חברים עזרה!!!!!!

yeroslav

New member
חברים עזרה!!!!!!

שלום כבר שאלתי בעבר את השאלה אך ללא הועיל,אנסה להסביר שוב,ברשותי ZEN TOUCH עם תוכנה שמותקנת על המחשב על מנת להעביר למכשיר וממנו עי חיבור USB בכל אופן,מסיבה לא ברורה לפתע(בלי בעיה של חבלה או תקלה ביו אס בי) התוכנה לא מזה את המכשיר למרות שהמחשב עצמו מזה שהזן התחבר למחשב,וכאשר אני מנסה להתקין או להסיבר את התוכנה..הוא רושם לי את השורה הבאה THE INSTALSHIELD ENGINE IKERNEL.EXE COULD NOT BE LOUNCHE THE RPC SERVER US INAVAILIABLE מה עושים!!!!!!???? תודה

stardust19

New member
נתק את הנגן באופן בטוח מהמחשב

כנס להוספה/הסרה של תוכניות בווינדוס ושמה תסיר את הוכנה. אם לא ניתן להסיר אותה כנס ל PREFETCH תחת תיקיית WINDOWS בכונן C והסר את כל הקבצים שקשורים לתוכנה הזו. כמו כן יש להסיר מהרג'סטרי חלק מהרשומות של התוכנה או עדיף את כולם ורק אז להתקין מחדש...בהצלחה

yeroslav

New member
איזה קובץ להסיר מהתיקייה ...

הקובץ לא מוסר דרך הוספה הסרה נכנסתי לסיפרייה שאמרת אבל איך אני יודע איזה קובץ למחוק...לא מופיע משהו שנראה כמו שם של התוכנה????

stardust19

New member
תחפש טוב-השם של התוכנה אמור להופיע

שמה עם סיומת EXE ומס' התוכנה...פשוט תחפש לפי השם או לפי הקיצור של שם התוכנה. אם תעשה ניקיון במחשב אתה תראה שהרשימה מצטמצמת ואז יהיה יותר קל לראות את התוכנה.

yeroslav

New member
שמע אין לי מושג מה הקיצור!!!

אני באמת מחפש....אני לא רוצה למחוק משוה לא נכון איך אני יכול לדעת את השם. ????יש איזה דרך למצוא אותה או אולי יש דרך אחרת למחוק את הקובץ ומה לגבי ה PRC שחסר????

stardust19

New member
אין לי מושג מה זה RPC...אני ממליץ

לך לחכות שמישהו שכן מבין בזה יותר ממני יכנס ויתן לך הסבר מפורט, SORRY

למעלה