חברים עם התמונות מהמופע של חמולוש..

y u v a l i m

New member
חברים עם התמונות מהמופע של חמולוש..

אנחנו מחכים שתעלו עוד תמונות ולשמוע עוד תגובות על השילוב של חם ומחמם בום וקולולוש..קדימה

היה מגניב לגמרי!!! ../images/Emo24.gif

פווול אנרגיות! הרבה אנשים טובים!! היה כיף! :) למרות שאני לא בנויה להופעות ביום רביעי היה קצת קשה מהבחינה הזאת...אבל האנרגיות שם העירו אותי לגמרי ולא היה אפשר להפסיק לקפוץ ולזוז! :)

שילוב מעולה

כל כך אהבתי את זה, שיחקתם אותה בענק, כל ביצוע פגז, איזו רביעית נשפנים, כמה אנרגיות, איזה יופי. מקווה לראות אתכם ביחד בהמשך
אגב, למה בדיסק של חם ומחמם נכתב שבלהקה לוקחת חלק גם לולו שורק, שלא הייתה על הבמה ביום רביעי? היא בלהקה? היא שרה בערך חצי מהשירים שם ולמעשה בהופעה אליה "החליפה" אותה...

לולו שורק

אינה מופיעה בפני המין הנחות, גברים, מאז שהתחתנה. אליה מחליפה אותה בקטעים שנהגה לשיר בהופעות אך גם שרה קטכעים שלולו מעולם לא שרה, כמו "למה השמש", ומעבר לכך אליה לוי היא למעשה אחותה של שלולו ושתיהן אחיות שלי, כך שבעצם אין פה עניין של מי מחליף את מי אלא מדובר באחווה מוסיקלית משפחתית איתנה. שמח שנהנת, אני ממש נהנתי, היה לי כיף במיוחד להתנסות במלאכת הראפרופ הקשה עד בלי היכר! איך רבל סאן עושה את זה בכלל? נתפלל להצלחתו.

עשית את זה מעולה :)

איזה כיף לראות אנשים שנהנים מהאומנות שלהם!!!!!!!!!! 90% מההופעה זה מה שאתם מביאים איתכם חוץ מהכישרון! :) אל תאבדו את זה!

למעלה