חברים מתי המפגש הבא (להתעורר)

maorkad

New member
חברים מתי המפגש הבא (להתעורר)../images/Emo199.gif

חברה אני כבר התגעגעתי אני לא יודע מה איתכם אז כדימה יאללה

מה אתה צועק??? אנחנו ערים ../images/Emo5.gif

האמת שאני כבר לא ממש זוכר מה זה לישון... אני בטוח שכולם מתגעגעים אליך כמוני...אגב אתה לא חייב מפגש בשביל לראות אותנו, לא מעטים גרים בסביבה וגם פגישה אחד על אחד או בקבוצה מצומצמת לקפה יכולה להרגיע את הגעגועים העזים...פשוט תיזום... אתה גם צודק שיש לחשוב על מפגש פורום מס' 2 בעתיד (תיכף ט"ו בשבט,יום המשפחה ופורים ואלה זמנים בהם רבים עסוקים בהכנות והופעות) כך שנראה לי שזה לא אפשרי לפני אפריל...זה טוב גם כדי לאפשר לי ולהנהלת הפורומים לסיים את העבודה עליו ואם יתווספו גולשים חדשים גם הם יוכלו לקחת בו חלק. מעבר לכך שניסיון המפגש הקודם לימד אותנו שכדי שכמה שיותר חברים שלנו ( מכל קצווי הארץ, את שומעת חגית? ) יקחו בו חלק עדיף להודיע הרבה זמן מראש על המועד,כולם ירשמו ויסגרו ביומנים ולא יוכלו ל "תרץ" שחבל שלא ידעו בזמן... אני מבטיח להעלות את הנושא בשבוע הבא ולמצוא עם כולם את החודש הכי מתאים כל הכבוד שאתה דואג לפורום וחושב עליו
אני עדיין מחכה למסר אישי ממך בנוגע למה ששאלתי אותך בשבוע שעבר... אז הלווווווו מאור להתעורר
חחחחחחחח....

maorkad

New member
../images/Emo99.gifוואי איזה כייף שאתם חושבים ככה

טוב לדעת שאני לא לבד בעולם אז דודי תתכונן אני בתל אביב וגם אתה !!!! ומי שרוצה גם ובקשר למסר לקח לי זמן להיזכר ובקרוב (כנראה מחר) תקבל אחד כזה :)

למעלה