חברים שאלה לי עליכם

Evgeny1st

New member
חברים שאלה לי עליכם

איפה נמצא קניון קול בחולון, הבנתי שזה על הגבול עם ראשל"צ והאם שם נמצאת "פיצה פרגו"? מישהו יודע כמה יעלה לי להגיע לשם מבת-ים עם מונית?

Katy Cat

New member
הקניוןכל כבר לא פעיל..

ולא נראה לי שיש שם משהו חוץ מפיצה פרגו. זה נמצא ממש על הגבול עם ראשון, איפה ש"נאפיס" וכו'.. אם אתה מגיע עם מונית, הנהג בטוח ידע איפה זה.. אני לא יודעת מאיפה בבת ים אתה נוסע אבל אני מניחה שזה יעלה בסביבות ה-30 ש"ח.

חולוני

New member
איך קוראים לקניון שהיה בהמשך..

הרחוב של הקניוכל..קצת אחרי "חונים-קונים".. גם הוא היה אחלה קניון עם קולנוע..הייתי הולך אליו די הרבה בכיתה ה´.. עכשיו הוא הפך לאולם אירועים או משהו כזה.. מישהו זוכר איך קראו לו?

Absolut May

New member
שופינג!

לא היה שם אחר... היה בזמנו את קניוכל ושופינג וזהו! שופינג זה מול צעצועי מורן

חולוני

New member
שוב..שופ-אין..

וגם בו הייתי פעם באיזה סרט גרוע...לא זוכר איזה, אבל הוא היה גרוע.

tofy

New member
היה גם

קניון ערי החוף ועוד איזה משהו........ ד"כ הקניוכל פעיל חלקית: חנויות תאורה, רהיטים פרגו ומרגריטה ובי"ס עמל או משהו פרטי אחר.....(רואים מהחלון שלי)

Darakan

New member
דאון טאון סנטר

המקום נכשל כבר מפתיחתו, ועדיין יש זכר לכיפת האומינקס החלודה שלו

The WizardMan

New member
וואי ... נוסטלגיה ...

קניון ערי החוף היה שם לייזר קווסט ... אחד הדברים המגניבים ואף פעם אני לא אבין למה הוא נסגר הגעתי מקום לפני אחרון ... ותמיד נשבעתי שאני אתקן אבל לא הייתה לי הזדמנות
*דקת דומיה לזכר הלייזר קווסט*

אנזימים

New member
יייההה הלייזר קווסט../images/Emo9.gif

איך אהבתי את המקום הזה!!! הייתי מקום שלישי פעם...יווו למה הוא נסגר גם אני לא מבינה
יהי זכרו ברוך

יוווווווווווווו....../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נכון!? ני מזה אהבתי....

אנזימים

New member
חחח(../images/Emo16.gif)

עשיתי שם יומולדת בכיתה ג' מישהו יודע אם יש עוד לייזר קווסט בת"א?

למעלה