חברים שמתם לב מהצהריים הכניסו תמונה לפורום
ו ו י ר ט ו א ל New member 11/1/07 #11 תבחר בשורה למעלה- בשורה הזאת שער תפוז > פורומים > העולם החרדי > פורום תלחץ על ה'עולם החרדי'. ואתה מוזמן לעדכן את החתימה.
תבחר בשורה למעלה- בשורה הזאת שער תפוז > פורומים > העולם החרדי > פורום תלחץ על ה'עולם החרדי'. ואתה מוזמן לעדכן את החתימה.
א א איד איז נישט קיין ציוני New member 11/1/07 #5 כן. של מקום שאסור לי ללכת לשם...... יש אצלנו בדיחה על מישהו שרצה לעשות שלוש עברות בבת אחת אז הוא למד דף היומי בעברית ובכותל חחח ועוד אחד. פעם היה אחד שלא עלינו הסתכל בטמבלויזיה ופעם אחת הראו שם את כותל אז ההוא לקח פטיש 5 קילו ושבר את המכשיר וצעק עד כאן הכל אני רואה אבל עד הכותל חחח
כן. של מקום שאסור לי ללכת לשם...... יש אצלנו בדיחה על מישהו שרצה לעשות שלוש עברות בבת אחת אז הוא למד דף היומי בעברית ובכותל חחח ועוד אחד. פעם היה אחד שלא עלינו הסתכל בטמבלויזיה ופעם אחת הראו שם את כותל אז ההוא לקח פטיש 5 קילו ושבר את המכשיר וצעק עד כאן הכל אני רואה אבל עד הכותל חחח
ש שרי תוש New member 11/1/07 #8 למי שלא הבין בדיחה א` היה רק שני עבירות והכותל כמו שנים, ובדיחה ב` זה יותר גרוע מ.,.. ביגלל שזה של המדינה של הרצל
למי שלא הבין בדיחה א` היה רק שני עבירות והכותל כמו שנים, ובדיחה ב` זה יותר גרוע מ.,.. ביגלל שזה של המדינה של הרצל
א אלטער New member 11/1/07 #12 3 עברות לימוד דף היומי של הרב שפירא שהיה ציוני, וכן לימוד בשפת העברית של הציונים, וכן להיות בכותל שנכבש ע``י הציונים
3 עברות לימוד דף היומי של הרב שפירא שהיה ציוני, וכן לימוד בשפת העברית של הציונים, וכן להיות בכותל שנכבש ע``י הציונים