חברים!! קיבלתי את הכסף!!!

אור כ

New member
חברים!! קיבלתי את הכסף!!!

כן כן אתם שומעים נכון, אני קיבלתי את הכסף! חזרתי לפני כמה דקות מהבניין של תפוז. עשו לי סיור קצר בבניין, וכמובן שנתנו לי את הכסף! הם אנשים מאוד נחמדים שם! הם לא כאלו מפלצות כמו שרובכם הגדול כתב ו/או חשב!! המשחק היה עדיין בחיתוליו ולכן היה כמה בעיות! אך אל דאגה! אני מבטיח להיום שהיום המשחק יהיה שונה ואתם תראו סופסוף ותבינו שהאנשים שזכו הם לא עובדים של תפוז!! הם פשוט אנשים רגילים שהתמזל מזלם למרות שהם לא גולשי תפוז!! כל אחד ואחד מכם יכול לזכות!! מה שצריך זה הרבה מאמץ וטיפת מזל!!! בהצלחה לכולם בהמשך המשחק ותודה לכל האנשים שתמכו בי בפורום כאן ביומיים האחרונים!! תודה תודה תודה!!! להתראות לכולם והמשך יום מהנה!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif

"הם לא כאלו מפלצות כמו שרובכם הגדול כתב"
מאחורי המסכים, בבניין ההוא, יושבים אנשים כמו כולנו, ולא יצורים מרושעים חסרי גיל וחסרי פנים.
אור

תמריקי

New member
חחחחחחח רק הביאו לו את הכסף

תראו איך הוא מתחיל לדבר עליהם

רווית30

New member
אור מזל-טוב תהנה ותעשה חיים!!!

שיהייה לך חופש מהנה תשמור על עצמך ושיהייה לך בכייף מכל הלב....

lightflake

New member
ומי אמר שאתה אור? אולי חסמו את אור

מתפוז וגנבו לו את הכינוי בשביל שנאמין שהם אנשים טובים ??? (חח.. סתם.. מקווה שזה אתה באמת ומזל טוב
)

אור כ

New member
לייטפלייק זה אני

תפוז לא יעשו דבר כזה לקחת את הסיסמא של מישהו ממסד הנתונים שלהם זה לא דבר יפה.

lightflake

New member
יופי אחי אני שמח שקיבלת תכסף

ראית את השידור של היום? היא שאלה ילד אחד איך קוראים לו אז הוא אומר לה "אור" אז היא אומרת "יש לי ניסיון רע עם אור..." חחח...

יוטו

New member
מזל טוב אור , בכול מקרה - בקשר

לטיפת מזל אתה טועה - צריכים הרבה מאוד מזל עם כול האנשים שמתרבים בין יום לבין יום .. מה שכן - מצחיק לראות את היחס שלך לתפוז לאחר שקיבלת את הכסף

אור כ

New member
זה לא שאני קיללתי אותם או משהו מקוד

זה לא שאני קיללתי אותם מקודם או משהו כזה, פשוט הייתי עצבני

למעלה