חברים שלי - להפעיל ת'מוח

חברים שלי - להפעיל ת'מוח

אנחנו מתנסים בשיטה הזאת, של בחירת רונים וחיזוי העתיד, בתוך הפורום הזה כבר כשבועיים. ואנחנו רואים, כמו שרואים בקלפים וכו', שאנשים בוחרים בלי לדעת בדיוק את הרונים שמתאימים להם. הפעם, זה עוד יותר מפליא, בגלל שאנרגיה של מחשב היא אנרגייה שמאווווווווווווד מפריעה לחיבור שיש לנו עם הסמלים גם אנשים שהם מאוד ארציים, עדיין בוחרים אינטואיטיבית, את הרונים שמהם הם צריכים לקבל מסר. האם זה בעצם תיקשור לדעתכם? איך אתם מסבירים את התופעה הזו?

blue flower

New member
יש אנרגיה בלחיצה על כפתור

העכבר, יש אנרגיה שמועברת במחשבה, בכוונה של האדם ברצון שלו, בשקט והריכוז שלפני הבחירה. ולכן, זה עובד. והאדם מקבל את המסר שהוא אמור לקבל. הבחירה היא אינטואיטיבית אל מול המסך, כפי שהיא היתה מול הרון/קלף. ואני יכולה להוסיף, שלעיתים אני מבצעת פריסות דווקא באתרים באינטרנט ולא בקלפים שלי.. כדי להימנע מהשפעה של מצב רוח באותו הרגע.
דגנית

blue flower

New member
והתקשור.. לדעתי קשור יותר

לפירוש, להבנה, לקבלת המסרים המתקבלים מהכלי הזה.. מהאמצעי הזה, הרון או הקלפים. הסיפור שהם מספרים לנו, וההבנה שלנו אותם. פה הקסם, איך הקורא מפרש ומבין את המידע המתקבל.

נורא מוזר באמת כי גם אני חשבתיש

כפתור , מערכת ממחושבת? איך זה? ופתאום כל הרונים שיצאו לי מתאימים למצבי? מסתבר ש אין במקרה וכמו שבלו כתב יש אנרגיה שמועברת ישירות מהמוח של האדם אל העכבר כי הרי אתה לוחץ עליו לא מישהו אחר ....... נתראה מחר :) מחכה בקוצר רוח

למעלה