חברים, ספרו...

היי

נו איך ב
? איזה חג מעצבן לא? אני בהחלט לא סובל אותו.

black_magic

New member
חברים, ספרו...

איך עבר עליכם ל"ג בעומר? מה עשיתם? אני עשיתי
עם חברים שלי בחוף דדו בחיפה היה כייף היו צחוקים ואווירה טובה רק התפוצצנו מהעשן של ה
שנכנס לעיניים שגרם לכולנו לבכות ולעיניים שורפות הבנים עשו
שיצא טעים וזללנו מלא אוכל וכמובן צלינו גם
עד שהשחיר ונהיה כזה טעים. לדעתי אין כמו ל"ג בעומר, זה חג פשוט נפלא.. להיות על החוף, להתחמם עם חברים קרובים ליד מדורה כשקרררררררר בחוץ להסתכל על הים, לצפות בזריחה של השמש ולאכול אוכל טעים. אני כבר מחכה לל"ג בעומר הבא.. מה איתכם?

LordNor

New member
כל שנה אותו הדבר... ../images/Emo9.gif

ואני עשיתי |מדורה| עם חברים באיזור שפרינצק עד הבוקר... וכן דיברנו וקישקשנו על כל מיני שטויות. ועשינו
וזללנו מלא כנפיים. ובערך בשעה אחת בלילה ביקרנו חברים בחוף דדו, שלי, לא ראיתי אותך בחוף דדו, מה קרה?? ואחרי זה חזרנו שוב לשפרינצק כדי להמשיך את המדורה ואת המנגל.. ואת כל העצמות שנשארו מהכנפיים נתנו לכלב של החבר המארח (מסוג אמסטף), כלב מפחיד אבל חביב. היה כל כך מצחיק לראות איך הוא מצליח להבהיל אנשים. עד שהגיע הבוקר וחזרתי הביתה באוטובוס....

idosa

New member
יום לא טוב

אני עשיתי מסיבה עם חברים שלי בת"א בחוף ים ירושלים מקום טוב , בהתחלה היה לנו כייף מאוד ושיחקנו עשינו חיים אכלנו ,ואח"כ אני רציתי את תיק שלי ופתאום לא רואה את תיק שלי וגנבו לי היה בתיקי כסף,פלאפון,בגדים,מפתח,מחשבון(יקר), וגם גנבו לאתי וגילת פלאפון ומצלמה , והלכתי לחוף ומצאתי את תיק שלי אבל הוא לקח לי כסף ופלאפון , והשאיא מפתח ומחשבון ולקחתי אתם ומצחיק שלקח גם בגדים,והחלטתי לצלצל למשטרה והם בלשים סודי ואמרתי להם שאני חשוד במישהו כי התיק שלי הייתה אצלו והמשטרה באה לבדוק אותו ובסוף לא מצאנו , והייתי עצבני והגנב הוא מקצועי מאוד הוא גם גנב תיקים של אחרים בסך היה 30 תיקים בערך שגנבו דברים הבן זונה הוא ימות ולא ילך לגן עדן הוא יקבל עונש גדול בן זונה הזה ימות ולא יהיה לו חיים ה´ רואה הכל , וחזרתי הביתה סיפרתי להורים שלי הם הבינו אותי יודעים שאני לא אשם ואז אקנה מחר או ביום ראשון אבל המסיבה שלי הייתה סבבה

גילתוש!

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!

גם היה לי כייף מאוד ,עשינו ממש חיים,מכות צוחקים, וגם משחקים היה כייף. גם גנבו לי תיק...אז מיד חיפשנו טוב טוב וכולם נבהלו מאוד ומצאו את התיקים שלהם ואמרתי לעצמי איזה כייף להם וכ"כ התאכזבתי כי גנבו לי,אבל לפחות מצאנו את התיקים שלנו ממש רחוק ולקחתי שמה ששייך לי רק היה בתיק-בגדים מגבת ועוד וחסר לי כסף ופלאפון..איזה מגעילים הגנבים...אז עצבתי ומיד התקשרנו לחברת אורנג לחסום את השיחות אז חסמו...רגעתי...אז חזרתי הביתה וסיפרתי להוריי שגנבו לי תיק אז אמרו לא נורא יקנו לי פלא...איזה מזל שהבאתי את הפלא הפשוט ולא יקר,השארתי את הפלא יקר בבית והבאתי את הפלא הפשוט... אז היה נחמד ובסוף זבל...לא נורא עבר ...

למעלה