חברים תפתחו את העיתון ב 24 שעות פבליטו מככב שופט דוגמן תייר ועוד כמה סיפורים מעניינים שווה לקרוא .
S solenko New member 12/1/10 #1 חברים תפתחו את העיתון ב 24 שעות פבליטו מככב שופט דוגמן תייר ועוד כמה סיפורים מעניינים שווה לקרוא .
א איתן דואק New member 12/1/10 #3 תודה סולנקו , עוד מעט מגיע הביתה כמה טוב שיש לי עכשיו גם את מעריב וגם מנוי לידיעות לא מפספס כלום
א איתן דואק New member 14/1/10 #4 בוקר טוב , והיום בפנאי פלוס פבליטו נתפס בעדשת המצלמה בנמל של תל אביב באמצע ריצת הבוקר שלו , המדור ואנחנו מפרגנים כמובן .
בוקר טוב , והיום בפנאי פלוס פבליטו נתפס בעדשת המצלמה בנמל של תל אביב באמצע ריצת הבוקר שלו , המדור ואנחנו מפרגנים כמובן .
ה העגול New member 14/1/10 #5 יש לך המון זמן לקרוא את פנאי פלוס , אז אולי תסרוק ותעלה לפה את התמונה ?
א איתן דואק New member 14/1/10 #6 כל היום הייתי בגני התערוכה (החצר של פבליטו ). היתה שם תערוכת גינון וחקלאות וחזרתי לפני שעה בדיוק למטלות רבות , אבל הכל שמור בארכיון אם אתפנה אעלה לך .
כל היום הייתי בגני התערוכה (החצר של פבליטו ). היתה שם תערוכת גינון וחקלאות וחזרתי לפני שעה בדיוק למטלות רבות , אבל הכל שמור בארכיון אם אתפנה אעלה לך .