חברים

חברים ../images/Emo124.gif

אתם לא מתביישים? עוד יומיים יש לנו אורח חשוב וכל הפורום בבלאגן, לצד זאת שהגלריות שוממות, הקישורים... אפשר להשיג יותר מוצלחים ומילון המונחים שלנו דורש עוד קצת פוש! (אם כי בינתיים הוא מאוד מושקע
) אז כדי שמאיר לא יבהל ויברח אחרי דקה, ויספר למירי שלא באמת אוהבים אותם בתפוז, יהיה נחמד אם תעלו עוד תמונות לגלריות, תביאו עוד קישורים מעניינים, תספרו סיפורים ותעלו רעיונות. לי יש כמה רעיונות שיובאו בקרוב...

לצלם מהטלויזיה?

או שכוונתך להביא מאתר של הטלויזיה? בכל מקרה, מותר להביא קישורים לאתרים אחרים או תמונות שצילמת שלא פוגעות בזכויות יוצרים, מה שאומר שלצלם את מסך הטלויזיה זה לא ממש רעיון טוב...

B o N u s

New member
אז לא חייבים לצלם משם.. ואין הרבה תמונות

באינטרנט של הסדרה.. הגלריה והקישורים יהיו ריקיים.. וחוץ מזה מאיר לא יסתכל על הפורום רק ישאלו אותו שאלות של הגולשים והוא ילך הביתה..

אחלה

זה אומר שמבחינתך הפורום יכול להיות נטוש ושלא יכתבו בו כלום? כי אני ממש לא חושבת ככה. בלי קשר לאירוח, לא סתם פתחתי את הגלריות ואת הקטגוריות של הקישורים. בקשר לאתר האינטרנט של הסדרה, יש קישור ישיר אליו ככה שאכן זה קצת מגוחך להביא משם תמונות, אבל מי שבאמת רוצה להשקיע (כמו כמה אנשים בפורום שכבר השקיעו) יכול למצוא מידע ותמונות ממקורות אחרים, מאיר ומירי מפורסמים לא מאתמול ויש מספיק מקורות נגישים. ואולי מאיר לא יסתכל יותר מדי על הפורום (או שכן, אני מאמינה שהוא ומירי מתעניינים במעריצים שלהם), הפורום מיועד לכם - צופי התוכנית, ואני מניחה שרוב חברי הפורום מעוניינים במידע על התוכנית ועל הכוכבים שלה, או זה לפחות הרושם שנוצר אצלי.

SharoNofit

New member
אוף..... ../images/Emo4.gif

הייתי מוסיפה מלא דברים אבל אין לי כרגע זמן.... עוד חודש ייגמרו הבגרויות (
) ואז אני יוכל להתפנות ולעזור פה.... כרגע כל הפסקה שאני עושה [-מהלימוד לבגרות בהיסטוריה יום חמישי
] אני מנצלת כדי לכתוב בפורום אבל תמונות וקישורים לחפש אין לי פנאי עכשו.....

קודם כל לימודים!

מבינה אותך ומזדהה... אל תרגישי לא נעים. בהצלחה בכל הבחינות

B o N u s

New member
שוב, אין עלהתוכנית הזאת הרבה מידע באינטרנט

אין תמונות רבות, פורומים, קישורים ועוד... אין מה להתרגז

ממש לא התרגזתי

אבל אתה שוב טועה. אם תיכנס לקישורי הפורום תראה שיש מידע שהביאו גולשים בפורום, ואני מאמינה שיש עוד, צריך רק נגישות...

B o N u s

New member
יש כמובן ביקורות ודיווחים על הסדרה אבל לא

כל כתבה צריך להכניס לקישורים.. אני חשבתי שאת מחפשת אתרי מידע אבל את מחפשת כתבות להכניס לקישורים.. אני צודק הפעם

גם

גם כתבות (על הסדרה ועל הכוכבים), גם מידע כללי וגם תמונות. יש שפע של מידע בכל התחומים האלו...

B o N u s

New member
שאלה

את רוצה מידע או דיווחים על הסדרה
כי כתבות זה לא מידע זה דיווח... אם את רוצה מידע על התוכנית אז אין הרבה אבל יש כמה כתבות.. אני אוכל לחפש.. השאלה מה את מחפשת

זה לא מה שאני מחפשת

זה מה שיתרום לפורום, כל מה שנראה לך מתאים - תביא.

B o N u s

New member
לי לא נראה מתאים כתבות אלא רק אתרי מידע

ככה זה נראה לי

תביא מה שנראה לך

ואחרי זה נחליט מה לעשות עם זה
גם ככה יש אפשרות לאינספור קטגוריות בקישורים.

SharoNofit

New member
יש לי 2 כתבות על השקת הסדרה

שמרתי ולקחתי מהקומנה, וזה בגלל ש"הדוגמניות 2" גם כן הוזמנו להשקה אז גם שרון מרקוביץ'
הייתה שם וצילמו אותה.
קיצר הנה כתבה עם תמונות מ-nrg
וכתבה עם הרבה תמונות, וגם ווידיאו מ-msn וככה מצטרפות המון תמונות לגלריות.....
ניסיתי להתחיל בתמונה של מאיר ומשום מה אין תצוגה באלבום.

למעלה