חברים נכבדים ויקרים ..

muaythai

New member
חברים נכבדים ויקרים ..

הפורום הנ"ל נמצא "במצוקה". מה זה אומר? מעט מאד מן האנשים שגולשים בפורום, או לפחות בעבר, רושמים בו כבר. כמובן שיש את איזי, דסקלו, דרור ועוד כמה בודדים שרואים שהנם מתאמצים להרים אותו ומנסים להחיות אותו ככל-האפשר. אך כנראה שזה לא מספיק .. לי אישית מאד חשוב שהפורום הזה יחזיק ולא יסגר, אך ישנם דברים שלא תמיד תלויים בנו. ולכן, חשוב שנשים דגש על החייאת הפורום, נדבר על נושאים הקשורים לתחום כמובן, ונראה התעניינות מצד חברי הפורום יותר (בעיקר האלו שלא רושמים), בנושאים המשותפים הקשורים לפורום הנ"ל. אני לא מכריח חלילה לרשום בכוח, אך משתדל לעשות זאת בכדי שהפורום לא יסגר בזמן הקרוב. אם יש לכם רעיון איך לשפר את יעילות הפורום, איזה רעיון שאולי יוכל למשוך אפילו עוד אנשים וסתם, שיהיה יותר נעים להכנס אליו מידי יום ולפחות לראות נושא אחד או שניים. מה שכן, אני חייב לציין לטובה את דסקלו שבאמת מרבה לכתוב כאן, ומעלה כל מיני נושאים, עזרה, ותשובות לחברי הפורום או לאורחים המתבוננים "מבחוץ". חבר'ה, בואו ניתן עוד קצת מאמץ, גם אם אין תמיד על מה לדבר או לרשום, כדי שהפורום הכל כך ותיק הזה, לא יסגר וישאר גם לחבר'ה שממעטים לרשום בו. אם יש לכם סרטונים, תמונות מהאימונים, נוסטלגיות מהתחום (אם זה בארץ או בחו"ל), או בא לכם סתם לדבר על משהו שקרה לכם באימון או מעבר (אך חשוב להשאר בנושא ולא לסטות ממנו), אל תתביישו לרשום. בשביל זה בסופו של דבר אנחנו כאן .. כנ"ל לגבי שאלות, תחרויות או כל דבר אחר שעולה בראשכם ... אשמח אם תקחו זאת לתשומת לבכם. תודה רבה. המשך ערב טוב ונעים לכולם. בברכה, ארז שוקרון.

muaythai

New member
נ.ב. -

אפשר גם לתרום בכך שתפרסמו כל אחד בפייסבוק שלו את הפורום שלנו, לחבר'ה מבנינו שמאמנים וחניכיהם מופיעים אצליהם בפייס, כנ"ל לגבי הטוויטר וכו' .. זה רק יכול לעזור! תודה רבה שוב פעם, ולילה טוב.

RoyceGracie

New member
לטעמי הבעיה היא

שפעם היה פורום אמנויות לחימה ושם היינו כותבים דברים, כל האנשים היו מרוכזים באותו מקום. אחרכך נעשה פיצול ל 3 פורומים, אמנויות לחימה, אמנויות חלימה קלאסיות ואמנויות לחימה בזירה, זה כבר פגע במאסה של האנשים. בהמשך, נעשה פיצול נוסף לפורום MMA. הפורום הזה קצת איבד את הטעם שלו, רוב הגולשים הרציניים עברו לפורום MMA ובאמת שם יש פעילות קבועה סביב UFC אבל לא רק... בהתחלה כשהיו דיונים על אם לפתוח פורום נוסף שירכז בתוכו את כל מי שרוצה לדבר על אמנויות לחימה בזירה, דסקלו מחא על כך ואני מסכים איתו, הוא אמר שמנסים להרחיק אותנו מהספרה שלהם - והוא צדק. בטווח הארוך זה באמת מוטט את הפורום פה.

muaythai

New member
וכנראה שזה מה שיהיה בקרוב ..

עם כל הצער שיש. אני בטוח שעוד רבים מכאן לא רוצים שזה יקרה, אבל כנראה שלא תהיה ברירה. מעים מאד אלו שמרבים לרשום כאן, ואני לא שולל או מאשים אף אחד. רק חבל שזה המצב. ומסכים לגבי מה שאמרת גם בעניין הפורומים, ואף מחזק את עמדתו של דסקלו. אבל כעת, כבר אין מה לעשדות בנידון, ואם כך ישאר המצב .. כנראה שהוא לא יחזיק עוד יותר מידי זמן. קחו זאת לתשומת ליבכם. לילה טוב. ארז שוקרון.

צר לי לומר לך אבל....

אני מדבר מניסיון של הרבה שנים בפורום הזה, כזה שהקים אותו ביחד עם אורי צבי. הפורום הזה היה "מוצלח" רק כאשר היו בו ויכוחים ומריבות, וכאשר היה לאנשים את מי לשנוא, לא היה שום דבר משותף בן מי שהיה בפורום וקרא אותו חוץ מיריבות, מריבות, ואיחולים לכשלונות- על זה למעשה דיברו . וכבר אם היו כאן אנשים שבאמת ניהלו דיונים פוריים וברצינות כגון MMA גם להם נמצא בית אחר ובצדק הם לא יכלו לסבול את הריבים שכאן. וזאת ההוכחה האמיתית על מה הפורום הזה היה שורף דלק, שכן שהם הלכו, ושכבר אין את מי לשנוא, אז הפורום הזה דעך.... יניב

muaythai

New member
הגזמת ..

אנשים עזבו כמו שזאב אמר, נפתחו עוד פורומים נוספים, ואליהם גם אנשים בחרו ללכת. אני שוב פעם, לא מאשים אף-אחד, אני בסה"כ מנסה לראות מה אפשר לעשות, ואיך להציל את המצב .. הפורום הזה חשוב לי, ולא בגלל שאני מנהל אותו, אלא בגלל שהוא מכובד, וקיים כבר מס' שנים. אני זוכר עוד התקופה שבה התחרתי והייתי רושם בו. "היו ימים" .. את הימים שעוד היו מדברים על "אירועי הזירה" של רענן ואיציק יחד. ומכאן אפשר להמשיך ולדבר המון נוסטלגיות. אם יש לכם רעיון, או הצעה לשיפור הפורום, אשמח לשמוע. חשוב לי שהוא לא יסגר בגלל שמס' אנשים מועט מרבה לרשום בו. ואם יש, זה הזמן .. תודה, ושבוע טוב לכולם. בברכה, ארז שוקרון.

למעלה