חברים תחזיקו לי אצבעות

חברים תחזיקו לי אצבעות ../images/Emo28.gif

נסעתי הבוקר להרצליה להיבחן לקורס קונדיטאות בתדמור ואני משקשקת כי 50 אחוז מהציון במבחן זה גרפיקה ואני מה לעשות לא יכולה לשרטט קו ישר בסרגל אל תצחקו לי אבל אני במטרה לשפר את הכתב שלי הלכתי, קניתי ועבדתי על חוברת לילדים ללימוד אלף בית וממש עברתי עליהם שורה שורה! ויש לי שאלה שמעניינת אותי לכוווולכם (ולא להתחכם עם התשובה הרטורית) מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? לילה טוב (או בוקר טוב תלוי מתי נכנסתם)

ט י נ ה

New member
בהצלחה מותק אני אשמין עוגה לבר ..

מצווה בעזרת השם של הבן הבכור שלי בעוד שלושה חודשים אמן כן יהי רצון בהצלחה ותעשי לנו חיים מתוקים ולא משמינים

actress

New member
תלתלית, אל תשכחי שהיית באומנות../images/Emo8.gif

אז יש לך את זה בובה
חוץ מזה

תודה מאמי אבל...

אומנות זה בונוס...הם דורשים גרפיקאים פרפקציונרים! והיד שלי לא מסוגלת להחזיק ישר מסתבר,והאמת שבשרטוט וגרפיקה לא עשיתי חייל...בואי נגיד שזה די יפריע לאדם שהזמין עוגה שכתוב עליה "יום הולדת שמח" וזה נראה כאילו כתבתי בכף רגלי השמאלית! ועוד יותר נורא שהייתי צריכה לסרטט רכבת נוסעת ויצאה לי רכבת...של ג'יסון פולוק (שזה מי שלא יודע אומן נוי יורקי שהעבודות שלו היו נזילות וטיפטופי צבע על הבד!!!) מה שיהפוך את מוזיאון ישראל ללקוח קבוע שלי!!!

../images/Emo124.gifחבר'ה גרייט ניוז

עברתי את הבחינה ! תודה לכולם אך עדין מוקדם מדי לשמוח אני עדיין צריכה לעבור ועדה מיוחדת כדי להתקבל כתלמידה מין המניין האמת , למורות שזו בחינה פשוטה חשבון, עיברית , אנגלית ברמה של יסודי חמישים אחוז מהמבחן זה גרפיקה שזה לשרטט קווים ישרים באורך 10 ס"מ בלי כלי עזר, לחזור על צורות שונות בדיוק, להעתיק בדפוס קטע קריאה באנגלית ובעיברית רציתי לבכות ...כי נכשלתי בפעם הקודמת שניגשתי...זה ריסק לי את המעט ביטחון שהיה לי...מסתבר שלא מספיק לעבור את הבחינה צריך לסיים בין ה20 הראשונים כדי לעבור... מפחידה אותי המחשבה אחרי כל הלבטים וההתכוננויות לבחינה הקלה הזו לעלות וליפול דווקא בוועדה...ידיד שלי אמר לי שאין טעם לנסות פעם שלישית זה רק מכאיב אז עד שיקבעו לי תאריך לוועדה תמשיכו לחזק אותי (זה מחמם לי את הלב באמת) ותתחילו לחשוב מה תרצו להזמין במפגש הבא

אני אנמק...

לפני כמה לילות ישבתי מול מסך המחשב ויצאתי לטיול וירטואלי בין האתרים ובחרתי להנעים את זמני בשוקו ממחלבות יוטבתה שבדרום ומוסיקה מכונן D . תוך כדי כניסה לפורום מכובד זה קולו של אלון אלארציק בוקע מנבכי הרמקולים בשירו "כל דבר קט" ונשטפתי בגל של נוסטלגיה מתוקה (אל תשאלו אותי מאין אני ילידת 81) קריאות הגיטרות החשמליות ברקע לקול מחיאות התופים ליטופי הקלידים ואולארצ'יק במרכז סחפו אותי לפנטזיית-קליפ כאילו עם הלהקה בכיכר לילית בנווה צדק תחת איזו גזוסטרה חבוקה בשושנים אדומות מטפסות ללידי אצילית בעיניים מצועפות וחשבתי מי זו יכולה להיות? חוץ מזה שהמוסיקה שלו נפלאה מבחינתי, השיר "מונופול" הוא אחד מחמשת השירים האהובים עלי בעולם ובתור מפיק מוסיקלי הוא הענק הרגיש והמוסיקלי זה עונה על הסימן שאלה?

leocat

New member
גם אני אוהב אותו

הוא מוסיקאי מאד מוכשר ומיוחד אני מגדיר אותו כ"פרינס" הישראלי - באומץ לנסות דברים אחרים ולעשות את זה בכישרון עצום

למעלה