חברים,נא להתעורר בפורום ולהתחיל..

y u v a l i m

New member
חברים,נא להתעורר בפורום ולהתחיל..

להפציץ בהודעות לפני שיסגרו אותנו מההנהלה..;) איפה הימים הטובים של הדיונים הארוכים על מהות הלהקה,המסרים,הטקסטים של רבל סאן, ומסת השרירים של יוגי. אולי זה הזמן לעשות שרשור התפקדות שכזה.. פרנאר? הבמה שלך.. דרך אגב, יש הופעה בלבונטין 7 בת"א ב10 במרץ..

tiNker2

New member
אני פה

הוא צודק.. נהיה פה קצת שומם מה הולך איתכם? כל מקרה, כל פעם שאתם באים לירושלים (הופעה שאני בונה עליה הרבה זמן) משהו קורה ואני מפספסת את ההופעה בסוף... קיצור יש לי כרגע מחסור בהופעות של קולולוש אז מתי אתם מתכננים להופיע פה שוב?

y u v a l i m

New member
ב22 אנחנו מגיעים לצוללת..וגם קישור:

ב22 במרץ נהיה בצוללת הצהובה ירושלים! יש מספיק זמן להתכונן ולא לפספס..

mosesg

New member
איזה באססה שלא יכלו לדחות את זה

בשבוע ואז היינו יכולים לחמם אותכם ): אבל בהחלט ננסה להגיע להופעה עצמה! (אנחנו חוזרים באותו יום מגדנ"ע של שבוע)

tiNker2

New member
לאאא!

רואים? חוק מרפי אני אומרת לכם! יאללה אין מצב שאני יראה הופעה בחודשים הקרובים... ב-21 יש משלחת לפולין ל8 ימים... אבל אני בטוחה שתהיה הופעה מדהימה ואני פשוט יחכה להופעה הבאה... אבל תעשו טובה תארגנו צילומים הקלטות משו שלפחות יהיה מה לשמוע שנחזור :)

tiNker2

New member
אני משערת שאין מצב לדחייה או הקדמה?

טוב אז לפחות תבטיחו לי שתהיה עוד הופעה בקרוב... הקלטות וצילומים זה יופי אבל אפעם לא משתווה לדבר עצמו בלייב

MenDelSonspirit

New member
אממ..

בין מבחנים לחזרות לשיעורים למבחנים לחברה שלא מפסיקה להתלונן... קפצתי להגיד שלום ששלא תגידו שאני לא משקיע, או שזו סתם הדרך שלי להגיד שב22 אני לא אוכל להגיע להופעה... :) ד"א, ספי זה במקום אוזנה או בנוסף?

parnar

New member
במקום

הוא השתלב מאוד יפה בקולולוש אני מקווה מאוד שמתישהו אולי תהיה הופעה עם שלישית בראס

למעלה