חברים תעזרו לי בבקשה אני נואש!!!!

• פותח הנושא lgy2k
  • פורסם בתאריך

lgy2k

New member
חברים תעזרו לי בבקשה אני נואש!!!!

בחודש אפריל קניתי לי מסקאל דיוטי פריי PS2 עברה תקופה של חודש מאז הקניה והחלטתי לרכוש (ברוב טיפשותי)מוד צ´יפ. קיבלתי את המעטפה לביתי עם חוברות הוראות שההסברים שלה נראים ממש קלים ושאפילו ילד בגיל 4 שלא יודע אנגלית יכול להרכיב את הצ´יפ. נעזרתי בחברי שיודע אנגלית ברמה מעולה ושנינו עקבנו אחרי ההוראות צעד אחר צעד. לאחר הרכבה של כ20 דקות חיברנו את הקונסולה לחשמל והפלא ופלא היא נדלקה אך על המסך לא היה כלום רק מסך שחור מעצבן. הלכתי למעבדות סאקל וסיפרתי להם את הסיפור שאני מספר לכם עכשיו הם אמרו שמבחינת האחריות הלך עלי ושאולי הם יצליחו לסדר משהו. כמובן שהם לא הצליחו. הם אמרו לי לחפש באינטרנט לוח אם לPS2 אולי למשיהו יש אלטרנטיבה אחרת להציע לי או איכשהו באיזה דרך לעזור לי בבקשה עזרו לי

lgy2k

New member
מי זה אמיר?

מי זה אמיר? ואיך אפשר לצור איתו קשר כאילו מה האי מייל שלו אי סי קיו או משהו?

*amir

New member
אני.

שלח לי אימייל עם מס´טלפון/פלאפון,ואנסה לפתור את בעייתך.
ולכל שאר ה"חכמולוגים" שחושבים ש: "אפילו ילד בגיל 4 שלא יודע אנגלית יכול להרכיב את הצ´יפ" -ראו הוזהרתם!!!!! העבודה הנ"ל דורשת מומחיות של טכנאי במעבדה וכלים מיוחדים להתקנה. במקרה שךל נזק שנגרם למכשיר עקב התקנה לקוייה-התיקון יכול לעלות פי כמה יותר מאשר ביצוע העבודה מ-ל-כ-ת-ח-י-ל-ה ע"י טכנאי מנוסה(במקרה של צורך בהחלפת "בורד" קומפלט-עדיף כבר לקנות מכשיר חדש...). רק לידיעתכם: "סוני" בעצמם אינם מתקנים את מכשירי ה-PS2 שבאחריותם,במקרה של תקלות,אלא שולחים את המכשיר קומפלט לבלגיה לתיקון.
אמיר

lgy2k

New member
מה האי מייל שלך בבקשה??

תודה רבה לך מה האי מייל?

VGS

New member
תיקון המכשיר

צר לי לשמוע על התקלה, צורי עמנו קשר וננסה לעזור ויג´יז טאגור 30 רמת אביב טל: 7440171-03 נ.ב הצעתה של סקאל אינה מציאותית אין סיבה להשקיע מאמצים בלחפש לוח של PS2 מכיוון שגם אם תמצא (סיכוי אפסי) מחירו יהיה גבוה ממחיר מכשיר חדש.

slavafleer

New member
לlgy2k חפס בפורומים אלו

תשאל בפורומים הבאים (באנגלית) www.digital-forums.com or www.eapatcher.com

למעלה