היי חברה יש לי שאלה ובקשה אליכם , אתם מעוניינים להזיז את את המפגש להופעה בת"א ביום שישי ?פשוט אמא שלי עוברת ניתוח באותו יום . ולי נורא חשוב להגיע למפגש אתכם , גם הייתי בין היוזמים שלו . ניר אמר שלא אכפת לו להזיז את המפגש ליום שישי אז מה דעתכם ?מה גם שהבנתי מלילך שגם היא לומדת באותו יום ולא תוכל להגיע
אני לא יכולה להגיע ביום שישי איזה באסה איתכם.. עד שלקחתי חופש לשבוע הבא... טוב לא נורא...אני בכל מקרה אהיה בקאמלוט אז אם מישהו יבוא לשם שיגיד לי..ככה אני יראה את הפרצוף מאחורי המקלדת שני..מקווה שהניתוח של אימך יעבור בשלום שיהיה לך ולכם ערב טוב
לה אורחיטה את לא יכולה לבוא יום שישי הזה? את עובדת בערב? יווו איזה באסה. יום שישי הזה הכוונה? לא מאוחר מידי לקנות כרטיסים? ולארגן שולחן לנו? ואיפה בת"א?
מועדון פיוג'ן -רח' המסגר פינת יד חרוצים ת"א 09-7910303 אני מגיעה להופעה , רק חבל שהמפגש בוטל זאת לא הייתה הכוונה הכוונה הייתה לדחות אם מתאים לשאר החברה .אם לא מתאים תשאירו את המפגש כמו שתוכנן במקור ואנחנו ניפגש בהזדמנות אחרת אולי ביום שישי , או כמו שניר הציע שנארגן מפגש שנתכנן באופן יותר יסודי. אור את מגיעה לת"א ?