חברים ערב טוב,

רעם69

New member
חברים ערב טוב,

מבחן מרק"ם שלי מתקרב וני מרגיש שאין לי מספיק דוגמאות לדברים ששואלים. מלבד יוסיN (שזה המקום להגיד לו תודה.) אף אחד לא רשם דברים. אני אשמח שעוד אנשים ישתפו בדברים ששאלו עליהם. תודה

רעם...

המטרה של מרק"מ היא לא שתלמד בעל פה את השאלות ששואלים שם, ואת התשובות שאתה "אמור" לתת. המטרה היא להכיר אותך דרך התשובות שאתה נותן לשאלות. ללמוד שאלות ותשובות רק יציג למראיינים משהו מלאכותי שהוא לא אתה, ורוב הסיכויים שהם יקלטו את זה, וחבל. לדעתי אתה טיפה לחוץ מדי מכל המיונים האלה, ואני מבינה את זה, גם אני מועמדת. אבל אתה חייב לזכור שזה לא משנה כמה תתכונן וכמה שאלות שהיו תדע לפני. מה שהכי חשוב זה שתביא את עצמך, רגוע ורענן ליום של המיונים ותעשה שם את המיטב שאתה יכול. כדי בכל זאת להתכונן איכשהו, שזה אולי ירגיע אותך טיפה, כדאי שתשב ותחשוב על נקודות חשובות בחיים שלך, למה אתה באמת רוצה רפואה, על העמדה שלך בנושאים אקטואליים שקשורים לרפואה כמו הנושא של סל התרופות, על כל מיני דילמות נפוצות שיכולות לבוא בכל מיני צורות כמו המתת חסד, יחסי רופא-חולה, יחסים בין רופאים ועוד. יותר מזה אין מה לעשות, רק להשתדל להירגע טיפה ואולי אפילו להתנתק קצת מכל מה שקשור למיונים האלה כדי לנקות קצת את הראש. שיהיה לך המון בהצלחה
אושרית.

רעם69

New member
אכן מילים כדורבנות.

זה לא לחץ אבל יש בהחלט רצון להתכונן ללא נודע. מקבל את גישתך. לידיעה,אין לי שום כוונה ללמוד תשובות בעל פה אלא לקבל שאלות מנחות שיעזרו לי לעשות את החשיבה העצמית... יום נעים והכי חשוב כל הכבוד על ניהול פורום בנחישות ורגישות.

רעם69

New member
תספרי קצת בבקשה

על איך את מתכוננת,מה את יודעת על הבחינה וכ'ו כי אני מרגיש די באוויר בנושא...

:(

לא יודעת כמעט שום דבר, למעט העובדה שזו מערכת ראיונות קצרים. מתכוננת - עשיתי את מו"ר... זו הייתה הכנה טובה. מה אתה עושה?

גם לפי מה שרץ פה באתר

הצפי לחויה מאד דומה, רק ללא דינמיקה קבוצתית. לא? יהיה טוב! ובהצלחה!!

למעלה