חברים
אל תגידו לי שהתביישתם לפתוח את 5x1 ספויילר!!!!

אביטל186

New member
חברים
אל תגידו לי שהתביישתם לפתוח את 5x1 ספויילר!!!!

אז מה אתם מאמינים?
לפני שעה צפיתי בפרמייר, אני עוד בשוק שאכן
וואנס חזר לעולם שאני עוד לא מעכלת,
אבל וואנס חזר לעולם!!!!!!
אני קוראת לכם! לכל 938 העוקבים היקרים של הפורום לבוא הנה ולשתף אותנו!
אני יודעת שחג וזה ולכן ייקח לחלקכם זמן לצפות... אז בזמנכם הפנוי..
תקציר שלי בשתימילים; אמאלה!! מדהים!!
מה מחכה לנו מה הולך להיות אאאאאהההההה
(נשימה עמוקה)
(לא מצליח)
(לא משנה)
זהו לעכשיו, אשמח לדסקס מחר שוב.
לילה טוב. מואאאאההה

אביטל186

New member
לא רגע!! לפני לילה טוב כמה תמונות מהאירוע כי חייבים

טוב לא הכל מהאירוע. חלק זה פשוט דרקסוואן ...

אביטל186

New member
אהלן! כיף לראותך, כן בהחלט יש דברים טובים.

אני עוד לא עיכלתי תפרק ולא היה לי זמן לצפות שוב לכן אני לא כותבת את רישומיי.
ברגע שזה יקרה

Y. Welis

New member
היה נחמד. במאי חדש שקצת ריענן את הצוות

והוציא מהם יותר אנרגיות מהממוצע (גאיליינר התעצבן... מיידר חייכה יותר מהרגיל).
&nbsp
מבחינה סיפורית - עוד עולם (ארתורי, אבל ברמת דיסני; בלי מורגאנה או גבירת האגם ושאר המקוריים), עוד קוסמים וגיבורים. סבירים בינתיים.
&nbsp
הצירוף של רמפל' כקול-המדריך לדארק וואן המתחיל/ה הוא תוספת נחמדה: חוזר לאלמנטים שלו, בלי רומאנים ותככים. עדיף שישאר כך.
&nbsp
אבל בסוף שוב תרגיל השיכחה - 6 שבועות שנמחקו, ואמה כבר לבושה בלבוש הסטנדרטי לדארק וואנים מסוגה. מקוה שלא נבלה את חצי העונה בנסיון לשחזר את אותם 6 שבועות...
&nbsp
כם הרעיון שהפיגיון הוא חלק מאקסקאליבר (החרב בסלע) מעניין. לא במקור, אבל החרב נשברה גם שם (ותוקנה). כדאי לראות את הסרט באותו השם; מהיפים שנעשו.

אביטל186

New member
אני חושבת שאנחנו נבלה את הזמן בדיוק בזה..

בלצפות מה קרה במשך ה6 שבועות, ובמקביל מה קורה כרגע עם הדארק וואן.
נראה איזה הסבר יהיה להם לזה שכולם שכחו מה קרה איתם.
&nbsp
ואיזה סרט אתה ממליץ לא הבנתי?

Y. Welis

New member
על סרט בשם EXCALIBUR

http://www.imdb.com/title/tt0082348/
&nbsp
שנעשה לפני 34 שנים, והיה סרט הפנטסיה הגדול של זמנו, לשנים רבות (עד שרה"ט לפחות). גם אחד היפים שצולמו - כמו ציור שמן בארוקי (היתה בלי ספק השפעה משם).
&nbsp
ראיתי אותו בזמנו בגיל 9... השאיר רושם חזק. מאז אני חוזר אליו מדי כמה שנים. הביצוע הקולנועי היותר טוב לארתוריאדה (היה אגב אחד עם ריצ'ארד גיר בזמנו).

Im All That

New member
רק אני מרגיש...

שהסדרה הזו הפכה להיות פשוט אינפנטילית ומפגרת?
כלומר ברצינות, אני מרגיש כאילו כבר לא אכפת להם מהדמויות וכל מה שחשוב להם זה להביא כמה שיותר דמויות מצויירות מדיסני, שיפים מפגרים, וקסם קסם - קסם שמגיע ברגע האחרון שפותר את הכל. חשבתי שכל הפואנטה של הסדרה הזו זה לראות את הדמויות מתמודדות בעולם האמיתי בלי פתרונות קלים. שלא נדבר על כל החורים בעלילה שחוגגים שם.
אני פשוט מקווה שזו תיהיה העונה האחרונה של הסדרה ונגמור עם זה...

אביטל186

New member
אני יכולה להבין למה אתה מתכוון.

אבל בסף הכללי אני לא מסוגלת לא להתעלף על הסידרה הזאת ועל הדמויות שם גם אם הייתי מנסה.
יש שם יותר מידי דמויות שלא עושות כלום ולא משקיעים בהם. כי אי אפשר! אין תקציב ואין זמן מסך לכולם.
אא לתת תפקידים משמעותיים לכולם וזה מרגיש קצת... לא יודעת כמו תערובת של מלא שחקניים שמופיעים במיטבם אבל רואים אותם בדיוק שניה וחצי רובם לא מדברים, שמתם לב שדיויד בקושי פתח את פיו?
זה המשך מהעונה הקודמת גם שם בקושי נתנו לו במה. בקושי סנואו דיברה.
יש כאן נסיון ב ר ו ר לרצות את כל השיפים, שאני בהחלט יכולה להבין את זה, אבל העיקר של הסידרה מתמקד כמובן באמה, רגינה, קצת הוק, טיפה מהמקורבים וזהו.
הפואנטה של הסידרה ממש לא היתה לראות את הדמויות מתמודדות ללא קסם.זה לא הכיוון בכלל של הסידרה ולא המטרה.
המטרה שלה זה להראות לכולנו סדרה על תקווה, אהבה, סוף טוב, התמודדות מול רוע וטוב, וזה נעשה היטב.
הקסם ברוב הזמן הוא הגורם שמפריע והורס את היכולת לחיות טוב.
לרוב הקסם מגיע מהנבלים. והגיבורים או שמתמודדים באותו מטבע אם יש באפשרותם, למשל אמה והמכשפה הטובה או בדרכים יצירתיות יותר.
לפי דעתי יש סיכוי טוב שזה יהיה העונה האחרונה.

Y. Welis

New member
אחרי 2 עונות דומות, כבר התרגלנו...

ואני זוכר פרקים חלשים יותר.
&nbsp
צריך להשעות את ההגיון ולהנות ממה שיש. זה מה שלמדתי.

אביטל186

New member
טוב הזמן להוריד מהלב..

אז מה היה לנו?
פלשבאק של אמה, כנראה עם הקוסם מרלין המסתורי שמזהיר אותה לא לגעת בחרב.
אהבתי מאוד את הטוויסט הזה שפגיון הוא חלק מהאקסקליבר. מסביר הרבה על הכוח שלו. מעניין אותי מה יכול לקרות אם מחברים בין החלקים או שאמה בעלת הפגיון שמה את ידיה על החרב.
בהמשך רואים את אמה עולה ממעמקי הכספת של הדרק וואן שזה קול לגמרי...
האמת קצת עצבן אותי שהם פשוט לא יכולים לוותר על רוברט והחזירו אותו בדרך המקורית הזאת. טוב נו.. אחרי כל הוא דרקוואן בנשמתו ואכשהו אא בלעדיו כך שהם שניים עכשיו.
אני התפעלתי מהמשחק של מוריסון בשלב הזה והבאים אחריו. היא הצליחה להעביר לי את התחושה החזקה, שהכוח של הדרקנס חזק בצורה חריגה. שזה פשוט השתלט עליה, וכדי למצוא מעצמה לעשות הרס וחורבן היא צריכה להיות מודעת לכל רגש שלה ולעבוד כל הרגעת הכעס באופן אקוטי כל דבר קטן התבטא בכמעט להרוג משהו כמו הרוכל המסכן.

מרידה- אהבתי אותה. לפי דעתי לא היה לה מספיק זמן כדי להעביר לנו את הדמות. מאמינה שזה יגיע בהמשך.
קיליאן- הוא אכן נואש ככ להחזיר את אמה לאור. רואים שעכשיו הוא תפס את הפיקוד בגיזרה הגברית, זה גם מה שהיוצרים אמרו.
רגינה- מקווה לראות אותה מנהיגה נעימה יותר בהמשך. אהבתי את האמון והתפקיד שאמה הטילה עליה. אני שמיחה שהפגיון לא נשאר אצלה היא בהחלט צריכה שליטה מבחוץ.
הנרי- היה לי חסר חיבוק חם ואוהב של אמא... כ אילו מה זה הבן שלך הדבר הכי חשוב לך.. היה הכי חשוב...
אני מקווה שבפרק הבא כבר היא תעיף תבגדים האלו.. איכס..
זלינה- וואי כמה היא רעה. כל מילה שלה עודה לי צמרמורת.. במיוחד החיוכים שלה... בעעע...
הסוף שבו כולם באו לקחת אותם נתן טעם טוב להתחלה המחרידה מעט, והרגשת ההליכה לאיבוד והאי וודאות שהכניסו אותנו.
הסוף היה שוק באמה פסיכית. איזה פער והבדל חבלז... חבל לי על הגמד הזה שהלך... כאילו כל הזמן הזה הם הצליחו לשרוד 7 גמדים ופתאום בבת אחת.. באסה..
אה לירוי יצא מלך לגמרי! אני אוהבת אותו..
זהו בינתיים...
בהמשך אעלה את הפרומו של הפרק הבא לטובת הכלל, פשוט לא בטוחה שאנשים צפו בפרק הראשון. לכן אעלה מחר.

Aranel Nenharma

Well-known member
פרק חביב

נתן תחושה טובה יותר מהעונה הזוועתית הקודמת
למרות שחוסר ההתמקדות בדמויות מעצבן, אם בעונה הראשונה היה לנו יותר מדי סנאו וצ'ארמינג העונות האחרונות לא נותנות לנו כלום. בתחילת הסדרה היה ברור שהם הולכים להיות הדמוית הראשיות ועכשיו ממש מזלזלים בהם. שתי משפטים בקושי.
גם הנרי היה מעצבן הפרק כאילו לא היה איכפת לו מאמא שלו, כשהוק פגש אותו במזנון הוא ישב שם שתה שוקו בלי דאגות
הזו מאמיצה (לא זוכרת את השם) אני שונאת שהם מנסים יותר מדי להתאים את עצמם לסרטי דיסני הרי כל הקטע של הסדרה זה להראות זווית זונה של הדמויות. גם היה את הקטע של הוורד שהפיה נתנה לבל כאילו אהבתי את הקריצה לסרט המצוייר אבל למה כל הקריצות קשורות ליפה והחיה (הריקוד בתחילת העונה ה4) הם גם הזוג שאני הכי שונאת וגם לא מתה על הסרט.
מה שכן אהבתי את הסרט בקולנוע שהראו את החרב באבן זו הייתה קריצה ממש נחמדה ולא צפוייה שאשכרה יראו קטע מסרט.
ודבר אחרון שעצבן אותי הוא הדמות של וויל, פתאום קלטתי שהוא יותר לא שחקן ראשי ויש סיכוי שפשוט לא יראו אותו יותר לתמיד. בד"כ לא מעצבן אותי שהם משנים כל שניה את הקאסט אבל זה ממש מעצבן כי הם עשו סיפור שלם מכך שהם מבאים את הדמות מוונדרלנט וממש התרגשתי מכך כי אני חשבתי שהדמות של וויל יכול להביא הרבה קטעי נחת לסדרה אבל הם פשוט לא ידעו מה לעשות איתו ובאמת הוא סתם היה שם ברקע עד שהוציאו אותו לתמיד (אני לא חושבת שיש קהל גדול כמוני ששם לב שהוא יצא) וכאן באה השאלה למה בכלל הבאתם אותו, אני חשבתי שמצאתם לו סיפור ואתם הולכים ליישם אותו, אבל להביא אותו ואז לגלות שאין סיפור זה פשוט חוסר מקצועיות, מה גם שבכלל לא הסברתם למה הוא עזב את וונדרלנט אחרי הסדרה בת אפילו לא במשפט אחד

אביטל186

New member
הי לך

אז האמת שעמדת על דקויות נכונות בסידרה ואת צודקת לגמרי.
יש רושם שזה הולך להיות הרבה יותר טוב מהעונה הקודמת שהחלק השני שלה היה די מזעזע מבחינתי.
לא אומרת שלא אהבתי כל שניה אבל כן. היה פשוט הזוי ולא קשור וקטעים מעצבנים ככ.
בכל מקרה סנואו וצארמינג באמת נהין זניחים ככ שאין לי מושג איך הם מסכימים לזה השחקנים עצמם. הם אשכרה לא עושים כלום.
&nbsp
הנרי היה גם כן לא משהו. יושב וקורא בכיף כאילו אמא שלו לא התנדפה הרגע בתור מפלצת. פעם הרגשתי שהיא הדבר הכי חשוב לו בחיים. והוא הכי חשוב לה. אבל זהו נגמר...
וויל באמת לא מובן... מה אני אגיד.. אולי הוא עוד יצוץ.
בקשר לבל ורמפל-אני דווקא מבינה את הטוויסטין וחושבת שהם טובים. הרי הם סאמצ מייצגים את היפה והחיה אז למה לא? כל דבר אחר היה מוזר. וסרטי דיסני הם הבסיס לשינוי עליהם בנוי הטוויסט אז אותי זה מגניב ;)

Y. Welis

New member
אגב מס' העוקבים זינק ל-1041...

פנטסיה לא תופסת את היהודים. לא כזו, לפחות.

אביטל186

New member
כן ראיתי
. המספר עולה בכל יום וזה נחמד לדעת

שמישהו קורא את אשר הולך כאן..

למעלה