חברים שאלה...

חברים שאלה...

אני לא יודע כמה כסף יהיה לי בעוד חודשיים, ואני רוצה לקנות קטנוע דחוף, אז אם אני יצליח להגיע לתקציב של... 2500 שקל, האם אני יכול למצוא פיור שלא יהיה כל יום במוסך, ואם ב3500?...האם במחיר כזה כבר אפשר למצוא משהו אמין? למשל פיור 97 צריך להיות בסביבות 2500-3000, הוא יחשב לאמין? תענו כמה שיותר אנשים זאת הרי לא תשבוה חד משמעית ולכל אחד יש מה להגיד..

ixmix מישהו יכולה לעזור?

מישהו יכול ליעץ לי האם כדאי לקנות פיור ב3000 אלף ש"ח והאם הוא לא יהיה כל שבוע במוסך?

אני יכול לעזור.

תראה לפי המחירון (לא זכור לי כמה אפשר לקנות) ,אבל תבין משהו אחד,אתה יכול לקנות כלי שנת 02 שהוא נקרא חדש ,ולבלות איתו במוסך המון,זה תלוי של מי היה הכלי,מי טיפל בו,מה הייתה המטרה שלו? זה כמו למשל לקנות כלי ממורה נהיגה,זה שחיטה! או מפיצריות למיניהן....אלו קטנועי הרס,משביתים אותם ואז מוכרים. לך על קימקו dj או על הפיור זו ההחלטה שלך (אני הייתי הולך על הdj הוא חמוד לאללה רק יש לו 3 בעיות קטנות,1 הוא קטן לאללה,2 במהירויות שעולות על ה-50 הוא מתחיל להדבק לכביש יותר מידיי וכשמנסים להזיז את ההגהים הוא מתחיל לרעוד,3 לרוכבים גבוהים תהייה בעיה גדולה איתו,למשל אני 1.75 בפניות חדות או בשמיניות למשל לרוב הרגל שלי נתקעת בידיות ,אבל זה שטויות.) יש לך 3000 ש"ח ?! איפה הביטוח חובה? בוא נגיד שציוד יש לך (מינימום קסדה). אם תוכל,לפני שאתה הולך לקנות,לקחת איתך מישהו מוסמך,מהמשפחה (מכונאי רכב וכדומה ,לא סתם איזה פלספן שיגיד לך שהוא מבין באופנועים,חבל ליפול לטעות הזו.) או אפילו מישהו מהפורום ותראה את הקטנוע,סע עליו נסיעת מבחן,תתרשם וזהו בעיקרון.

ixmix

New member
../images/Emo45.gif

הייתי הולך על כיוון של 5K לכלי בלבד.

B1BOMBA

New member
../images/Emo61.gif

ב 3500 ש"ח אתה יכול לימצא כלים משומשים במצב לא רע אבל למה אתה בכיוון של פיור ???? יש עוד הרבה כלים בשוק תנסה לימצא טיפון 95-96 זה פחות או יותר המחיר ויש בשוק כלים במצב טוב לטיפוןיש גם אמינות גבוהה מאוד שווה בדיקה.

guyyiftach

New member
תאמין לי אין כמו פיור

יש לי אחד במשרד שלי שקנה לפני 4 חודשים פיור ב 1000 שקל שנת 96 והוא מסתדר איתו יופי, מגיע ל 70 קמש.

למעלה