חברים תודה רבה על האיחולים והברכות המדהימות... איזה כיייף לי תודה תודה תודה ריגשתם... איתי
I itaishiff New member 11/10/05 #1 חברים תודה רבה על האיחולים והברכות המדהימות... איזה כיייף לי תודה תודה תודה ריגשתם... איתי
T talba3 New member 11/10/05 #9 שמע ניסינו להיות נחמדים בל זה חד פעמי חחח סתם איתי מזל טובב עד מיליארד ו20 ותמשיך לעשות מוזיקה פצצה
D dani3p New member 12/10/05 #11 שוב כולם גנבו לי את המילים.. כולה לא הייתי פה יום אחד.. איתי.. שנפגש בשמחות!
M mory89 New member 12/10/05 #17 חחחחח תמיד שאני עוברת בבית בין לבין העיסוקים שלי (ותשאלו את אלעד כמה שאני עסוקה..) אני עוברת פה בפורום קצת לקרוא ולהגיב.. בהתחלה הייתי פה רק קוראת.. כמו בעוד כלמיני פורומים.. אבל בפורום הזה אני משקיעה..
חחחחח תמיד שאני עוברת בבית בין לבין העיסוקים שלי (ותשאלו את אלעד כמה שאני עסוקה..) אני עוברת פה בפורום קצת לקרוא ולהגיב.. בהתחלה הייתי פה רק קוראת.. כמו בעוד כלמיני פורומים.. אבל בפורום הזה אני משקיעה..
M Mrs Bloom New member 12/10/05 #16 ../images/Emo153.gif|חמוס| בכייף ../images/Emo140.gif אתה יודע שאנחנו אוהבים אותך