חברים תרשו לי !

TAL BAR ZOHAR

New member
חברים תרשו לי !../images/Emo45.gif../images/Emo36.gif

אני אפתח בחג שמח ומלא אהבה ! האמת אני רחוק מלסכם את פורים 2009 לוקח הפסקה קצרה לעדכן לאחר הופעה במועדון הריצ' (ליין רוסים) לאחר הופעה שלשום הפקת הנוער המרכזית באומן 17 !! חברים מילים לא יספיקו הפעם !! מי שלא היה ,לא יבין ל-ע-ו-ל-ם- מה היה! שאגות ענק להרכב הקלאב המוביל בישראל ! ליין אפ מרשים במיוחד הופעה שקיבלה זווית שונה מפעמים קודמות! אפשר להרגיש את העוצמה באויר לקראת האלבום המשובח שייצא בקרוב מאוד! הכי קרוב לחו"ל שיש! האמת אנחנו כבר בנסיעה לקראת אילת להפקה המרכזית במועדון ה"מוזיאון" (25+) ! צפו להפתעות במהלך השבוע וים עידכונים! --------------------------------------------------- שימו לב! קצת באיחור (עקב עומס כבד :]) ג'ואל בקמפיין לאומי לחברת נעליים SAPO (ד,סנטר,קניון הזהב,לב המפרץ (חיפה) ) שנכנסת חזק לקהל הקלאב בישראל סניף ראשי (זכרון יעקב) הפירסום יצא בשבוע שעבר ויימשך לחודש הקרוב במדיה שונות. המשך שבוע ניפלא טל בר-זוהר !

jakovstyle120

New member
אין מילים פשוט..חג שמח לכולם../images/Emo24.gif

ראיתי את הפרסומת בעיתון...וזה פשוט מ-ד-ה-י-ם !! וטל כל כך צודק..כל מי שלא היה ולא חווה את היומיים האלה בהופעות של ג'ואל ודודי .. ל-א י-ו-ד-ע מ-ה ב-א-מ-ת ה-ל-ך שם !! היום תעשו בית משוגעים לאילתתתתתת.. אוהב מלא, יעקב .

DORAMOR10

New member
חח ג'ואל בקמפיין לנעליים פשש יפה!

יפה יפה..אהבתי. עוד שלב של התקדמות והצלחה..אני ממש שמח
שיהיה בהצלחה ג'ואל
וטל תעלה לנו את הקטלוג ותמונות ומה שזה לא יהיה חחח (פרטים חדשים גם) וילאה מחכה להפתעות ועידכונים ו-ה-א-ל-ב-ו-ם אנחנו כבר במרץ
חג שמח טל,ג'ואל,דודי,וכול הפורום!

למעלה