חברים ערב טוב, קוראת סמויה בפורום

tsiporganeden

New member
חברים ערב טוב, קוראת סמויה בפורום

המקסים הזה, אין לי מה להציע, אך קונה את כל העצות שלכם, בימים האחרונים לחץ הדם שלי מאוד גבוה, כל מה שאני עושה לא עוזר, אני אוכלת הרבה שום, לוקחת גם כדורי שום, שותה הרבה תה פטרוזיליה כדי לגרום לנוזלים לרדת מהגוף אך לחץ הדם עדיין גבוה, שאלותי הן: א. במה אפשר לתבל את האוכל שלא יהיה טפל (כי מלח אסור בשום פנים ואופן) ב. מה עוד אפשר לעשות כדי להוריד את לחץ הדם? תודה לכל המייעצים.

Smile le

New member
עלי זית

שיטה להפחתת לחץ דם להוסיף עלי זית כתושים לתוך התה. אפשר גם לחתוך את עלי הזית לחתיכות קטנות ולערבב עם האוכל. מקווה שיעזור לך תעדכני.

iditush11

New member
גם חילבה טוב להורדת לחץ דם

רק שחילבה מסריחה ומריחים אותה בבירור על הגוף אח"כ - משהו שצריך לקחת בחשבון.

I Was Hoping

New member
שרון - שאלה

אני מכרסמת סלרי כל הזמן, זה מזיק למי שלחץ דמו רגיל? כלומר, מנמיך אותו?

I Was Hoping

New member
לא יודעת

רק רציתי לדעת שאני לא מזיקה לעצמי כי כל יום אני אוכלת סלרי... תודה

כן,בשמחה...

מכיוון שלסלרי תכונות משתנות ומכווצות(ולכן משתמשים בו להורדת לחץ דם,למשל)לא מומלץ לנשים הרות (ומיניקות)להפריז באכילת הירק מפני חשש להפלה או כל פעילות ריחמית מואצת. כמובן שלא מדובר בשימוש בירק למר ובסלט. אלא על נשנוש לאורך כל היום...

וואלה. לא חשבתי על זה. תודה.

האמת, נדיר שנשים בהיריון מתות על סלרי חי, אבל חשוב לדעת. תודה.

iditush11

New member
מה כן יכול לעזור להורדת לחץ דם

קודם כל בראש ובראשונה - דיאטה עשירה בירקות, פירות, מוצרי חלב דלי שומן מוגבלת בשומן רווי, הגבלת צריכת מלח שזה אומר מזונות דלי נתרון ולעומת זאת מזונות עשירים בסידן, מגנזיום, מינרלים, אשלגן וסיבים תזונתיים - סובין, דגנים וקטניות - חיטה, חומוס, שעועית, גריסים. שמן אומגה מסוג 3 שמקורו מדגים עוזר גם כן להפחתת לחץ דם, חשוב מאוד לשלב תזונה נכונה עם פעילות ספורטיבית כלשהי להורדת הלחץ דם ושיפור איכות החיים. גם כן להמנע משתיית משקאות מוגזים ומאכלים עשירים בסוכר ושומן. הכול זה ברמה של עיצות ולא מהווה תחליף לייעוץ רפואי, ישנן דיאטניות שמתמחות בדיאטות מיוחדות להורדת לחץ דם וכו'.

למעלה