חברים - שאלה נפוצה על ביטול סיסמת כניסה, אבל בכל זאת שונה ..

M AO R

New member
חברים - שאלה נפוצה על ביטול סיסמת כניסה, אבל בכל זאת שונה ..

מקווה להיעזר בכם. רכשתי בימים אלה מחשב חדש עם ווינדוס 10. ביצעתי את ההתקנה הראשונית ע"פ ההוראות וכמובן שבסוף התהליך אני מתבקש להיכנס למחשב רק באמצעות סיסמת PIN. עד כאן הכל שיגרתי. בשלב מסויים נשבר לי מהצורך בסיסמת כניסה ובעזרת אתרים במרשתת וסרטי יוטיוב ( למשל אתר ידוע זה : https://www.y4pc.co.il/how-to-remove-login-password-from-windows-10.html ) ניסיתי להסיר את הצורך בסיסמה. וגם זה שיגרתי עד כאן. אממה - אחרי שהתברברתי וניסיתי לנווט בין כל העצות במטרה למצוא הנחייה שתתאים לגירסת ווינדוס שאצלי ( 1909 ) הגעתי לבסוף למצב דפוק והזוי שבמקום משתמש אחד שהיה לי עם סיסמת PIN, יש לי עכשיו שלושה משתמשים ! וזה לא הכל - כי לשניים מהם יש סיסמת PIN שונה, ולשלישי - אין סיסמה. אלהים יודע איך זה קרה. הכי טוב היה אילו יכולתי לבטל את כל המשתמשים ולהתחיל מהתחלה וללא סיסמה, או לפחות להחזיר למצב של משתמש אחד ואם אפשרי - להשאיר את זה שאין צורך בסיסמה. העניין הוא שחומרים שכבר הספקתי להוריד ומסמכים שכבר הספקתי לייצר נמצאים דווקא באחד מהמשתמשים עם סיסמה. כל הנסיונות לא צולחים בעיקר מאחר שאחת ההנחיות לשנות את הכניסה עם סיסמה היא פשוט לדלג על שלבי יצירת סיסמה וללחוץ "הבא" - אבל כשאני עושה זאת המחשב לא נותן לי להמשיך !! הוא כותב לי ש"מידע זה נחוץ" ואינני יכול לדלג. מקווה שהייתי ברור. השאלה שלי היא איך ניתן להחזיר את הגלגל לאחור מבלי לאבד תוכן. אם לדעתכם צריך לאפס הכל מהתחלה, אשמח להנחייה אאיך לבצע זאת אבל חשוב לי לדעת - האם איפוס כזה ימחק את כל ההורדות והמסמכים ששמרתי ? תודה מראש.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
יש פתרונות

&nbsp 1 דיסק גיבוי חיצוני חייב שיהיה לכל משתמש מחשב ולגגות אליו הכל או לענן גוגל דרייב או של מיקרוסופט..והחומר מכוסה. &nbsp 2 איפוס עם שמירת קבצים גם ניתן הוראות בקישור &nbsp https://www.asus.com/il/support/FAQ/1013063/ &nbsp דרך אחרת זה העתקת קבצים לחשבון הראשי שלך ומחיקת שתי החשבונות הנוספים שבאמת אין לי מושג למה נהיו בכלל ..לא היה אמור להיות. ואז אפשר להמנע גם מאיפוס. &nbsp על מנת לעביר קבצים אישיים כגון סרטים, מוסיקה, קבצי וורד וכו', תוכל ללכת לתיקיית "משתמשים" בכונן C ולגשת למשתמש ממנו תרצה להעביר קבצים ומשם להעתיק אותם לתיקיות של המשתמש החדש. זה עובד לכל כיוון שרוצים להעביר &nbsp ומחיקת החשבון/נות בקישור https://flatfeefsbo.com/iw/microsoft/224-how-to-remove-microsoft-account-in-windows-10.html &nbsp דרך אחרונה שאפשר שוב אם מגבים הכל התקנה נקיה מדיסק התקנה יש מדריכי גוגל לזה לא מעט של כל השלבים. ווינדוס 10 חוקי מורידים דרך כלי של החברה לדיסק און קיי וממנו מתקינים בצורה מסודרת . למשל https://www.youtube.com/watch?v=MnFns4D6z1Y ההגדרות ביוס אולי טיפה שונות העיקרון אם הבנת אותו זהה בכל לוח וחברה. &nbsp אחרי כל זה הדרך הנכונה להכנס ללא סיסמא היא בקישור הבא https://www.addictivetips.com/windows-tips/login-directly-into-windows-7-without-entering-password/ &nbsp יש לך שלוש דרכים בכל מקרה אני אומר קנה דיסק גיבוי חיצוני גבה לשם ..זה בלי קשר לבעיה שלך גיבוי בימינו קריטי. בהצלחה דווח מה הסתדר

M AO R

New member
קודם כל תודה רבה !!

שנית אטפל בעניין הגיבויים. לגבי האפשרויות שהצעת, חלק מהם כבר ניסיתי ומשום מה לא הצלחתי להתקדם בתהליך מאחר שהתבקשתי לכתוב סיסמת מנהל מערכת, לצערי אני לא מבין מה זה ובמה זה שונה ממשתמש רגיל .... חוץ מאשתי אין כאן בבית שום מנהל אחר .....
מדובר במחשב שקיבלתי לפני 4 ימים ואין לי צל של מושג איך נוצרה הסיטואציה הזו .... ובכל מקרה כל סיסמה שיכולתי להעלות על דעתי לא התאימה ולא איפשרה לי להתקדם. הוא הדין לגבי הצעתך האחרונה, לביטול הצורך להיכנס עם סיסמה, שגם פעולה זו כבר ניסיתי בחיפושיי אחרי פתרון - אלא שהאפשרות של "משפחה ומשתמשים אחרים" כלל לא קיימת אצלי - וראה תמונה מצורפת.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אוקי אז הכי טוב גבה ועשה התקנה נקיה

&nbsp ואז ישר בטל סיסמא בעליה...אם לא תתעסק עם החשבונות הם לא יווצרו...ותתנהל עם המחשב כפי שאתה רוצה.

M AO R

New member
השאלה היא האם קיימת אפשרות לדלג על סיסמה בעליה ראשונה

אני פשוט לא זוכר איך זה היה כשהפעלתי לראשונה. עוד שאלה, משום מה רק משתמש זה שאני עובד עליו עכשיו מאפשר לי כניסה לתפוז עם הסיסמה שלי. בכל המשתמשים האחרים אני מקבל שגיאה גם כשאני מנסה להיכנס דרך פייסבוק. אני בטוח בסיסמה ...

סנגיב

New member
תגדיר משתמש מנהל חדש שאין לו סיסמא ודרכו

מחק את כל המשתמשים האחרים.

M AO R

New member
אנסה במשך היום. העניין הוא ש ...

לא ברור לי מה ההבדל בין מנהל למשתמש סתם ואיך מגדירים דווקא מנהל ולא "סתם" משתמש.

סנגיב

New member
כשפותחים משתמש חדש מגדירים אם הוא מנהל, וסיסמה בתהליך הפתיחה

עצמו. פשוט.

M AO R

New member
תודה. וכפי שכבר כתבתי לעיל ....

כבר ביקרתי בדף הזה אבל משום מה במשתמש אחד ישנה האפשרות "משפחה ומשתמשים אחרים", ובמשתמש אחר לא, וגם שלחתי לעיל צילום מסך. אני נוטה לאפס ולהתחיל מהתחלה, אבל חבל לי על ההתקנות שאולי יאבדו ואולי גם קבצים. אכלתי חרא בהתקנת דרייבר למדפסת מלפני כמה שנים טובות. אני יודע שקיימת אופציה לאפס ולשמור התקנים וקבצים - אבל לא נעים להודות, אני פוחד מצעד זה למרות שעבורכם הכל פשוט ... פשוט פוחד להתקע עם מחשב מושבת ...

M AO R

New member
כן. תודה לך. גם אני בעד הפתרון הזה אבל...

מה לעשות שאני חושש ... אולי אבקש לקבל אוקיי מהספק כדי שיהיה אל מי לפנות במקרה שמשהו לא יהיה תקין לאחר האיפוס. אני גם חושש מתהליך ההתקנה החוזר בעיקר של המדפסת שמשום מה לא הלך לי חלק אבל סוף סוף תקין עכשיו. בכל מקרה תודה ונראה שבסוף אלך על זה ...

למעלה