חברים פתחנו אתר למאבק בשודדי הדרכים

• פותח הנושא oriyy
  • פורסם בתאריך

oriyy

New member
חברים פתחנו אתר למאבק בשודדי הדרכים

או בשמם המכובס "מצלמות המהירות . כולם מוזמנים להיכנס להציע רעיונות ולייצר כוח גדול שיאבק ברעיון להפוך את כולנו לעברייני תנועה . http://mazlemot-mehirut.blogspo ot.com/ http://www.facebook.com/pages/% %D7%94%D7%9E%D7%90%D7%91%D7%A7- -%D7%91%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E E%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%9 94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA/2093 353745827684

baudrate

New member
אני לא רואה בעיה עקרונית עם מצלמות מהירות

אם החליטו לשים מגבלה על מהירות הנסיעה מוטב שתהיה אכיפה של התקנה. אפשר כמובן להתווכח על הנחיצות או התועלת במגבלה שכזאת. אבל זהו דיון אחר. הייתה טענה עקרונית אחרת שמצלמות המהירות אינן מועילות לבטיחות בדרכים, ומכיוון שהן הולכות מתקציב הבטיחות בדרכים ואפשר היה לנצל את התקציב הזה לדברים מועילים הרבה יותר. אבל טוב, זה מתקשר לדיון הקודם. ולמרות המחלוקת על התועלת הישירה מהגבלת המהירות, אני סבור שבכל זאת ניתן להפיק תועלת מהמצלמות, לאו דווקה על מתן קנסות אלא לאתר את הנהגים הנוהגים בפראיות. פשוט מי שנתפס מספר פעמים עם מהירות גבוהה הרבה יותר מהמהירות המותרת הוא על תקן של עבריין סדרתי וסיכון לחיי אדם על הכביש. וצריך ואפשר להוריד אנשים כאלו מהכביש לצמיתות.

oriyy

New member
יש המון בעיות עם המצלמות

הבעיה הראשונה היא מטרת הפרויקט ומתן תמריץ לתאגיד שהקים את המצלמות להיות "יעיל". מטרה זו כמובן קשורה למהירות המותרת. אם תיכנס לאתר תוכל לקרוא שם כמה כתבות על הבעיות . http://mazlemot-mehirut.blogspot.com/

Pitzuk

New member
בהעיה היא שאתם לא רוצים שיתפסו אתכם

נוסעים מהר מהמותר או עוברים באדום אולי לפעמים חוצים קו לבן ממש פגיעה בחופש הישראליות במדינה חייבים להחליף את השלטון!!!

baudrate

New member
תאונות דרכים ועבירות תנועה

כאשר מתרחשת תאונת דרכים במקרים מסוימים שולחים את משטרת התנועה. אני לא מומחה בנושא, אבל אני מניח שמשטרה באופן טבעי מנסה באופן טבעי לברר אשמה ועבירות על החוק. הבעיה בזה היא שלא בוחנים ממש את הגורמים לתאונה, ולא מנסים להפיק לקחים. בחקירת תאונות תעופה , להבדיל, מנסים לבחון את הגורמים לתאונות ולתקלות כאשר שאלת האחריות האישית היא משנית, לפחות מבחינת החקירה. והתוצאה, כל הזמן מפיקים לקחים ומשפרים את המערכות. אבל כן, חלק מעבירות התנועה עשויות לגרום לתאונות דרכים. ואכיפה טוטאלית של העבירות יכולה לסייע במניעתן. למשל אם בכל רמזור היתה מותקנת מצלמה לבדיקת מעבר באור אדום, היה אפשר לאתר את הנהגים הבעייתיים שעוברים שוב ושוב עבירות תנועה, ומן הסתם מסכנים את האחרים. כמובן שזה אומר פחות קנסות ויותר מעקב אחרי נהגים. השאלה הכלכלית מרגיזה בפני עצמה. כל תאונה שמונעים זהו ממון רב שנחסך, עם או בלי קנס.

1אברהם

New member
יש לי שיטה איך לא להתפס במצלמות המהירות

לא לעבור את המהירות המותרת באותו כביש !

just GL

New member
רעיון מעולה

אולי כדאי להגדיל ראש וללכת על אתר שיאבק במוצצי הדם האלה- השוטרים. מי צריך אותם בכלל?

אכן כדברייך... מי בכלל צריך את המשטרה

אם כול עיסוקה הוא בהתנקלות לאזרחים התממים וכווול הפשע המאורגן והלא מאורגן חוגג בראש חוצות ופושעי ועושקי ישראל באשר הם מסתובבים חופשי ועושים איתם עיסקאות... והם מגבים את קישרי ההון והשילטון.... ..." יָתוֹם לֹא יִשְׁפֹּטוּ, וְרִיב אַלְמָנָה לֹא-יָבוֹא אֲלֵיהֶם."... {ס} אז מי באמת צריך משטרה כזו ?!...

1אברהם

New member
רעיון גרוע

אני מעדיף שאנשים יסעו בפחד כל הזמן מהמצלמות מאשר אני יהיה בפחד שאיזה משוגע שנוסע במהירות מופרזת יהרוג אותי או מישהו ממכרי בדרכים.

למעלה