חברים אומנם אני נוסעת רק ליומיים אבל אני אתגעגע אני לא יכולה בלעדיכם אוהבתותכםם הילה
H hila846 New member 4/7/06 #1 חברים../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif אומנם אני נוסעת רק ליומיים אבל אני אתגעגע אני לא יכולה בלעדיכם אוהבתותכםם הילה
חברים../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif אומנם אני נוסעת רק ליומיים אבל אני אתגעגע אני לא יכולה בלעדיכם אוהבתותכםם הילה
א אייללוש New member 4/7/06 #2 לא מסכימה../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo204.gif../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif לאפה את נוסעת גמני ובטחה שכולנו בלעדיך |$U| בכל מקרה אני מקווה שתביאי תמונות מאפה שאת נוסעת איילושלוש
לא מסכימה../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo204.gif../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif לאפה את נוסעת גמני ובטחה שכולנו בלעדיך |$U| בכל מקרה אני מקווה שתביאי תמונות מאפה שאת נוסעת איילושלוש
ש שיר חולה על אגמי New member 4/7/06 #3 היללההההההה../images/Emo24.gif נתגעגע אליך מלא מלאאאא ותחזרי עם המון חוויות ותמונותתת אבל לאן את נוסעת? חחחחחח
היללההההההה../images/Emo24.gif נתגעגע אליך מלא מלאאאא ותחזרי עם המון חוויות ותמונותתת אבל לאן את נוסעת? חחחחחח
ר רעות האכלנית New member 4/7/06 #4 היייייייילווווווווש../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif אני יתגעגע מלאןןןןןן תהנייייייי:] ותצלמי מלא מלא:]] לאב יו טו מאץ' רעות מואהההההההה
היייייייילווווווווש../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif אני יתגעגע מלאןןןןןן תהנייייייי:] ותצלמי מלא מלא:]] לאב יו טו מאץ' רעות מואהההההההה
T TOUSH New member 4/7/06 #5 הילה../images/Emo25.gif../images/Emo210.gif תהני ותבלי [זה לא אותו דבר ] ותחזרי מהרררר
ה הדסי מתה על אגמי New member 4/7/06 #7 נתגעגע מלאןןןןןןןןןןן../images/Emo204.gif אבל תהני ותחזרי שלמה מואה
ה היללי 2 New member 4/7/06 #8 הייילוווווווווש../images/Emo23.gif יאאא תההניי מלא ואני רוצה תמונות טוב ניתגעגעעע הילה.
ה היללי 2 New member 4/7/06 #9 למי שלא זוכר....../images/Emo23.gif היא נוסעת לצפון אתמול היא אמרה... לג'לבון לקיקים וכל מיני..לא זוכרת.. תעינו בשירשור בוקר של אתמול אם אנלא טועה...
למי שלא זוכר....../images/Emo23.gif היא נוסעת לצפון אתמול היא אמרה... לג'לבון לקיקים וכל מיני..לא זוכרת.. תעינו בשירשור בוקר של אתמול אם אנלא טועה...