חברים נרשמתי לקורס וזה אחלה של
דבר אבל משום מה אני רק בשיעור הראשון וקצת הלכתי לאיבוד מה שמוזר כי התחלנו ללמוד על אפרטיפים ודז'סטיפים וכאילו הבנתי בגדול את ההבדלים בניהם אבל אז נכנסו לתתי קוטרות ואז כבר לא הבנתי מה בדיוק ההבדל בין הוורמוט - לאניס - ולמריר כאילו מה שונה בניהם (כמובן חוץ מהצורת הגשה ואיך שמגישים וכו') קראתי בחוברת שקיבלתי וראיתי שיש מלא סוגים השאלה אם צריך באמת לזכור את כל הבלאגן הזה או שבגדול זה לאו דווקא הכרחי וזה נושא פחות רלוונטי וחשוב. למשל מישהו יבוא לבר ויבקש מרטיני יבש...איך אני אדע איזה בקבוק לשים לו (אם יש שם מבחר) אני מצטער על הכאוס פשוט זה שיעור ראשון וקצת הסתבכתי
דבר אבל משום מה אני רק בשיעור הראשון וקצת הלכתי לאיבוד מה שמוזר כי התחלנו ללמוד על אפרטיפים ודז'סטיפים וכאילו הבנתי בגדול את ההבדלים בניהם אבל אז נכנסו לתתי קוטרות ואז כבר לא הבנתי מה בדיוק ההבדל בין הוורמוט - לאניס - ולמריר כאילו מה שונה בניהם (כמובן חוץ מהצורת הגשה ואיך שמגישים וכו') קראתי בחוברת שקיבלתי וראיתי שיש מלא סוגים השאלה אם צריך באמת לזכור את כל הבלאגן הזה או שבגדול זה לאו דווקא הכרחי וזה נושא פחות רלוונטי וחשוב. למשל מישהו יבוא לבר ויבקש מרטיני יבש...איך אני אדע איזה בקבוק לשים לו (אם יש שם מבחר) אני מצטער על הכאוס פשוט זה שיעור ראשון וקצת הסתבכתי