חברים שלי

Jillian

New member
חברים שלי

יש לכם מושג איפה יש חנויות שמוכרות חולצות בסיגנון:

GoddessKitty

New member
בדיוק הצעתי מחיר על משהו דומה באיבי

אני מכירה מלא מקומות אונליין. בארץ הייתי ממליצה פשוט לחפש בחנויות של מותגים בקניון עזריאלי. בחורף תמיד יש דברים גותיים. האמת שגם קל להכין כזה דבר עם חולצת כפתורים שחורה רגילה וקצת תחרה.

GoddessKitty

New member
ועכשיו גם הצעתי מחיר על זה..

אני ממש מרגישה מושחתת. אין, אין כמו איביי כדי לבזבז כסף.

Jillian

New member
אויי ראיתי את זה אתמול

אהה זה ממש מפתה! רק שלי אין כסף

GoddessKitty

New member
הממ

המכירה של החולצה נגמרת עוד שעה ואני עומדת על 17 דולר, הצעת המחיר שלי היא עד 20 דולר. המכירה של המחוך היא או 40 דולר בלי מכירה פומבית (פשוט קניה) או שאני מציעה עד 35 כשהמכירה עומדת כרגע על 30 ויש לי יריבים.. אז אני בדילמה.. אני אנסה לזכות במחוך ב-35 דולר אבל אם לא, אני אקנה אותו ב-40. המשלוח זול וגם המחיר לא יקר. יש לו רצועות מאחורה ככה שנראה לי שיש סיכוי מירבי שהוא יתאים לי. וזה 9 דולר משלוח לפריט אחד ו-3 נוספים לפריט נוסף הבעיה אצלי שאני לא יכולה ממש למכור פריטים שאני לא אוהבת יותר, כי כולם כאן ממש ממש רזות..אז אני מפחדת להיתקע עם משהו שלא מתאים. האמת שעד כה לא ממש היו לי אכזבות.

חחחחח ../images/Emo6.gif וואלה!!!

יש מצב שיש שם. הדוייסס תמיד הולכים ככה... לדודה שלי שחזרה בתשובה יש המון כאלו.

ToryMaster

New member
רנואר

הגברת מגריזו לבשה משהו דומה באחת התוכניות שלה, ואותה רנואר מלבישים, אז אני מניחה שתמצאי שם.

לא רנואר, זארה.

בדיוק רציתי לפתוח על זה דיון. ב"מכל הבנות בעולם- דווקא מגריזו"- היא לבושה בסגנון מאוד מחוייט-ויקטוריאני. לפחות פעמיים היא לבשה מחוכים מדהימים. ובסוף התוכנית כתוב ממש בגדול שזארה מלבישים אותה. אני הולכת לעשות שם סיבוב בקרוב =]

ToryMaster

New member
אוקי

ביזארי, כי אני ראיתי כמה תוכניות והיה כתוב בבירור רנואר

EleVaTioN

New member
מוזר..../images/Emo129.gif

אני דווקא מבקרת בזארה לעיתים תכופות ואין שם שום סימן למחוך.. אפילו לא חולצה דמויית מחוך

Shusho

New member
פ"ת, חנויות פקצות

בחובבי ציון. אבל בלי התחרה. אני אעלה תמונה של החולצה שלי כשתהיה מצלמה.

למעלה