חברים, עוד פחות משבוע פפ15 מגיע, מי קונה בהשקה?

חברים, עוד פחות משבוע פפ15 מגיע, מי קונה בהשקה?

או בחלון ההשקה? 10 שנים של ציפיה מגיעות לסופן. אנשים פשוט לא מצליחים להתאפק ובכל העולם אנשים הצליחו לשים את הידים שלהם על המשחק לפני היציאה הרשמית (ולכן ממש מומלץ לנקות את היסטורית החיפושים שלכם ביוטיוב כי יש ספוילרים למשחק בכל פינה)

באופן כללי האנשים ששיחקו אומרים שהמשחק פשוט מעולה מבחינת גיימפלי עולם ודמויות והנקודה החלשה שלו היא בעיקר עלילה חלשה למדי וקטעי קישור לא מושקעים ברמה אליה הורגלנו מפפ

זה היה די שקוף שהמשחק לא יגיע לפוטנציאל המלא שלו אחרי שנומורה עזב לעשות את הרימיק של פפ7 אבל אני עדיין בהייפ ענק, ומשחק כרגע את הדמו
כדי להעביר את הזמן.

מי הולך לקנות בהשקה או סביבת ההשקה?
נ.ב לא יאמן איזו דרמה פפ15 עשה בNEOGAF היה מרתק.

גיימרים אומרים שהעלילה כמעט לא קיימת.

וזה ממש מבאס אותי בפעם האחרונה שהיה פפ כזה עם עלילה כמעט לא קיימת זה היה פפ12 ושנאתי אותו.

אני ממש רוצה לשחק בו אבל ממש לא יודע אם הוא יהיה שווה מחיר מלא.

מבין אותך. זה נשמע מבאס רצח.

לפי הרשמים האלה של הגיימרים כמובן שיש סצינות עלילתיות אבל לא בכמות שאנחנו רגילים מהסדרה וגם אלה שיש הן באיכות של משחק ויטה/PSP ולא ברמת ההפקה שאנחנו רגילים אליה, ויכולים לעבור הרבה שעות בלי התפתחויות משמעותיות בעלילה

ו AKA מה שהיה בפפ12 שהשאיר אותנו הרבה זמן בלי התפתחויות בעלילה ועם דמויות שבקושי הכרנו.

באופן לא כל כך מפתיע יש דמיון בין פפ12 לפפ15 גם בנסיבות הפיתוח שלהם, שניהם התעכבו שנים עד שיצאו ובשניהם הבמאי האמיתי פרש באמצע, וכנראה שזו התוצאה.

אני עדיין די בטוח שזה יהיה משחק כייפי מאוד מבחינת גיימפלי ושיש בו רגעים טובים, אבל לא חושב שאני מסוגל לשלם עליו 60 דולר.

אם הוא היה שומר את מערכת הקרב האקשנית שהיה לו בתקופת FF13 VERSUS אז לפחות הגיימפלי היה סוחב ת'משחק בשבילי.

Oisun

New member
מהמעט שיצא לי לשחק

העלילה הפעם מאוד מודרנית, המפתחים נטשו לגמרי את המסורתיות. יש מכונית (?!) שהשליטה בה היא איומה ונוראה, ובגדול הדמויות לא נראות אמינות מדי. בינתיים, ואני אומר את זה בזהירות, אכזבה, אבל אני רק אחרי שלוש שעות משחק.

למעלה