חברים שלי, רציתי שתדעו שאני לייצ'י

ק החדשה

New member
חברים שלי, רציתי שתדעו שאני לייצ'י

גדול לכולכם, התגעגעגעגעתי אליכם, אבל שלא תחשבו שלא ביקרתי והתעדכנתי בכל עת שהיה לי פנאי... כן, זאת אני, לייצ'יק, מנסה להתחכם עם תפוז, כדי ששם המשתמש יהיה כפי שאני רוצה שיכתבו אותו
חלק קוראים לי לייציק (כפי שהופיע בתפוז), חלק לייצק ורק מעטים מאד קוראים לי בשם הנכון ל י י צ' י ק . ננסה ונראה איך זה יעבוד
אז, שלום וערב טוב לכל הותיקים והחדשים בפורום, החופש תם ואני מנסה לחזור אליכם בכוחות מחודשים. ההתחלה אולי תהיה קצת איטית, אבל בהמשך אני מקווה להיכנס לקצב סביר ... במידה והשם לא יופיע בצורה שאהיה שלמה עמה וארגיש שזאת באמת אני, אחזור לשם המקורי, בתקווה שעכשיו כבר כולם ידעו איך לקרוא לי באמת ...
אז זהו, עשיתי את זה וזה "לא היה קל".........
אתכם תמיד
ממני

סבאאורי

New member
ברוכה השבה לפורום

שלא תפגעי אם חו"ח יברח איזה י י קטנציק מלייצ'יק בהדפסה... ולא חשוב אם השם מתחיל ב - ט או נגמר ב- ה או בכל אות אחרת. העיקר בהומור וברוח טובה. גם אני אוהב אמנות ואמנות ואמנות מכל השיטות והסיגנונות, תשאלי אפילו כאן את כולם... ברכות

emmy5

New member
להחליף שם זה דבר גדול ...

ברוכה הבאה ,הית מאוד חסרה לנו ,לי במיוחד . עוד אומנית אחת בפורום .אומנית עם ידע רב נגד הסבא אורי שהוא החליף שם גם .. השם שלו היה שני ואני יודעת שאין שני לו .עכשיו תספרי לנו משהו מהטיול ...בתמונות ( השם אממי נדבק לי כמו כפפה ) ערב טוב

סבאאורי

New member
ערב טוב אמי

נכנס חדש ל50 בשם ymmy וחשבתי שזה את... לכן גם התבלבלתי עם ק עכשיו "שימו לב לחפץ חשוד".... ברכות

סבאאורי

New member
בימבו

לך עוד לא עשיתי לוח... (בפעם הראשונה אני חושב שבגלל זה טוב ש אין 300 חברים בפורום...)

emmy5

New member
BIMBO ראית את השאון שלך?../images/Emo24.gif

קנה עגבניות מיוחדות ....האמת שאני קניתי אותם בחיפה ...

bimbo.

New member
אם אלה העגבניות שצומחות בחיפה,

אני עוברת מיד לשם

emmy5

New member
יופי ...עגבניות שזרקו במגרש ק.אליעז

אני לא רחוקה מהמיגרש כדור רגל קרית אליעזר את מהפועל? תבואי ...

bimbo.

New member
כתלמידה הייתי בהפועל../images/Emo86.gif../images/Emo87.gif../images/Emo41.gif

יש לי חברה בקרית אליעזר, ואכן אני באה לשם לעיתים

bimbo.

New member
אורי - ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

emmy5

New member
דני 123 הולך מכות עם השופטים

או מעניין אותו השיחה בפורום 50 + אני מעריכה את החיים לא עושה פוליטיקה

ק החדשה

New member
אממי היקרה, אמנית אני ל י י צ' י

רק בנשמה... אמנם ניגנתי פעם בחליל ובפסנתר וקצת ציירתי - בעיקר פורטרטים, אך לא התמזל מזלי להמשיך ולעסוק בכך... לשמחתי זכיתי לההעניק זאת לילדי, לפחות בשטח המוסיקה... ערב טוב גם לך ולכווווולם

yaely2

New member
מנהל
ברוך בואך אלינו ../images/Emo140.gif ../images/Emo168.gif

שללום לך לייצ'יק שמחה ושמחים בבואך, כאחת שאינה אומנית אך מעריצה אומנים, שמחה להצטרפתך. יעלי

ק החדשה

New member
../images/Emo13.gif יעלי, תדעי... ל י י צ ' י

"לכל אחד יש כשרון, אבל לא כל אחד יודע איך להשתמש בו"
לפחות אני יודעת להינות ממה שאני אוהבת ...

emmy5

New member
יעלי..כל אחד מאתנו ..תבלין מיוחד

את פתחת את הפורום ..אנחנו זקוקים לתבלינים יסוד ...מלח פלפל וסוכר .. מבקשים שתהיי איתנו לטוב ולרעה .. ממש נתן לנו חשק לחיים להיות איתך בחלק מטיולך

לייצ'יק ברוכה השבה והשווה (../images/Emo13.gif

זוכרת אותך עוד מפורום נוססטלגיה.... כיף להפגש מחדש אפילו בוירטואליה
לייצ'יק זה שם חיבה של לאה?

לייציק

New member
הנה חזרתי לשמי המקורי ../images/Emo141.gif

לא יכולה להתרגל לשם אחר... מקווה שאחרי השינוי הקצר, כולם כבר ידעו לאיית נכון את שמי (מה לעשות, התפוז לא מקבל גרש אצל עובדי הפרדס...) אכן, צדקת חונתי, אלא שבמשפחה הקרובה הייתי תמיד לייצ'יק או לאה'לה, אצל אמא הייתי ליינקה או לוסינקה (האמת שהתלבטתי בין לייצ'יק ל-לוסינקה) ובכלל, הרבה שמות קראו לי, אך בשמי המפורש קראו לי דוקא בבית-הספר היסודי ובחופה ... אז, כמו שאמרנו... ל י י צ' י ק (אני כבר מתחילה להישמע כמו נרקיסיסטית
) עד כאן בקשר לשם (נדמה לי שדיברו באיזה מקום על שמות ומקורותיהם, לא? או שזה היה בפורום אחר...) שמחה להיפגש אתך שוב

למעלה