חברים שלום

yaely2

New member
מנהל
חברים שלום../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo121.gif

שלום כולם,
ראו מה כתוב בתחזית מזג האוויר: "לקראת ערב יעשה סוער הסערה תימשך עד יום ג היום בערב יתחזקו הגשמים יתחזקו וילוו בסופות ברקים ורעמים ברד ורוחות עזות הים התיכון יעשה רוגש טמפ הים 18 מעלות,בשישי גשום וסוער בכל הארץ בחרמון ובפסגות הצפון ירד שלג,ינשבו רוחות עזות 50-80 קמ"ש עם משבים עד 100 קמ"ש,הים התיכון רוגש,חשש לשיטפונות והצפות במקומות הנמוכים,בנחלי הדרום ומדבר יהודה,בשבת יוסיף להיות גשום וקר הגשמים יחלשו במוצ"ש ויתחזקו שוב ביום א בערב ביום ב-ג גשום וקר." אני חושבת שכדאי לדחות את הפגישה בשבוע, חבל לטלטל אנשים בכבישים רטובים ועם רוחות כל כך סוערות. מה דעתכם?????? אוהבת יעלי

yaely2

New member
מנהל
אנא,../images/Emo70.gif מי יבוא מחר למרות התחזית?

emmy5

New member
יעלי אם כולם יבואו, אני באה , אבל

יש לנו שמחה גם ביום ששי הבא ,ברצון אני מוכנה לדחות , להפך זה לא חתונה...שאי אפשר לדחות .נבקש מה' שיהיה לנו ,אחרי זה , יום שישי מקסים .

מנורה

New member
יעלי גם אני בדעתה של אמי ../images/Emo14.gif

דבר אחד בטוח גם במזג אויר סוער הקניון יהיה מפוצץ

emmy5

New member
ORA11איפה את?

עכשיו יש זמן לסדר יום חופש בסוף החודש. כמוכן MISU007,סבאאורי ,באיה, שרה16 ,IZUIZU'REDREDOLE

ora11

New member
אממי חמודה אני עכשיו כאן../images/Emo24.gif|נשי

אפילו תפוז ביקש ממני שם וסיסמא מה קרה הוא שכח אותי? אבל את אממי ועוד חברים לא שוכחים אם המפגש יידחה לשבוע הבא אני אבוא בלי נדר. אומרים אצל היהודים כל עכבה לטובה . שיהיה לכולנו ערב טוב חם בבית ובלב.
ים לכולם אחת ואחד.

yaely2

New member
מנהל
יהיה נפלא לראותך אורה../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

ora11

New member
../images/Emo51.gifיהיה נפלא לראות את כולם../images/Emo23.gif

באמת התגעגעתי.

נֵנָה

New member
להתלבט בין הגיון ../images/Emo132.gifורגש../images/Emo23.gif

ההגיון אומר "יעלי צודקת
אבל הרגש
עם אממי ומנורה, אומר לי: "אני רוצה, רוצה לבוא ולראות את כולם"
אין מה לעשות, אם הוחלט כבר, אז הוחלט. רק שתדעו, שהייתי באה באש ובמים ואפילו אם ירד הברד בדרום ספרד

emmy5

New member
ננה את מקסימה , אבל ההגיון בריא ..

חייבים להיות מציותיים,אנחנו רוצים שיהיה לנו טוב

yaely2

New member
מנהל
דעו שגם אני הייתי באה באש ובמים../images/Emo46.gif

שלום חברים יקרים שלי,
הבעיה שרובנו לא מכירים את המקום, 2 דקות עם מטריה מתהפכת כשאדם מחפש כיוון וכבר הגוף רטוב, קר, ואין הנאה מהחברה ומהפטפוט. אפשר לתפוש יום נעים, להסתובב, גם לראות את הגלים, אולי גם את הסביבה בשבוע הבא (אם בשבוע הבא יהיה גשום) אז בעוד שבועיים. אולי אני טועה, אך מספיק שנעל נכנסת לשלולית וכבר אין כיף לכלום. שלא לדבר על הנהיגה בגשם חזק, או לרוץ מאוטובוס לאוטובוס במזג אוויר כזה. יהיו עוד הרבה מפגשים יעלי, נגבי את הדמעות שלא יראו. אוהבת יעלי

bimbo.

New member
למרות שאני מתגעגעת ורוצה מאוד

להפגש, הדחיה, לדעתי, בהחלט במקום
יעלי תיארה בדיוק איזה "לא כיף" זה במזג אוויר כזה

מנורה

New member
יעלי זה לא בושה ../images/Emo7.gif הנחמה היחידה

שבשבוע הבא ניפגוש גם את שרה וגם את אורה ואולי את כל שאר החברים הנפלאים שלנו

yaely2

New member
מנהל