חברים תהנו היום.. ממתינה לשמוע תגובות...

glitter8

New member
חזרתי ראשונה הביתה../images/Emo13.gif

יהיה לי קשה מאד לתאר את רמת ההתרגשות שאחזה בי הערב, סגירת המעגל מלפני 16 שנה, באותו מקום, בריכת הסולטן בירושלים, אז הייתי חיילת משוחררת טריה ומבולבלת, והיום, אישה עם עוד כמה שנים בפז"ם ומבולבלת טיפה פחות.. אחרי סיבוב גדול בארץ ובעולם חוזרת לירושלים ופוגשת את דיויד בבריכת הסולטן. עם הרכב נגנים
מדהים, ואלפי אנשים על הרגליים, מוקפת בחברי פורום יקרים, שני ולירוי, לילך+ בן זוגה, דודי וחן, ואם היו עוד ופיספסתי אז..בפעם הבאה, שירים נהדרים מכל התקופות, שיחה עם דיויד, פגישה מפתיעה עם אחותו בעלת קול הזמיר, ועוד הפתעות שממש ממש בקרוב יהיה אפשר לחשוף (מי שיודע..בבקשה לשמור על המקלדת טוב טוב..) ובסוף-טלפון לבטי שתשמע כמה צלילים
ותהיה איתנו בחוויה התרגשתי מהמראה של במה מושלמת, קהל מקסים ואוירה חד פעמית. אין לי מילה אחרת. בחצי הראשון של ההופעה ישבתי עם חברי הפורום ב"רחבת המכובדים" בין הקהל לבמה, אבל בהמשך הרגשתי צורך להתערבב עם הקהל ולרקוד בחופשיות מבלי שהמאבטחים יזנקו עלי,
לכן פרשתי חזרה אל הקהל, משם זה נראה אפילו מיוחד יותר, מזמן לא ראיתי בהופעות של דיויד קהל של אלפי אנשים על הרגלים. אז תודה למי שבא ולמי שקורא כאן וחולק איתי את ההתרגשות.

בטי369

New member
תודה..../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

על הרבה דברים.. ובעיקר על זה שחשבת עליי ושיגרת למרכז כמה צלילים ירושלמים ניפלאים.. תודה לכולכם שגורמים לי להרגיש שייכת וחולקים איתי את האהבה הגדולה למוסיקה הנפלאה של דויד.. שיהיה שבוע נפלא ומרגש..

למעלה