית במתנס בנתניה, מדובר על: מזון מבושל שנשאר מידי יום והם בשמחה מעוניינים להעבירו למשפחות הזקוקות לאוכל. אם ישנן משפחות היכולות להגיע לאותו מקום ולקחת את המזון באהבה רבה מחכה לכם שם בחורה מקסימה... אפשרות נוספת שיהיה איש קשר שיבוא לקחת את המזון ויעביר למשפחות. מה שתחליטו יהיה נהדר , רק אנא הודיעו לי . תודה לחברה מנתניה שהתקשרה ומסרה לי את הפרטים הנ"ל והיא אשת הקשר שלי...

נירה63

New member
מה, אף אחד לא זקוק למזון???

פליזזזז, חבל שהאוכל יזרק...אם יש משפחות שזקוקות לאוכל אנא גשו לקבל את האוכל, מחכים ורוצים לעזור בשמחה ובאהבה רבה...

jole

New member
נירה יקירתי...לאט.....עוד יעצרו אוך

על מהירות
לוקח זמן להפנים, לבדוק ולראות מה ניתן לעשות. בטח שצריכים אבל איך זה מגיע מהמטבח למשפחה, אני לא צריכה לספר לך לוגיסטיקה לוקחת זמן. נהיה איתם בקשר.

למעלה