חברים שלכם קוראים בבלוג?

A Radcliffe

New member
חברים שלכם קוראים בבלוג?../images/Emo129.gif

חברים שלכם קוראים בבלוג? אם כן, בגללם יש דברים שאתם לא כותבים? פתחתם בלוג חדש כדי לא להסתיר מהחברים?

אממ

כן, יש לי חברים שקוראים בשני הבלוגים הפעילים שלי. אבל אלה אנשים שאני סומך עליהם, חוץ מזה.. לא יודע, מזמן הפסקתי לכתוב דברים ממש אישיים בבלוג האישי שלי, כך שזה בעצם לא משנה, לא?

Tali1912

New member
כבר

שאלתי שאלה דומה כזאת אז מה? לחזור כמו תוכי על שאלות?

Tali1912,

נכון - שאלת שאלה דומה, אך.. 1) קורה ויקרה שישאלו בעתיד שאלות דומות לאלו שנשאלו בעבר, אין צורך לכעוס או להתעצבן. 2) משום שמדובר בשאלה דיי דומה אך לא זהה בשלמותה, אני לא רואה סיבה לפסול את הנושא (שכן אם יעבור זמן רב, בהחלט יהיה רצוי לעלות לדיון נושאים קודמים), ובהחלט אפשר לפתח אותו בצורה טובה.

Tali1912

New member
מה הטעם

בלחזור על נושא בשנית? הפורום עדיין חדש טרי, אז הנושא קיים. סתם כדי למלא דפים?

ע ל ו מ ה

New member
נו באמת

אני למשל לא זוכרת ששאלת. אז אולי אני לא פה מהדקה הראשונה ואולי לא חזרתי לקרוא את הדף שפיספסתי, אבל אני פה מספיק זמן. מי שיותר חדש, בוודאי לא חזר אחורה, וגם אם יחזור, אף אחד לא יראה את תגובתו החדשה. בסה"כ שישה אנשים ענו לשאלה שלך, אז בהחלט יש מקום לשאול שוב (השואלת הפעם, היתה, אגב, אחת מהעונות, כנראה שלא חשבה שמדובר בדיוק באותה שאלה). מספיק שטעית כשהיצפת את הפורום בים של שאלות בימיו הראשונים, כשעוד לא היו מספיק אנשים, אבל לתפוס מונופול ולא להרשות לאנשים לשאול מה שמעניין אותם? עוד לא שמתי לב שאת כחולה פה (אם כי שמתי לב שהנץ הצליח איכשהו להגדיל את הפונט כשכתב את שמך!
).

כל שאלה של Tali1912 הייתה לגיטימית

וכל הכבוד על היוזמה של פתיחת נושאים חדשים - ללא ספק, צעד חיובי מאוד ואני מעריך את זה. בהחלט אין טעם להתנפל, ואולי הפעם תיהיה הענות רבה יותר, או שאולי נצליח לפתח את הדיון לכיוונים אחרים שלא פותחו בדיון הקודם (ועל זה הדגש שלי). בכל אופן, מונפול אף אחד לא תופס על שום דבר, וכמו שאמרה Tali1912, אין טעם לחזור על נושאים שנית, אך כל מקרה לגופו. יש מקרים שבהם ניתן ואף רצוי, ויש מקרים שהם הנושא מיצה את עצמו בפורום והגיע הזמן לעבור הלאה.

ע ל ו מ ה

New member
בחינה לא מדוקדקת של הודעות הפורום

מעידה על דעיכה ביומיים-שלושה האחרונים. מלבד שתי שאלות טכניות, לא קרה פה הרבה. זו תופעה מוכרת בהשקת פורומים (וגם אם לא כתבתי את זה בחתימה... אני מבינה בזה...), והיא קורית כשאחרי התלהבות ראשונית, נעשה פתאום שקט. שקט כזה, כשהוא ארוך מדי, מזיק לפורום. כשבתוך השקט מופיעות שאלות מציקות (כמו הטכניות שהופיעו), הן מזיקות עוד יותר. כי הקוראים לא מוצאים עניין אבל מוצאים תיסכול. אז תבורך A Radcliffe על היוזמה לשאול שאלה עניינית, כדי לעורר שוב עניין בפורום. ואכן, אל מול היוזמה הברוכה שלה, שמבחינתך כמנהל הפורום צריכה להיות מבורכת כפליים, מאד חרתה לי תגובתה הבוטה של טלי. פנייה לא נעימה על יוזמה בפורום, היא הדבר החזק ביותר שמזיק לרמת ההשתתפות בפורום (על זה, בלי שזה יהיה בחתימה, פירסמתי גם מאמר מחקרי). אז כן, בעין המקצועית שלי, הצפת השאלות של טלי, ואחריה התנפלותה על נסיון החייאה, הן שתי טעויות.

אני מודע לדעיכה מסויימת בפורום

בימים האחרונים, לעומת ימים אחרים שהיו טובים יותר. בכל מקרה, ההודעה של A Radcliffe בהחלט הייתה במקום, ושוב אני חוזר ואומר - אני לא פוסל את השאלה שלה ובהחלט התגובה של טלי הייתה טיפה מוגזמת. עכשיו אם אפשר, נחזור למסלולנו במקום להמשיך להתווכח על הנושא

Tali1912

New member
אמממ

אני לא חושבת שהיא היתה מוגזמת השאלה שלי, ולא שאלתי כי זה מונופול, אלא בשביל להחיות את הפורום ולגרום לדפים לזוז לא צריך לחזור על שאלות שהם כאן בין ארבעת הדפים כן והשאלות שלי או התגובות שלי הם מאוד ישירות וגם לא כולם אוהבים את הישירות הזאת. יאללה סאלמתק

iditush forever

New member
מסכימה עם מה שטלי כתבה כאן

שאלמלא "ההצפה" שלה הפורום הזה היה עדיין מדשדש בעמוד הראשון שלו. כל הכבוד לה שהיא "הציפה" ככה את הפורום והחייתה אותו עם שאלות מעניינות שהתפתחו לדיונים מעניינים וחשובים שתרמו לא רק לפורום עצמו אלא גם לגולשים בו ולגבי בלוגים בפרט. אני באמת שלא מבינה על מה ולמה את תוקפת אותה, עלומה, על זה שהיא נוקטת יוזמה והופכת את הפורום לפעיל יותר? האם ההתקפה נובעת מתוך מניעים "מקצועיים" כמו שאת אומרת או שמא זה משהו אישי?? כי לי נראה לי שיש לך משהו אישי נגדה... אהה וזה שצבעו אותך בצע אדום בפורום תמיכה בבלוגים זה עדיין לא הופך אותך למומחית מס' 1 בתפוז בענייני בלוגים או פורומים או כל דבר אחר בפרט... אם תשימי לב ישנם לא מעט פורומים בתפוז שמנהלי הפורום בחרו להאדים גולש/ת מסוים אך ורק ממניעים אישיים ולא מתוך מניעים מקצועיים... כמו חברים של חברים ויש לא מעט דוגמאות אחרות שאין זה המקום לפרט אותם. אני חושבת שקצת צניעות לא הייתה מזיקה לך גב' עלומה, ואל תטפסי על צמרות גבוהות כי את עוד עלולה להתקע שם... תרתי משמע.

Tali1912

New member
מה את אומרת פשששש ../images/Emo31.gif

"אדומה בפורום בלוגים בתפוז אנשים" איך שהצבע עושה לך את זה WOW
בסוגיה של הצבעים באמת תמיד חשבתי
לעצמי שצציק אף פעם לא טועה, אולי טעות קטנה בצבעים ואת מי הוא צובע בפורום בלוגים אנשים. אל תדאגי גם בלי צבע והבלטה שלהצבע בחתימה, אפשר להביא נושאים מעניינים כאן בפורום הזה ולא חייבים להציף.

Tali1912

New member
את שואלת?

אז אני אענה לך לעומת מנהלים ואדומים אחרים בפורום בלוגים אנשים, בזכות ההצפה שלך <עזרה> קיבלת את האדום, ואני זוכרת את זה כמו היום שמישהו שאל בשרשור בתגובה שכתבת למה לא לתת לך אדום ותוך שעה היית אדומה. בכל אופן אני יודעת כדי לקבל צבע בפורום מסויים, גם בפורטלים אחרים, פונים למישהו ומבקשים ממנו להפגין נוכחות כדי שיוכלו לצבוע אותו, כדי שלא תבוא השאלה למה הצבע נצבע בזכות מה? אני עד היום שואלת בתור גולשת ולא זאת שצריכה להחליט, מה שצציק בחר הוא כבר עשה זה שיקול שלו אבל כגולשת שאהבה להיות שם אני יכולה להגיד שהבחירה שלו היתה טעות. פעם אהבתי אפילו מאוד אהבתי להיות גולשת שם, נכון לעבר, היום קצת פחות, זה בטח לא בגלל אדומים או כחולים אחרים.

Tali1912

New member
שרוט...

מי שירדה לקטנות זאת גיברת עלומה, אפילו התשובה של A Radcliffe היתה בסדר והיה אפשר לעבור לסדר היום וכן התגובה של הנץ כמנהל כאן, אבל התגובה האשכרה פלצנית שלה, היתה חייבת תגובת חזרה (לגבי ההצפה ולגבי זה שהיא לא שמה לב שאני כחולה) יש לה יציאות לא לעניין, כמו אותו אחד ששאל בפורום בלוגים אנשים, למה המנהל שהיה שם פרש, שאלה לגיטימית ומתבקשת שפתאום מנהל פורש בו זמנית שנפתח פורום בלוגים,מה כתבה האדומה? מנהלים לא צריך לחסום אותו? למה לחסום? בגלל שהוא שאל שאלה במקום? אז או שהיו עונים לו או שלא עונים לו אבל לחסום? כנראה אותו בחור קישר בין הדברים כמוני שהפרישה בו זמנית עם זה שנץ קיבל ניהול פורום קשורה אחד בשני ויכול להיות אחרת שזאת סיבה אחרת לפרישה. בקיץ קץ האדום עלה לה לשכל. וזהו הויכוח הסתיים אתמול מוקדם בבוקר מבחינתי.

ע ל ו מ ה

New member
הבן אדם פרץ לניק לא שלו

זה לא נראה לך לא לגיטימי? לא ראוי שתפוז יגן על בעל הניק שאולי יש לו שם מסרים פרטיים, ולא יאפשר לפורץ להמשיך להתחזות? זו היתה ההערה שלי, ותו לא. כתבתי במפורש שהוא יכול להמשיך להציק, רק שיעשה זאת מניק משלו. OrOr הכחול ו-reedgreenwhait שראויה להיות אדומה, גם הם סברו שהוא מציק. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=807&msgid=74329576

וכאן מסתיים הוויכוח.

רוצות להמשיך? מערכת המסרים של תפוז פנוייה לרשותכן
תודה על שיתוף הפעולה

A Radcliffe

New member
סליחה באמת...../images/Emo129.gif

אני חייבת לציין שאני לא זוכרת ששאלת את השאלה הזו או שאלה דומה. זה לא אומר שלא שאלת כמובן, אבל אני לא זוכרת... אז סליחה.

למעלה