חברים, שבת שלום לכולם!!

mbsgf

New member
חברים, שבת שלום לכולם!!

אני יושב וממתין כאן עד שיאספו אותי ליציאה, והגעתי למסקנה שאני שמח להיות חלק מהפורום הזה.. משועמם? חסר חיים? אולי - אבל עדיין נחמד להיות כאן ורציתי לומר לכולם. שתהיה לכולם שבת נעימה.. ד"א, צריך לארגן פגישת פורום בקרוב? אני אוטוטו משתחרר ומתחיל עם מסורת הטיול בחו"ל, אז בין לבין אני אשמח להפגש עם כמה שיותר אנשים מכאן.. מה אתם אומרים?

britmel

New member
../images/Emo45.gif :)

ולהחליף חוויות מהוופעה
לחפור לכם יותר נכון חחחחח בכייף

Drowned World

New member
../images/Emo45.gif ברור

למה חסר חיים?! אני מת על הספייס ושכולם יקפצו למי שיש בעיה הוא יכול ללכת תקאווד מצידי ! ובטח נארגן מפגש למה לא בכיף

pinkdor

New member
צודק.

זה הפורום הכי יבש שראיתי זה שנים. יש בו אולי 4 אנשים פעילים, אחד שמשקיע שעות בפורום לחינם, כי בקושי מישהו נמצא כאן ומתייחס לזה. תסלחו לי, אבל הפורום הזה לדעתי צריך להיסגר. ואני אומר את זה בקטע טוב, פשוט זה ממש פאדיחות שעדיין הפורום קיים כשהוא פשוט בכלל בכלל לא פעיל.

Drowned World

New member
אתה מוזמן לא להכנס ../images/Emo13.gif

אף אחד לא מכריח אותך להכנס לפורום דורון באמת גם זה בקטע טוב
מה כואב לך שיש פורום? ואני ממש לא חושב שאני משקיע פה לחינם אני נהנה מזה ומי שרוצה מגיב מי שלא, לא זכותו של כל בן אדם לכתוב על מה שמעניין אותו. פאדיחות? עם הפורום פאדיחה בעיינך אתה מוזמן לא לקחת חלק בו

pinkdor

New member
אז זהו...

שאני באמת לא נכנס. בהתחלה הייתי נכנס מלא והייתי כותב דברים ואף אחד לא היה מתייחס, ממש הרגשתי כאילו אני כותב לעצמי. בזמן האחרון אני נכנס פעם בשבוע ורואה שממש ממש יבש כאן וחבל לי עליך שאתה מעדכן מלא ויש לך אולי 2 תגובות, כשאחת היא מרעות. ושוב, אני לא אומר את זה בקטע רע.

actimel

New member
אז אקח לתשומת ליבי

אתה חלק בלתי נפרד מהפורום שלנו שמחים שאתה פה והגיע הזמן "שיקק איט שייק איט שייק איט" נזיז את הפורום שלא יהיה יבש

britmel

New member
../images/Emo49.gif אבישי../images/Emo13.gif מגיע לך../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

מי כמוני יודעת את זה

mbsgf

New member
לא הבנת אותי נכון..

בהודעה הראשית לא באתי למתוח ביקור ולומר שהפורום יבש, אם תקרא שנית תבין שהתכוונתי להיפך ושבאמת נחמד לי בפורום. בכל מקרה, בנוגע למה שאתה אומר. אני לא מסכים עם זה. אם אתה חושב שזו תקופה יבשה היית צריך להיות חבר תקופה ארוכה יותר בשביל לראות זמנים גרועים באמת. אני מאוד שמח שביחד עם החזרה של הספייס הפורום הזה חזר לחיים, וזה משמח. בנוגע לעניין התגובות. גם אני בודק מתי מספר ימים מה קורה בפורום ומגיב בהתאם. להיות כנה איתכם, לפעמים אני לא מגיב בכלל כי יש דברים שפחות מעניינים אותי, ובעיניי זה לא העיקר לומר "תודה" ופה נגמר הסיפור - אני מגיב למה 'שאני' מוצא לנכון. אני גם כן לא מסכים לאמירה של לסגור את הפורום. זה נכון להיום הפורום הישראלי הפעיל היחיד שניתן למצוא בו מאגר מעריצים פעיל יחסית, אז זה 'מקום מפלט' גם למעריצים "שרופים" וגם למעריצים "קלים" יותר.

pinkdor

New member
יש צדק בדבריך...

אבל אתה טוען שהפורום פעיל בשביל מעריצים שרופים וכאלה שפחות, אבל איפה הם? יש פה אולי 5 אנשים בפורום... לפחות זה מה שאני רואה מהתגובות... זה ממש ממש לא נקרא פורום פעיל, אני לא יודע מה היה פעם לפני שהספייס גירלז חזרו אבל זה ממש לא נקרא פעיל... ומזל טוב אבישי

actimel

New member
יווו עשית לי שמח

בשבילך תמיד מקסים אתהההההההההההההה

למעלה