חברים של פרוקטר אנד גמבל

vegi force 1980

New member
חברים של פרוקטר אנד גמבל

פרוקטר אנד גמבל רצו לשווק בישראל נוזל כלים חדש (שבטח נוסה על בעלי חיים) אבל כאן הייתה להם הפתעה הנוזל לא עממד בתקן הישראלי השגרירות האמריקאית פנו אל התמ"ס ואיזה יופי.... התקן הישראלי שונה!!!! אל תסמכו על דליה איציק כי אותה מעניין רק הכסף בעוד שחברות ישראליות נאבקות על החיים דליה החמודה משנה תקנים כדיי להביא מוצרים מחו"ל.... ועוד מוצרים שנוסו על בעליי חיים.... כל הכבוד לדליה איציק!!!!! פשוט נשמה טהורה...... נו מתי היא מביאה לכאן את כל המעבדות????

adipo

New member
ואם כבר מדברים על זה

דווקא בתקופה שכל הארץ יוצאת במסע פירסום לקניית מוצרי כחול- לבן באה חברה אמריקנית וישר מכופפים בשבילה את החוקים??? אני שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת פוליטיקה!!!! עדי

Gal-Mo0D

New member
מאיפה שמעת על זה ?

אני פשוט רוצה לדעת בוודאות שזה קרה... לא שאני לא מאמין, אבל כשאני משתמש בסיפורים כאלה כשאני מדבר עם אנשים, אני לא יכול להגיד ש"שמעתי את זה בפורום...".

shanty.G

New member
פרוקטר & גמבל הכניעה את הרשויות../images/Emo2.gif

בבקשה, מתוך Ynet: איך פרוקטר-אנד-גמבל הכניעה את הרשויות הישראליות החברה האמריקנית החליטה להחדיר לשוק הישראלי את נוזל הכלים פיירי, אך נתקלה במגבלה לא צפויה: המוצר לא עמד בדרישות התקן המקומי. למשימה גויסו מיד שגרירות ארה"ב בישראל ומשרדי התמ"ס והבריאות - וראה זה פלא: התקן שונה במהירות והמוצר נכנס. שיעור מאלף על יחסי הכוחות בין ענקית מסחרית לרשויות הישראליות (שושנה חן)

למעלה