חברים תסתכלו שניה ...

אדיר ב-י

New member
חברים תסתכלו שניה ...

לחברים שלום .. בואו נעשה הצבעה מה אתם אומרים על הפורום הזה ? תנו ציון מ1 עד 10 אתם יודעים מה לעשות ... אז תנו ציונים

לדוראין ,את חושב שלא חסר משהו

בתוגבה של חשוב לתת גם תגובה ,תגיד למה לא רק ציון כדי שידעו למה ככה ישפרו את מצב

אפשר גם פשוט...

לא לענות. אבל אדיר מעוניין לדעת אז דואיאן נתן ציון וזהו זה. לא צריך לבלבל לו את המוח רק משום נתן רק ציון, לפחות הוא הגיב. ס´תכל על חצי הכוס המלאה בלי כעסים ותלונות

תודה תודה תודה...

אני פשוט מציעה לך פשוש לחשוב פעמיים (או שבע) לפני כל מעשה, ולא להתנצל אח"כ
דינוש

אינני מבין

את ההודעות של דרור. הוא כותב שאינו רוצה להתערב ולמעשה מתערב בכל דבר, גם בנושאים שאין לו מושג מה קרה. אני כותב פה כי אינני רוצה לכתוב במקום אחר. מנהל פורום החרשים באורט מחק הודעות ועשה עוד דברים, וזה מה שקובע מבחינתי. לא איכפת לי מה הוא עשה במציאות. אני רואה אותו לפי הפורום, וכך אני מגיב. בקשר לשרה - היא ניצלה, וזה העיקר. שאלתי על עוד שני חרשים ישראלים לשעבר שנמצאים בארה"ב, ומנהל הפורום מחק את זה. זאת מחיקה ללא הצדקה. לא כל דבר קשור בדרור. יש גם דברים שאינם קשורים בו.

אוקספורד

זהו טבעו של האדם. לפעמים אנשים לא מתאפקים, ועושים דברים. יאללה נו אז מה? זהו פורום, הוא פתוח, ובו כל אחד יכול להביע דעה.

יש דברים שאי אפשר לעשות בפורום

אספר לך מקרה אמיתי שקרה: עיתונאי פרסם באתר שלו כתבה על שופטת בית המשפט העליון - דורית בייניש. בכתבה הוא שם תמונה שלה, ומתחת לתמונה הוא כתב "הזנה חוזרת" (משהו כמו FeedBack). מישהו אחר התחכם ולקח את התמונה הזאת. הוא הוסיף אות אחת בין ז´ ל-נ´. בתגובה הגיעה אליו המשטרה והחרימה לו את המחשבים שהיו לו בבית, ועכשיו הוא עומד למשפט. נחמד, לא?

זה החוק

אם גבר נוגע בנערה בלי רשות ועוצרים אותו, הוא מסכן או לא? אותו הדבר כאן.

אוקספורד

אל תדאג ,וכתבי הודעה אחרונה ,עליך ועל מנהל פורום רשום בו שאני לא מתערב כבר מה שחשוב לי כעת על מצב בטחוני וכלכלי דע לך שאין עבודה ופוחד להסתובב ברחוב אלנבי למצוא אהבה כלומר שהתקוותי של שנה החדשה תתתקיים

לא הבינתי אותי נכון

התכוונתי למצוא אהבה שמשיהי שתאוהב אותי , שתפנק אותי ובקשר לאנלבי ,דוד שלי עובד שם וגם הורים של עובדים בסיביבה ודע לך שהתכוונתי לאנבי זה, שרציתי להגיד שאני פוחד להסתובב שם במקום שיש בו הרבה אנשים ,למשל שוק כרמל ולצדו יש שוק בצלאל ואין לי ברירה ,משמעם לי בבית ,ואני מרבה לנסוע לשם ,וק יושב אצלו מבלי לשוטט ברחובות זה כל מה שהתכוונתי מבלי קשר לבחורות בחורות איפשר למצוא רק במועודנים ,או במסיבות אבל הבעייה היא שהלא עברתי גיל 30 חבל ממש

בד"כ

הבחורים מפנקים את הבחורות
בכל מקרה מאחלת לך שתמצא
בקרוב קרוב, ושתהיו מאושרים עד סוף חייכם. דינוש

אני מדיי פעם מפנק בחורות

אבל בסופו דבר מפילות אותי בפח קרה לי דבר כזה פעם לפני שנתיים

למעלה