חברים קיבלתי היום גרין קארד

amits6

New member
חברים קיבלתי היום גרין קארד

לאחר מלא בעיות אבל בזמן סביר קיבלתי את הגרין קארד הזמני המיוחל, 10 חודשים מזמן מילוי הטפסים אשמח לכל פנייה ולכל שאלה

yossi261

New member
שאלה אלייך

שלום איפה את גרה וכמה זמן לקח לך לקבל את אישור העבודה ואם בקשת גם אישור יציאה תוך כמה זמן תודה מראש ליאור

amits6

New member
שלום לך ליאור

שמי עמית ואני גר (לא גרה) בסנטה פה ניו מקסיקו לקח לי לקבל את אישור העבודה 3 שבועות לאחר מילוי הטפסים בכל STATE הזמן הוא אחר שים לב ללינק הבא: http://shusterman.com/aos.html תעקוב אחר הזמנים הם בדר"כ (99%) הם עומדים בזמנים בהצלחה

neko

New member
מה זה בדיוק הזמנים האלה?

הזמן שבין בקשה לגרין קארד לקבלתו? חשבתי שמדובר בכמה שנים...

amits6

New member
בדיוק כמו שאמרת

זה נכון בקשר להכל אזרחות,קבלת אישור עבודה,בקשת טופס המאפשר לך לעזוב את ארה"ב

neko

New member
לא הבנתי...

אמרו לי שלאיחוד משפחות אני צריך לחכות 12 שנה. הזמנים שאתה הבאת מגיעים למקסימום 3 שנים. אז כמה זמן צריך לחכות?

doronf65

New member
מנהל
אפשר לקבל ג.ק. מהר מאוד, תלוי

מה הסיבה. אם ביקשת איחוד משפחות, לוקח 12 שנה. אם התחתנת עם אמריקאית - מספר שבועות...

torsten

New member
שאלות

שלום, קודם כל מזל לטוב ובהצלחה :) לבעלי יש ראיו לקבלת גרין קארד באוקטובר (לי יש אזרחות אמריקאית) תוכל לספר קצל על הריאיון? האם זה על סמך נישואין? תודה רחלה

amits6

New member
כן קיבלתי ג"ק על סמך נישואין

הראיון היה 40 דקות שאלה שמות איפה אנחנו גרים איפה הכרנו קבלות אם יש מאותו זמן והוכחות כמו תמונות ואימילים שהיו חסרים לי הגשתי תמונות על דיסק והם ביקשו תמונות על נייר) הם ביקשו לראות תשלומי TAX והיא לא ואישתי לא שילמה היה לה מספיק הכנסות (15000$) שנתי אז חיפשנו CO SPONSERלבסוף מצאנואחרי הראיון קיבלתי ערכה ל 3 חודשים להשלים את החסר + תעודת לידה מקורית שהיתה חסרה לי אחרי שבועיים שלחתי אליהם את החסר ושבועיים לאחר מכן קיבלתי בדואר אישור לגרין קארד הלכתי היום למשרד ההגירה וקיבלתי חותמת בדרכון לשנה (האישור מגיע בדואר בשלב יותר מאוחר) הפקידה היתה נחמדה ואדיבה דבר חשוב לארגן הוכחות מראש לכל סיפור שאתם מספרים עוד דבר עם אתם לא עשיתם ביחד 15000$ בשנה (והאזרח במשך 3 שנים) תחפשו כבר עכשיו תומך בהצלחה

torsten

New member
תודה ויש לי עוד שאלה

לא היה לי צורך לדווח למס הכנסה בארה"ב כי ההכנסות שלי היו נמוכות ב-3 שנים האחרונות ויש לי מכתב מרואה חשבון שמסביר זאת. לבעלי יש חסכונות שרשומים כרגע על שנינו בבנק. אם אנחנו מוכיחים להם שיש בידינו כסף בהתאם ל-poverty line זה מספיק? טוב..יש לי עוד שאלה, ידוע לך איך הם מתייחסים לעבירת תנועה שמופיעה בתעודת היושר? תודה על העזרה :) רחל

amits6

New member
היי רחל

בקשר להכנסות והחישובים שלהם זה מאוד מסובך דוגמא: הכנסות אבל עם רכוש או סכום נכבד בבנק זה כן עובד (חישוב מדוייק מה עובר כדי להימנע מ CO SPONCER ומה לא צריך לשאול עו"ד או את אנשי משרד ההגירה בכל מקרה 15000$ בשנה בממוצע זה עובר בקשר לעבירת תנועה זה לא מעניין אותם הם לא שואלים על זה רק עבירות של אלימות ,סמים,עבירות של חוקי ההגירה (במקרה שנתפסת או ידוע שנשארת לא חוקי) עבירות תנועה רק במיקרים קיצוניים

torsten

New member
תודה ויש לי עוד שאלה כמובן

טוב, אז אני לא יכולה להיות ספונסרית עבור בעלי. אין לי הכנסה מארה"ב של 15,000$ לשנה בשלוש השנים האחרונות וגם לא מהארץ..הייתי סטודנטית. ואין לנו גם co sponcer. ידוע לך אולי אם אנחנו יכולים להתחיל בתהליך בארה"ב? כלומר, נבטל את הראיון בארץ, ועוד כחצי שנה (מה שתיכננו בכל מקרה מבחינת הזמן) ניסע לארה"ב, ונפתח בהליכים שם? (דרך אגב, בעלי אינו ישראלי, הוא בעל דרכון אירופאי ואינו צריך ויזת תייר לארה"ב, לפחות לא ל3 חודשים ראשונים) תודה רחל

Michal7

New member
אין שאלות שכני היקר,

סתם רציתי להגיד מזל טוב ולאחל לך ולאשתך רק טוב ואושר בהמשך חייכם המשותפים!
המשך סבבה של סופשבוע! מיכל פניקס, אריזונה נ"ב: אני מקווה שחגגתם! כשקיבלתי את חותמת הגומי של אישור שינוי מעמדי לתושבת קבע על סמך נישואיי לבעלי, מייד חיפשתי מתכון לעוגת שוקולד גרמני לעשות מתוק למתוק שלי שהיה צריך "לסבול" אתי את הבירוקרטיה של שירותי ההגירה.

amits6

New member
תודה רבה מיכל על העזרה

תודה רבה על העזרה והתמיכה ואני מקווה שבקרוב תחגגי אזרחות ותשתפי אותנו תשמרי על עצמך ביי ביי

תמי21

New member
יש לי הוכחה

ככה אח שלי שחיי כבר 10 שנים ביוסטון היה צריך להתחתן עם אמריקאית ואחריי שנה להוכיח להם שיש ברשותו רכוש +15000$ ורק בעוד שנה הוא יהיה חוקי לנצח. יש וועדה כל כמה חודשים עוקבים אחריך שאתה לא עובר את החוק זה עסק קשה ומסובך וגם אתה צריך לשלם למי שאתה מתחתן איתו. אני בהלם מהסיפור שלך עמית כל הכבוד

Michal7

New member
"וגם אתה צריך לשלם למי שאתה מתחתן

איתו"? בנישואין מאהבה (שהם הנישואין היחידים שמעניקים לך מעמד תושב קבע לגיטימי בארה"ב, שלא ניתן להסיר אלא אם הפרת את החוק,-AGRAVATED FELONY, וגם אז רק במקרים מסויימים, משום ששירותי ההגירה הם לשירותו של האזרח האמריקני, ולאזרח האמריקני יש זכות להתחתן עם מי שהוא רוצה) אין דבר כזה. בנישואין פיקטיביים ברי כי את משלמת למי שאת מתחתנת אתו, אך יש לזכור כי זה נחשב לעברה על החוק (הונאת שירותי ההגירה על מנת לקבל את מעמד תושב הקבע), ואם תיתפסי את תגורשי מבלי אפשרות לחזור, ובן זוגך ייקנס ב-10,000$! (כמדומני, אני לא סגורה על הסכום, אבל זה בהחלט בסדר גודל שציינתי) מיכל פניקס, אריזונה

azida

New member
ספר לי בבקשה

אנא, ספר לי בבקשה איך עשית את זה.

למעלה