חברים עברה חלפה חצי שנה

פוקהונס

New member
יום הולדת חצי שנתי לפורום..

מזל טוב פורום שבזכותך נראה מרשים המשך כך וכולם עוברים לפורום שאתה מנהל.. מאחלת לך הצלחך לכל אורך הדרך..ולהמשך

yulevi

New member
חברים עברה חלפה חצי שנה../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

מיום הקמת הפורום,תודה לכולכם על הפעילות וההשקעהשאתם משקיעים בפורום,על שמירת הרמה של הפורום,על שמירת רמת הדיון,על הכבוד ההדדי ,על הפתיחות בקבלת האחר,מה שנוצר כאן הוא לא רק פורום אלא קהילה תוססת שבכל פרידה במפגשים מיד חושבים על המפגש הבא,נוצרה כאן פינה שכיף לנו להיות כאן וביחד,נמשיך כך וביחד קדימה לעבר הרף הבא כיף לי אתכם ותודה לכולכם

תודה לך יהודה !! על הקמת פורום מקסים

על כך שידעת לנווט , לאחד , לזמן אמנים שונים ליצור מפגשים מעניינים ואף להוציא את הקוצים השוטים , לשמור על רמה תרבותית , ובקיצור שא ברכה והמשך בעמלך עזר

zvika f

New member
אין לי מילים להוסיף

לאחר דבריו של עזר מלבד לחזק את ידיך. תקוותני כי היצירתיות בקיום המפגשים המקצועיים שאתה מארגן בנוסף למפגשים המענינים עם אנשי המקצוע בתחום העץ לא תקהה

arsar

New member
יהודה - הרבה תודות על הקמת "בית-העץ" הזה!

הקמת פורום לתפארת - בעזרת חברי הפורום שממש ניתן לחוש עד כמה כולם אוהבים את המקום הזה. הלוואי ויימשך הפורום הזה כל עוד יהיו חברים המעונינים בהתרגשות שבעבודות העץ. ותודה להנהלת "תפוז" על שהשכילו לתת "גג" לפורום זה. בריאות ורוב נחת לכל מי שעוזר לשאת בבנין הפורום. כה-לחי!

arsar

New member
יהודה - תודה על שהקמת את הפורום הנפלא הזה!!!

נהדר לחוש את הרוח הפועמת בחברי הפורום ובנושאים השונים העולים כאן! יהודה - הקמת "בית-עץ" לתפארת! ולהנהלת "תפוז" - תודה על שנתתם "מגרש" לבית הזה. כה לחי.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

על פורום נפלא, מפרגן, חברותי, ויצירתי.

הלוואי שימשיך כמו שהתחיל

הספקתי ללמוד המון מהפורום והמון מהחברים. ולך יהודה תודה על הניהול ועל השיעורים הפרטיים.

artagel

New member
מיום הקמת הפורום

לפני חצי שנה תהיתי אל מי והיכן אוכל לפנות בכדי ליישם את תוכניותי בנושא החריטה ואכן נפלתי על אחד שניקרא יהודה לוי האחד הזה הוציאני אל האור ובזכותו אני מבחין כבר בסוגי העץ לפחות כמה מהם וכמובן בעזרת האירגון בנושאי העץ ,סדנאות ,הרצאות מקצועיות,תערוכות אני מרגיש קיים ,יחד עם זאת אנו גם מטיילים ברחבי הארץ, ולכן נרים כוסית יין אדום לכבודו .ונקווה להמשך דומה.

Ofer Ringer

New member
יהודה - ישר כוח../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

מהכרותי הקצרה בפורום זה למדתי להכיר אנשים נפלאים, תכנים מעניינים, רצון לעזור ולתמוך בכל נושא. אין ספק שהתהילה מגיעה למי שמוביל מהלך יפה זה ולצוות תפוז המארחים. ישר כוח!!!

יהודה יישר כח

מיום הקמת הפורום כל זמן פנוי אני רץ ל"נגריה" נגריה = הפינה שאישתי לא מפריעה לי

ramia56

New member
מקווה שהפורם ימשיך באותה רמה ואותה מקצועיות

ובעיקר מיקצועיות תודה יהודה

yulevi

New member
חברים הקהילה שנבנתה כאן

היא הדלק להמשך הלהבה,ואכן תוכניות רבות לפנינו במיוחד ברמת המקצועיות,במיוחד עם החברים שמלאכתם אומנותם ומוכנים לתרום לנו מהידע והניסיון,והם יואב אריאל ונתן שמוכרים גם מעבר לים, אריה ואלכס שהרבה בזכות מחויבות מוסרית שלי אליהם הפורום קם,והם ותיקי הפורום המקצוענים הותיקים שתורמים לנו מהידע הרב ומנסיונם, וזו גחלת לוחשת כל הזמן,ההנאה והפירגון שלכם מניעים את הטורבו שלי בלעדיכם ובלעדי שיתוף הפעולה בין כולנו לא היינו מגיעים למקום המכובד בזמו קצר.

igal1albag

New member
תודה

תודה עיקרית ליהודה על המרץ וההשקעה היוזמה והפרגון. כמובן למארחים תפוז. עלה והצלח.

למעלה