חברים שלי מפגרים.

Charmed Gal

New member
חברים שלי מפגרים.../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

היום היינו במסיבת הפתעה לשרון, ואחר כך הלכנו לעשות קומזיס ועל האש... כל הלילה, פשוט כולו, הם ישבו לי סביב שתי נרגילות ואני רציתי לרצוח שם את כולם!!!!! גאד! נרגילה! אפשר לחשוב! GROW UP!!!!

Charmed Gal

New member
אה כן ו...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני לא מעשן, אז כל הלילה אני יושב לי עם עצמי באמצע, בין שתי הנרגילות וחלק מהזמן הלכתי לטייל לי בשכונה. ואחר כך הם עוד לא מבינים למה אני שותק ולא מדבר איתם ומתעצבן! סתומים!

נרגילה זה כיף, גל... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

בעיקר כשיושבים כל החבורה ומעשנים ביחד, זה ממש כיף. תאמין לי. לא תדע עד שתנסה. (ובטח זה אף פעם לא יקרה
) אל תכעס עליהם יותר מדי. זה כלום, נרגילה. אפילו לא מרגישים את זה. אל תתרגש.

Kryptonite

New member
ממש כיף../images/Emo168.gif

לשאוף את החיידקים של כל מי שאת משתפת איתו את הנרגילה, ושהפחמים והטעמים שאת שמה יכולים להיות חרא של גמלים. ממממ, יאם.

Charmed Gal

New member
ליאלי...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אולי זה כיף ונחמד, מקבל, אפילו מאמין. אבל זה גם מאד לא בריא. וזה נורא לא נחמד שכולם יושבים להם עם הנרגילה ואתה יושב לך עם עצמך. וזה נורא מעצבן שנטע כלבה. וזה מעצבן איך הם מתחרמנים שם כולם... איזה משחק נרגילה.. גאד! מישהו שואף ואז מתחילים להעביר מפה לפה, רק שכמה חרמנים כבר מתחילים לנצל את זה, ואני מרגיש שאני נמצא עם איזה חברה של איזה חרמנים מפגרים ואני לא רוצה להיות חבר של חרמנים מפגרים.

Kryptonite

New member
לפחות אצלך זה נרגילה,../images/Emo168.gif

אצלנו בל"ג בעומר שני ילדים מטומטמים מהכיתה שלנו באו (בוגדן ואלון) שכולם שונאים אותם, והביאו איתם בירה כי גרשו אותם מהמקום שהם עשו לפני. ואז הם התחילו להתלהב מזה כמו ילדים קטנים שמצאו סוכריה על מקל... זה היה כל כך ילדותיייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רציתי לשבור להם את הבקבוק על הראש הגדול והמטומטם שלהם, שייתבגרו כבר!

Charmed Gal

New member
אתמול שהלכתי לבד גם...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

חיפשתי לי ערפדים! היה לי יתד מקרש והוא היה מחודד! ^^ אבל לא פגשתי אף ערפד...

SaberTooth

New member
אז מה שאתה אומר זה שבעצם...

היה לך "זה" (אל תיגע לי בזה...
) מחודד ורצית לתקוע אותו בכל ערפד שתפגוש
גל, יש משהו שאתה רוצה לספר לנו

Charmed Gal

New member
חולה! חולה! אתה אדם חולה|../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif

המחשבה על זה... בלע!!!

למעלה