חברים, שאלה..

rabenir

New member
חברים, שאלה..

שלום לכולם, מה שלומכם? מי, מגיע, להופעה בקאמלוט? אני צריך לדעת, על-מנת, לארגן לכולם שולחן משותף. ניר

SHANILIROY

New member
שאלה ובקשה ../images/Emo92.gif../images/Emo35.gif

היי חברה יש לי שאלה ובקשה אליכם , אתם מעוניינים להזיז את את המפגש להופעה בת"א ביום שישי ?פשוט אמא שלי עוברת ניתוח באותו יום . ולי נורא חשוב להגיע למפגש אתכם , גם הייתי בין היוזמים שלו . ניר אמר שלא אכפת לו להזיז את המפגש ליום שישי אז מה דעתכם ?מה גם שהבנתי מלילך שגם היא לומדת באותו יום ולא תוכל להגיע

rabenir

New member
אכן, הכל בסדר מבחינתי, רק ש...

אני צריך לדעת הרבה מראש, ע"מ לסדר שולחן לכולם. ניר

רגע רגע רגע רגע.. שוב תחזרו על זה

לאן דוחים את המפגש? איפה הוא התקיים? באיזה תאריך? גם במופע של דיויד?

SHANILIROY

New member
המפגש

אור מה נשמע ? השאלה היא אם אתם מוכנים להזיז את המפגש להופעה בת"א ביום שישי כדי להתחשב בי

la orejita

New member
מההההה?

אני לא יכולה להגיע ביום שישי איזה באסה איתכם.. עד שלקחתי חופש לשבוע הבא... טוב לא נורא...אני בכל מקרה אהיה בקאמלוט אז אם מישהו יבוא לשם שיגיד לי..ככה אני יראה את הפרצוף מאחורי המקלדת:) שני..מקווה שהניתוח של אימך יעבור בשלום:) שיהיה לך ולכם ערב טוב

הכול טוב. מה איתך בובה?

לה אורחיטה את לא יכולה לבוא יום שישי הזה? את עובדת בערב? יווו איזה באסה. יום שישי הזה הכוונה? לא מאוחר מידי לקנות כרטיסים? ולארגן שולחן לנו? ואיפה בת"א?

la orejita

New member
אני לא עובדת יום שישי...

זה מה שחסר לי...לעבוד יום שישי בערב:)..אבל יש לי התחייבויות קודמות שאני ממש לא יכולה לבטל... אבל לא נורא..בקטנה(אוי איזה מילה מעצבנת)... המשך יום מהנה!

rabenir

New member
../images/Emo124.gifהקשיבו הקשיבו !

אני, מן הסתם, אהיה בכל ההופעות המדוברות. כל אחד שיגיע להיכן שמתאים לו. את המפגש הרשמי, נתכנן באופן יסודי יותר, בהמשך החורף. חפשו אותי בהופעה. ניר

אוקי נשאלת השאלה איפה המופע בת"א?

אני צריכה שם של מקום רחוב ומספר, פרטים רבותי פרטים :p ובנוסף מי מתכוון להגיע.

rabenir

New member
פרטים

10/12/2004 דויד ברוזה, "המיטב לעכשיו", ההופעה ! פיוג´ן, המסגר פינת יד-חרוצים, ת"א 03-7910303

SHANILIROY

New member
פרטים

מועדון פיוג'ן -רח' המסגר פינת יד חרוצים ת"א 09-7910303 אני מגיעה להופעה , רק חבל שהמפגש בוטל זאת לא הייתה הכוונה הכוונה הייתה לדחות אם מתאים לשאר החברה .אם לא מתאים תשאירו את המפגש כמו שתוכנן במקור ואנחנו ניפגש בהזדמנות אחרת אולי ביום שישי , או כמו שניר הציע שנארגן מפגש שנתכנן באופן יותר יסודי. אור את מגיעה לת"א ?

rabenir

New member
גם אני מבולבל.

כל אחד שיגיע לאיזה הופעה שבא לו, פשוט כי הוא אוהב את המוסיקה של דויד. את "המפגש", נעשה במועד מאוחר יותר. ניר

lile0

New member
גם לי זה מסתדר שהמפגש נדחה

לא הגבתי כאן כמה ימים כי הייתי חולה
כמו ששני כתבה ביום ד' אני לומדת עד מאוחר בערב, אז בכל מקרה לא הייתי יכולה להגיע.. אז כנראה שניפגש בהמשך החורף...

למעלה